Predlžovanie vlasov a vaše skúsenosti
Baby , silne uvažujem o predĺženi vlasov, máte s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa to? Akou metódou?
@katussska24 yes visage a haidreams neodporucam.... kvalita vlasov nezodpoveda cene.... nano ringy robia len u p. muranskej., maju kvalitne vlasky, a prijatelna cena... pre mna nano ring nie je zaujimavy... je to sice mini spoj, ale chce to aj veeeela pramenov, aby sa dosiahol husty efekt
@suzikaa no 200 je naozaj malo, ale ked nie je kadernicka nenazrata, da sa predlzit panenskymi vlaskami 350 eur, pokial samozrejme mas dobry zdroj na vlasy a ich nakup je v dobrej cene... kadernicky uz nevedia co pytat... rozdiel medzi dvomi kockami , ktore daju rovnake vlasy , pocet pramenov cca rovnako aby bol v cene rozdiel 300 eur, tak to hovori nie o kvalite, ale niekoho nenazranosti.. ta era , ked vlasy vysli 40 tis je uz davno za nami, dnes je ovela dostupnejsia tato sluzba rovnako ako dostat sa ku kvalitnym vlasom za cenu tych, ktoré su smejdy pomaly... a predaj vlasov na nete ani nekomentujem... ved tie baby predavaju vlasy REMY ako keby to bola nejaka znacka a velkolepa vyhoda... by som vysmiala normalne kazdu... ved no remy nemozes dat ani babike na vlasy, lebo by sa jej zjezili.......
@krasneleto dakujem a v porovnani s eurolockmi?
@katussska24 eurolock tym ze je vacsi zmesti sa do neho hrubsi pramen, co znamena menej kovu v hlave a menej pramenov, co sa poctu tyka, nie objemu... napr. pri nano 200 pramenov rovna sa pri eurolockoch 10O spojov ale objem ten isty... tak co je lepsie... viac kovu a mensie spoje, alebo vacsi ale rovnako nenapadny spoj a menej kovu a spojov...
Baby kde si mám objednať vlasy , ak chcem micro ring.Pozerám stránky a všetky predávajú zaručene panennské vlasy 😠 .
@lylylylka ahoj, na kvalitné micro ring vlásky môžem doporužiť eshop invlasy.sk. pozri tu www.invlasy.sk/micro-ring . Majú naozaj bohatý výber.
Ahojte, ja si tiež plánujem daťpredĺžiť vlasy s eurolockmi. Vedeli by st mi poradiť šikovnú kadarnčku v Nových Zámkoch? Na cene nezáleží...ďakujem
Timi
Zdravím vás dievčatá,venujem sa hairstylingu a líčeniu,milujem túto prácu a moje klientky sú spokojné.
Na predlžovanie používam výlučne európske a ruské vlásky a najradšej predlžujem tými najšetrnejšími spôsobmi,ako micro ring,nano ring,najnovšie extendmagic,ktorý skutočne vlasy nepoškodí,dokonca si zo spoja berú výživu.. Mám klientky už skoro po celom slovensku,kedže veľa cestujem.. No salón mám v trnave a v Galante,najnovšie aj v Žiline. Ak by vás čokolvek zaujímalo,pýtajte sa https://www.facebook.com/pages/AfroditaStudio/7...
Ahojte,vedel by mi niekto poradit obchod,pripadne salon v PP,RK,LM alebo ZA,kde sa daju kupit kvalitne vlasy?Pripadne ak ma niekto osobnu-dobru skusenost s kvalitou vlasov zo seriozneho e-shopu?
Dakujeeem ;)
Vie mi niektorá poradiť, kde možno predať vlasy v okolí Prešova? Nejaký salón, kde si ich odstrihnú?
Ahojte, ja predlžujem vlásky... microring, nanoring alebo eurolock 🙂 V prípade otázok píšte 🙂
ahoj, som z BA, cena záleží od dlžky a počtu pramenov.
@thorsteiner mne vyhovovali azijske vlasy. Daju sa zohnat este?
Ahojte, ja som bola v jednom salóne a vypočítali mi približne 590 € za ruské vlasy najjemnejšie 55cm, medota nanoring 120 pramenov cena je aj s robotou a chcem sa Vás opýtať či je to veľa penazi? 🙂
Referencie co ma na stranke hovoria same za seba ja som u nej bola a TOP spokojnost
Ahojte.... Ja mam osobne asi najviac najriedkejšje vlasy .... A veľmi jemné....myslite ze by mi vypadali keby som si ich dala predĺžiť? Pretože už neviem čo mám robiť mam ak veľké kúty a vlasy musím mať stále v cope a to ma nebaví.. Nič mi nepomáha neviete poradiť nejakú dobrú kaderníčku v KE? Alebo keď nejakú stránku s clip in... Poprípade nejaké tabletky ? :( alebo vodičku
Ja chodím na predlzenie tu v Bystrici k jednej babe co má salon na byte tým padom je aj cena lepšia a má aj na vyber z roznej kvality vlasov takze si vyberie každý na čo má ale aspon vie čo kupuje. Ja si dávam ruské blond vlasy 120 pramenov 60cm a platím 360€ cca a na prepojku chodím ked ma akcie a to stoji vtedy aj 69€ komplet 😀 No a keratín mi vyhovuje, ale robi aj eurolock, microring a aj nanoring bude robiť a trubičky
Ahojte .... Chcela by som si predlzit vlasy ale kedze mam dost poskodene vlasky nechcem ziadny keratin ani nic, rozmyslala som skor nad clip in - co je zase neprakticke davat stale hore dole :( A nasla som metodu pripajanie paskou ...mate niektora skusenost ??? Viete poradit ??? Dakujem velmi pekne 🙂
dievčatá,poprosím Vas ,čo stojí predlženie vlasov ? chcela by som isť na interbeauty do incheby,tam by to mali robiť,leń netuším cenu ....ďakujem.
@jayne12286 Nadpajanie paskami zatazi vlasy nerovnomerne... takze to urcite nie je dobra metoda. Ja nosim vlasy nadpojene po prameni, bez lepidla a za 3 roky som si uz vypestovala dlhe vlasy.. Cize uz len zahustujem. Mam Super Euroloky chodim do B. Bystrice do Salon IX. /EZ HAir sa volaju. Viem ze si tie vlasy dovazaju sami, sami ich spracuvaju, tiez tie spoje si davaju na mieru vyrabat... Fakt dobry pristup, lebo vam to pripravia vsetko namieru 🙂 A maju salon aj v BA.
Ja mam predlzene vlasy Super eurolokmi... 3 roky .. v tom istom salone tie iste vlasy a neviem si to vynachvalit. Salon IX. v B.Bystrici... Maju ludove ceny... zalozenie kolko chcete pramenov 77E, Cize sa vam neoplati ani k niekomu domov chodit. CO mne vzdy imponovalo, je ich zaruka. Lebo na vsetko davaju zaruku,... ci vlasy ci praca. Som v klude, lebo viem ze keby sa nieco nahodou stalo, tak mi vzdy opravia, zalozia... Ale najpodstatnejsie je ze mi vlasy za 3 roky narastli asi o 15cm... Cize z pod usi som sa dostala uz skoro do pol chrbta. Takze to mi len potvrdilo, ak je to dobre urobene, vlasy sa neposkodia ;)
Mne tiež rastú vlasy riadne ale len do dlžky do hustoty nič moc 😒 A ten Salon IX. ... bola som tam pred rokom asi, prišla som domov a po 2dnoch po umytí, vysusení ked som si ich rozčesavala tak mi len tak padali nadpojené vlasy a potom pri kazdom česaní 😢 O 2 mesiace som mala na hlave už len spoje!!! A platila som dosť lebo nadpojenie je jedna vec ale plus materiál plus vlasy plus nakeratínovanie za vsetko zvlast sa platilo
Ahojte, dosť nešťastne som sa dala ostrihať a uvažujem o clip in vlasoch, dočítala som sa o nich na kralovstizen.cz. Máte skúseností ako je to s údržbou? Alebo nejaká lepšia alternatíva?
@sunny983 je to celkom praktické, keď túžiš po dlhých vlasoch, ale po čase ti t možno bude vadiť, ale dajú sa s tým robiť dobré experimenty (farbenie, melíry, ...), čo väčšinou ničí vlastné vlasy ;)

Ahojte, ja som mala prvy krat predlzene vlasky pred 8 rokmi, tie co s vlasmi robia vedia kolko vtedy este predlzenie keratinom stalo. Vlasy su azijske a bola som s nimi najspokojnejsia. Nemotali sa mi hlavne a a zniesli toho fakt vela. mam ich dodnes odlozene. Ale spoje boli skarede, velke, hrube a tazke takze je jasne ze ked som vlasky dala dole tak mi vela vlaskov vypadlo. Treba si ale uvedomit aj to ze kazdy den vypadne isty pocet vlasov. v spojoch vlasky nevypadnu takze ked ich date dole tak to ide vsetko prec a vznikne pocit prilis velkeho vypadnutia vlasov. Ak sa o vlasy ale starate a spoje su ako maju byt pekne spravene tak vlasy nemozu vyzerat ako ,,kura". problem vlznika v tom ze vela zien po predlzeni uz nevenuje vlasov tolku starostlivost ale len tym koncom a tomu aby zakryli spoje.
Potom som si dala vlasy predlzit nasivanim a to teda sakra bolelo vyse tyzdna, no vlasy sa neskutocne motali tak som sa rozhnevala a dala ich dole. Clip-in sa mi tiez motaju a to nemusim ani hlavou poriadne pohnut.
Takze ako tu uz bolo niekolko krat povedane dolezita je KVALITA vlasov, PRECIZNOST NAPOJENIA a STAROSTIVOST....
ja by om chcela vlasky teraz ale uz proste vlaskom neverim alebo to uz robi kazda 10-ta baba a ked vidim pri tom napisane ze Panenske vlasy tak mi je do smiech.Pozriem na pramienok,...tuhy, kazdy vlas inej hrubky(sem tam aj zamotany blond v ciernom), tazky,....osobne si myslim ze kadernictvo ktore s napajanim ponuka cenu 200-300€, tak tie vlasky nebudu stat za vela.