icon

Predlžovanie vlasov a vaše skúsenosti

lucia37
28. jún 2012

Baby , silne uvažujem o predĺženi vlasov, máte s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa to? Akou metódou?

suzikaa
7. jún 2014

Ahojte, ja som mala prvy krat predlzene vlasky pred 8 rokmi, tie co s vlasmi robia vedia kolko vtedy este predlzenie keratinom stalo. Vlasy su azijske a bola som s nimi najspokojnejsia. Nemotali sa mi hlavne a a zniesli toho fakt vela. mam ich dodnes odlozene. Ale spoje boli skarede, velke, hrube a tazke takze je jasne ze ked som vlasky dala dole tak mi vela vlaskov vypadlo. Treba si ale uvedomit aj to ze kazdy den vypadne isty pocet vlasov. v spojoch vlasky nevypadnu takze ked ich date dole tak to ide vsetko prec a vznikne pocit prilis velkeho vypadnutia vlasov. Ak sa o vlasy ale starate a spoje su ako maju byt pekne spravene tak vlasy nemozu vyzerat ako ,,kura". problem vlznika v tom ze vela zien po predlzeni uz nevenuje vlasov tolku starostlivost ale len tym koncom a tomu aby zakryli spoje.
Potom som si dala vlasy predlzit nasivanim a to teda sakra bolelo vyse tyzdna, no vlasy sa neskutocne motali tak som sa rozhnevala a dala ich dole. Clip-in sa mi tiez motaju a to nemusim ani hlavou poriadne pohnut.
Takze ako tu uz bolo niekolko krat povedane dolezita je KVALITA vlasov, PRECIZNOST NAPOJENIA a STAROSTIVOST....
ja by om chcela vlasky teraz ale uz proste vlaskom neverim alebo to uz robi kazda 10-ta baba a ked vidim pri tom napisane ze Panenske vlasy tak mi je do smiech.Pozriem na pramienok,...tuhy, kazdy vlas inej hrubky(sem tam aj zamotany blond v ciernom), tazky,....osobne si myslim ze kadernictvo ktore s napajanim ponuka cenu 200-300€, tak tie vlasky nebudu stat za vela.

krasneleto
4. júl 2014

@katussska24 yes visage a haidreams neodporucam.... kvalita vlasov nezodpoveda cene.... nano ringy robia len u p. muranskej., maju kvalitne vlasky, a prijatelna cena... pre mna nano ring nie je zaujimavy... je to sice mini spoj, ale chce to aj veeeela pramenov, aby sa dosiahol husty efekt

krasneleto
4. júl 2014

@suzikaa no 200 je naozaj malo, ale ked nie je kadernicka nenazrata, da sa predlzit panenskymi vlaskami 350 eur, pokial samozrejme mas dobry zdroj na vlasy a ich nakup je v dobrej cene... kadernicky uz nevedia co pytat... rozdiel medzi dvomi kockami , ktore daju rovnake vlasy , pocet pramenov cca rovnako aby bol v cene rozdiel 300 eur, tak to hovori nie o kvalite, ale niekoho nenazranosti.. ta era , ked vlasy vysli 40 tis je uz davno za nami, dnes je ovela dostupnejsia tato sluzba rovnako ako dostat sa ku kvalitnym vlasom za cenu tych, ktoré su smejdy pomaly... a predaj vlasov na nete ani nekomentujem... ved tie baby predavaju vlasy REMY ako keby to bola nejaka znacka a velkolepa vyhoda... by som vysmiala normalne kazdu... ved no remy nemozes dat ani babike na vlasy, lebo by sa jej zjezili.......

katussska24
4. júl 2014

@krasneleto dakujem a v porovnani s eurolockmi?

krasneleto
4. júl 2014

@katussska24 eurolock tym ze je vacsi zmesti sa do neho hrubsi pramen, co znamena menej kovu v hlave a menej pramenov, co sa poctu tyka, nie objemu... napr. pri nano 200 pramenov rovna sa pri eurolockoch 10O spojov ale objem ten isty... tak co je lepsie... viac kovu a mensie spoje, alebo vacsi ale rovnako nenapadny spoj a menej kovu a spojov...

lylylylka
5. júl 2014

Baby kde si mám objednať vlasy , ak chcem micro ring.Pozerám stránky a všetky predávajú zaručene panennské vlasy 😠 .

denisse10
22. aug 2014

@lylylylka ahoj, na kvalitné micro ring vlásky môžem doporužiť eshop invlasy.sk. pozri tu www.invlasy.sk/micro-ring . Majú naozaj bohatý výber.

timi89
28. aug 2014

Ahojte, ja si tiež plánujem daťpredĺžiť vlasy s eurolockmi. Vedeli by st mi poradiť šikovnú kadarnčku v Nových Zámkoch? Na cene nezáleží...ďakujem
Timi

thorsteiner
20. sep 2014

Zdravím vás dievčatá,venujem sa hairstylingu a líčeniu,milujem túto prácu a moje klientky sú spokojné.
Na predlžovanie používam výlučne európske a ruské vlásky a najradšej predlžujem tými najšetrnejšími spôsobmi,ako micro ring,nano ring,najnovšie extendmagic,ktorý skutočne vlasy nepoškodí,dokonca si zo spoja berú výživu.. Mám klientky už skoro po celom slovensku,kedže veľa cestujem.. No salón mám v trnave a v Galante,najnovšie aj v Žiline. Ak by vás čokolvek zaujímalo,pýtajte sa https://www.facebook.com/pages/AfroditaStudio/7...

bakaro
21. sep 2014

Ahojte,vedel by mi niekto poradit obchod,pripadne salon v PP,RK,LM alebo ZA,kde sa daju kupit kvalitne vlasy?Pripadne ak ma niekto osobnu-dobru skusenost s kvalitou vlasov zo seriozneho e-shopu?
Dakujeeem ;)

mokon
11. okt 2014

Vie mi niektorá poradiť, kde možno predať vlasy v okolí Prešova? Nejaký salón, kde si ich odstrihnú?

henike7
29. okt 2014

@tarkan99 ahoj, chcela by som vediet za kolko by mi predlžily vlasy, diky 🙂

renca0205
30. okt 2014

Ahojte, ja predlžujem vlásky... microring, nanoring alebo eurolock 🙂 V prípade otázok píšte 🙂

henike7
30. okt 2014

@renca0205 ahojky, a odkial ste?? a cena??

renca0205
30. okt 2014

ahoj, som z BA, cena záleží od dlžky a počtu pramenov.

suzikaa
9. nov 2014

@thorsteiner mne vyhovovali azijske vlasy. Daju sa zohnat este?

sonulacova
28. nov 2014

Ahojte, ja som bola v jednom salóne a vypočítali mi približne 590 € za ruské vlasy najjemnejšie 55cm, medota nanoring 120 pramenov cena je aj s robotou a chcem sa Vás opýtať či je to veľa penazi? 🙂

ivi_kiwi
8. jan 2015

Referencie co ma na stranke hovoria same za seba ja som u nej bola a TOP spokojnost

http://www.barberia.sk/barberia/6-FOTO-VLASY

anetta23
21. jan 2015

Ahojte.... Ja mam osobne asi najviac najriedkejšje vlasy .... A veľmi jemné....myslite ze by mi vypadali keby som si ich dala predĺžiť? Pretože už neviem čo mám robiť mam ak veľké kúty a vlasy musím mať stále v cope a to ma nebaví.. Nič mi nepomáha neviete poradiť nejakú dobrú kaderníčku v KE? Alebo keď nejakú stránku s clip in... Poprípade nejaké tabletky ? :( alebo vodičku

minie88
25. jan 2015

Ja chodím na predlzenie tu v Bystrici k jednej babe co má salon na byte tým padom je aj cena lepšia a má aj na vyber z roznej kvality vlasov takze si vyberie každý na čo má ale aspon vie čo kupuje. Ja si dávam ruské blond vlasy 120 pramenov 60cm a platím 360€ cca a na prepojku chodím ked ma akcie a to stoji vtedy aj 69€ komplet 😀 No a keratín mi vyhovuje, ale robi aj eurolock, microring a aj nanoring bude robiť a trubičky

jayne12286
2. feb 2015

Ahojte .... Chcela by som si predlzit vlasy ale kedze mam dost poskodene vlasky nechcem ziadny keratin ani nic, rozmyslala som skor nad clip in - co je zase neprakticke davat stale hore dole :( A nasla som metodu pripajanie paskou ...mate niektora skusenost ??? Viete poradit ??? Dakujem velmi pekne 🙂

dana33
5. feb 2015

dievčatá,poprosím Vas ,čo stojí predlženie vlasov ? chcela by som isť na interbeauty do incheby,tam by to mali robiť,leń netuším cenu ....ďakujem.

krpcek2
8. feb 2015

@minie88 vieš mi poslať v správe kontakt na tu babu v Bystrici? Mám vlasy iba si ich chcem dať nahodit

minie88
Odpoveď bola odstránená
mamina_007
17. mar 2015

@jayne12286 Nadpajanie paskami zatazi vlasy nerovnomerne... takze to urcite nie je dobra metoda. Ja nosim vlasy nadpojene po prameni, bez lepidla a za 3 roky som si uz vypestovala dlhe vlasy.. Cize uz len zahustujem. Mam Super Euroloky chodim do B. Bystrice do Salon IX. /EZ HAir sa volaju. Viem ze si tie vlasy dovazaju sami, sami ich spracuvaju, tiez tie spoje si davaju na mieru vyrabat... Fakt dobry pristup, lebo vam to pripravia vsetko namieru 🙂 A maju salon aj v BA.

mamina_007
17. mar 2015

Ja mam predlzene vlasy Super eurolokmi... 3 roky .. v tom istom salone tie iste vlasy a neviem si to vynachvalit. Salon IX. v B.Bystrici... Maju ludove ceny... zalozenie kolko chcete pramenov 77E, Cize sa vam neoplati ani k niekomu domov chodit. CO mne vzdy imponovalo, je ich zaruka. Lebo na vsetko davaju zaruku,... ci vlasy ci praca. Som v klude, lebo viem ze keby sa nieco nahodou stalo, tak mi vzdy opravia, zalozia... Ale najpodstatnejsie je ze mi vlasy za 3 roky narastli asi o 15cm... Cize z pod usi som sa dostala uz skoro do pol chrbta. Takze to mi len potvrdilo, ak je to dobre urobene, vlasy sa neposkodia ;)

minie88
9. apr 2015

Mne tiež rastú vlasy riadne ale len do dlžky do hustoty nič moc 😒 A ten Salon IX. ... bola som tam pred rokom asi, prišla som domov a po 2dnoch po umytí, vysusení ked som si ich rozčesavala tak mi len tak padali nadpojené vlasy a potom pri kazdom česaní 😢 O 2 mesiace som mala na hlave už len spoje!!! A platila som dosť lebo nadpojenie je jedna vec ale plus materiál plus vlasy plus nakeratínovanie za vsetko zvlast sa platilo

sunny983
19. apr 2015

Ahojte, dosť nešťastne som sa dala ostrihať a uvažujem o clip in vlasoch, dočítala som sa o nich na kralovstizen.cz. Máte skúseností ako je to s údržbou? Alebo nejaká lepšia alternatíva?

zlatkavav
19. apr 2015
Používateľ zlatkavav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zlatkavav.

@sunny983 je to celkom praktické, keď túžiš po dlhých vlasoch, ale po čase ti t možno bude vadiť, ale dajú sa s tým robiť dobré experimenty (farbenie, melíry, ...), čo väčšinou ničí vlastné vlasy ;)

sunny983
19. apr 2015

@zlatkavav tak chcela by som to asi len na pár mesiacov, kým mi nedorastú vlasy. Dobrý typ s tými experimentami, v lete môžem využiť :D