icon

Predlžovanie vlasov a vaše skúsenosti

lucia37
28. jún 2012

Baby , silne uvažujem o predĺženi vlasov, máte s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa to? Akou metódou?

walkyra88
18. máj 2018

@zuzana02 každý vlas to ničí ...kto píše nie píše hlúposti 😂ale áno každý ma inú kvalitu ale každý vlasť to ničí neposilňujú sa lebo sú zaťažené a to je fakt môže hovoriť kto čo chce a keratin ničí lebo je to teplo lepidlo takze to je zle pre vlas a zas nano rezu vlas a hlavne záleží kto to ako robí a bolesť hlavy je tiež aj spoje tlačia alebo ťahajú ak to nie je kvalitne urobene 😉

moose_cree
25. máj 2018

Osobne mám s predlžovaním vlasov dobrú skúsenosť, nepovedala by som že by mi to nejak extra ničilo vlasy alebo ťahalo. Podľa mňa keď si to necháš urobiť u kvalitného kaderníka kde ti na vlasy dajú aj špeciálne prípravky ako napríklad mne v Yes Vip tak by si nemala mať žiadny problém.. hlavne v dnešnej dobe je už toľko metód na predlžovanie vlasov že ich zničené mať nemusíš.

walkyra88
25. máj 2018

@moose_cree mne to neničí vlasy a používam len kvalitu a nemusím chodiť do yes VIP 🙂záleží kto to vie ako robiť 👌🏻👌🏻

cuncika97901
26. máj 2018

Ahojte ... je tu niekto kto ma fakt jemne a riedke vlasy ... a teda aj predlzene?

Dakujem

walkyra88
26. máj 2018

@cuncika97901 poznám taku ale ma ich nie len riedke ale aj slabé a padajú jej pramene v celku keď si ich nechala nadpojiť

240572
28. máj 2018

@zuzana02 dakujem pekne za tvoj nazor- idem na to!

handbag
17. jún 2018

Baby, prosim, poradte mi vase osvedcene kadernicky na predlzovanie vlasov v Bratislave, vdaka moc.

lenovo83
17. jún 2018

Poradte prosim vas, kde najdem kadernictvo kde predlzuju vlasy v Prahe...dakujem

denusiq1211
21. jún 2018

ja sa chcem opytat co je lepsie na predlyenie micro ring alebo euro locky?

sandika611
2. júl 2018

@alenka2812 ano monika molnarova

sandika611
2. júl 2018

Dobry den zeny poradte mi najlacnejsiu kadernicku nz ci suranoch co lacno predlzuje vlasy moniku necem dakujem

walkyra88
3. júl 2018

@sandika611 lacno to tak aj musí vyzerať keď na to nemám tak si to nedám 😂

sandika611
3. júl 2018

@walkyra88 moja zlata od 100e idu ;) a vies co predstav si ze mam nato len predsa sa spitam ci niekdo lacnejsie nerobi ;)takze ak nevies kdo som nepis mi picoviny :D predstav si ze na tie vlasy mam :D :D

walkyra88
3. júl 2018

@sandika611 no asi nevieš koľko stoja ja poznám jednu čo robí za 75ale keratin je smejd a vlasy padajú a poznám čo robí za 100a kvalita čiže umna určite na tom nešetriť a keď máš tak daj otázku inak aby odporučili babu čo to vie robiť 😄

sandika611
3. júl 2018

@walkyra88 ano idu od 350e a viac ;)poznam co robi az ja a60e zavisi od dlzky a kusu ..len nanavidim ked niekdo niekoho nepozna hned pise ale co uz taky je svet jebnuty treba sa stym zmierit ze na tomto svete je viac zla jak dobra co sa da robit 🙂

walkyra88
5. júl 2018

@sandika611 píšeš o vlasoch alebo napojený lebo som sa stratila a kto píše o zle??no každý nech si dá čo chce ja som vyjadrila zo svojej skúsenosti že netreba šetriť na tom😂

sonye
24. aug 2018

Ahojte baby...chcem si dať predľžiť vlasy pasikmi, chcem sa spýtať či to niektorá skúsila, hlavne ma zaujíma, ako sa to dá česať, umývať, či sa tie pásiky nezosúvajú z vlastných vlasov...Diký...

muriel21
9. okt 2018

@cuncika97901 ahoj ja mam take total riedke ze ani gumicka vo vlasov mi nedrzi

miriama11
9. okt 2018

@sonye robila som hair talk a mne sa zda ze pasiky sa dost rychlo znicili.a boli dost drahe.

cuncika97901
9. okt 2018

@muriel21 a akou metodou mas predlzene?

muriel21
10. okt 2018

@cuncika97901 mam ten Tape In uz 5-6rok a som velmi spokojna nakolko mam na hlave asi oaar chlpov len a tato metoda mi nenici tolko vlasy ako kedysi keratin..

cuncika97901
10. okt 2018

@muriel21 a kde sisi kupila vlasky? Aky mas odtien? Zaujima kazda informacia ak mozem 🙏

muriel21
11. okt 2018

@cuncika97901 tak beriem od svojej 5r kadernicky vlasy mam hnede pasky sa menia kazde 2-3m a tieto vlasy mam tak rok a pol az dva..takze kazde dva kupujem nove a prave teraz zhanam kde by som.si ich mohla sama kupit ale nikde som nic nenaslanenasla vsade predavaju len do kadernictva tak som z toho troslu nasrata bo moja kadernicka si zdvojnadobila ceny.a v jej okoli to nikto nerobi ten hair talk takze nemam ani kam prestupit..mas pasky viacej druhov kukni na nete hair talk excension plus a tie vlasy su lepene na paske nie pod paskou takze pasok zakrije..co sa tyka celkovo som spokojna za tych 5 rokov nemenila by som len asi jediny minus ze ak si dam hore cop vidia sa tie pasky a tolko nenicia moje vlasy..

cuncika97901
11. okt 2018

@muriel21 a kolko parov mas a ake dlhe? A preco v6drzia len 2x vo vlasoch?

mara_mala
17. okt 2018

Ja mám teda clipinhair a sú krajšie ako moje vlastné🙂 reálne vlasy, dájú sa aj kulmovať, dokonca aj farbiť, to som ale ešte neskúšala. Narazila som na ne náhodou, sídlia v Brne, neviem či majú pobočku na Slovensku...

lucina1100
27. okt 2018

Ahojte dievčatá , chcela by som poradiť , ako sa treba starať o predĺženie vlaskou metódou TAPE? Či neni problém problém pri cesani vlasov alebo vlasou do copu a ako to je pri umývaní vlasov , akú kefu na vlasy si treba kúpiť ? A ešte kaderníčka mi povedala že vraj vlasy vydržia iba rok a to budem mat tie práve panenské vlasy tak sa mi to nezdá.
A dákej koľko ste platili prvý krát a koľko za posun ? Lebo ja idem mat 60 prameňov teda tych pások a idem platiť 500€ a na tu dorabku teda posun chce 250€, mne sa to zdá byt strašne moc na tuto dobu a sa mi zdá že je zo prehnaná suma, tak by rada vedela vaše názory 😊Dakujem vam všetkým

zuzana02
27. okt 2018

@lucina1100 čo? Pásiky 100-150 prameňov max do 400 eur a prerábka 80 eur v pn kaderko mám od nich eurolock , vlasy a pýtala som sa aj na pásiky lebo ich tam tiež robia

lucina1100
27. okt 2018

@zuzana02 zevraj táto tape Metoda je najkrajšia , aj ja si myslím že to je prehnane , s ta dorabka 20€ rozcesanie , 50 EUR odlepenie a 2.50€ za nalepenie jedného pásika a idem ich mat 60 ks , a bojím sa ist k neoverenej kadernícke no neviem

lucina1100
27. okt 2018

@zuzana02 tape Metoda najdrahšia som mala na mysli

laurika25
29. okt 2018