Predlžovanie vlasov a vaše skúsenosti
Baby , silne uvažujem o predĺženi vlasov, máte s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa to? Akou metódou?
Takze pridávam skusenost s pani Lenkou Romanovou takze mala som si dať odpojiť vlasy inde to som urobila za 75e!!spisala som reklamáciu a doporučene na firmu jej adresu v Malackách balík svieti že je vybratý už od 14.3!!ale ona mi volala že sa balík stratil a že dokonca ho dorucovatelka vybrala podpísala za ňu !!ale ja som volala na tu postu tam mi vedúca povedala že oni dve sa tak dohodli a ja teraz nemám cez 500e ani vlasy a vraj ona dala sťažnosť na postu a to je všetko a že aj Ján mam dať ale ja ani naša posta chybu nespravila!!!viete mi poradiť ako ďalej kedze ona mi odmieta vrátiť peniaze...a mala by si to ona vybaviť nie ja kludne aj s políciou vraj ju tam odbili že nič nemôžu ...
ahojte.Idem si dať za dva týždne predĺžiť vlasy eurolokmi. Chcem sa spýtať ako dlho sa môžu vlásky predlžovať kedy ich treba vymeniť potom za nové? Alebo vôbec netreba?Ďakujem za odpoveď🙂
ahojte dnes idem na prerábku po 3 mesiacoch,som zvedavá ako budú vyzerať moje vlasy keď mi dajú dole predĺžené a na základe toho sa rozhodnem či si ich dám znovu nadpojiť kedže zvažujem byť na leto na krátko,keď je takto teplo docela mi vadia tie vlasy.no teším sa na to o 15 mám sedieť v kaderku tak uvidím pekný dník
Veď jasne ale len tak by to žiadna kadernicka nenechala veď to by vyzeralo áno moje nerednu práve naopak ešte krajsie sú ale papam nás to vitamíny zmena stravy a hneď pleť vlasy mega zmena
Baby čo máte predĺžené pri česaní vam padajú vlasky ak áno koľko asi
lebo mne idú robit eurolockmi a bojim sa ci sa mi nezničia vlasy v tom nadpojení či sa mi nezlomia moje vlasy v tom spoje ... aký máte názor na to?
A ešte jedna otázočka niektoré baby po nadpojení bolí aj 3 dni celá hlava ...
no pekne...ale čitala som niektore dievčata pisali ze im práveže aj nezničili vlásky ze im pekne dorástli
@240572 podľa mňa je to 100 ludí 100 názorov, určite záleží aj na kvalite vlasov samozrejme že ak sú vlasy slabé riedke a neviem aké tak možno viac nadpojenie ničí vlásky,ja som mala nadpojené 3 mesiace a tiež som sa bála ako budem po odpojke vyzerať na moje prekvapenie to nebolo vôbec zlé a teraz nadpojené nemám vlasy sa mi pekne zahusťujú ošetrujem ich tak ako vždy akurát ich teraz tak často nežehlím keď som mala nadpojené žehlila som ich každý 2-3 deň po umytí takže podľa môjho názoru a mojej skúsenosti to nie je až také strašné ako som aj ja počula alebo videla asi to ozaj záleží hlavne od samotných vlasou danej osoby. čo sa týka poškodenia pri odpojke je isto minimálna proti keratinu,ja si teraz užívam moje krátke vlasy a na jeseň si dám znovu nadpojiť. a čo sa týka bolenia hlavy- ja mávam migrény skoro stále a vôbec som nepremýšlala nad tým ako to bude keď mi vlasy nadpoja takže moja skúsenosť po nadpojení v piatok poobede - áno tlačili ma spojky asi prvé dve noci ale isto ma nebolela hlava a už vôbec som nemusela siahať kôli tomu po liekoch - takže asi toľko