icon

Predlžovanie vlasov a vaše skúsenosti

lucia37
28. jún 2012

Baby , silne uvažujem o predĺženi vlasov, máte s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa to? Akou metódou?

painkiller12
20. jan 2016
Používateľ painkiller12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od painkiller12.

@laskonka22 ahoj, ano pozerala som to uz a tato agentura amosk ma oslovila. pytala som sa viac a som naozaj rada, ze umoznuju rozne rekvalifikacne kurzy, dokonca teraz aj s vyhodnymi zlavami 🙂 sama uvazujem nad niecim

tatranka321
27. jan 2016
Používateľ tatranka321 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tatranka321.

caute baby 🙂 citam, ze agentura amosk 🙂 za mna mozem odporucit, kadernicky kurz a predlzovanie vlasov technikou speed tape. uvazujem este nad dalsim doskolovacim kurzom...ak ma s tym manzel neposle kadelahsie 😎

angelika1111
Odpoveď bola odstránená
lili729
1. feb 2016

Ahojte baby.Rozmýšľam nad napojenim vlasov metodou speed tape-pu pásky.prosím vás ktorá má s tým skúsenosti?a hlavne potrebujem vlasy v 100%nej kvalite nie čínske remy vlasy.u akého dodávateľa ich objednať?????

markes241
Odpoveď bola odstránená
majuska1812
14. feb 2016

@elaela46
Prasom vas kam chodite do akeho salona na predlzovanie? Dakujem pekne 🙂

lenkanl
21. feb 2016

Je tu prosim niekto z okolia Trencina s nadpojenymi vlaskami? Kde si davate robit vlasy? Dajte recenzie

markes241
21. feb 2016

Poznam lacnu kaničku ktora napaja za 50€

lenkanl
22. feb 2016

@markes241 dakujem. Nevies mi prosim povedat ci aj predava vlasy? lebo nechcem si kupovat z internetu. Popripade vedela by si mi dat na nu kontakt?

markes241
1. mar 2016

@lenkanl praveže predavam ja ruske a slovanske vlasy

allesandra
20. mar 2016

kočky predávam prave ruské vlaský 100gr, 55cm, 201 pramienkov. Mala som ich len na svadbu. Su nakeratínované na mikroring. V super stave, povodna farba tmavohnedá, nefarbene, len tonované. Za 50€. Prosím do spravy, ak ma niekto zaujem.

maja1205
27. mar 2016

Ahojte dievčence🙂 Ja už niekoľko rokov pracujem s predlzovanimy vlásmi...Začínala som keratinovou metódou ktora je dobra ale zalezi aj od typu vlasou a nie pre kazdu je vhodna.Teraz som začala kôli tomu aj s novou variantou a to nadpájanie metodou keratin, micro ring .Su to male trubičky ktoré nie sú vôbec nápadné a kto ich vie dobre napojit tak ich nie je vôbec vidieť.Hlavne nepoškodzujú vlasy ako keratín.Pri tejto metode predlzovania vlasou micro ring netreba ani nejaku špecialnu straostlivost a brutalne drahu kozmetiku,staci tu co pouzivate...Je to ale na vašom rozhodnuti.Ak niekto ma zaujem kludne piste spravu. Som z PO a vlasky vam predlzim za dobru cenu.Pekny den vam prajem 😉

scajus
14. apr 2016

@angelika1111 ahoj mohla by si mi dat nejaky kontakt na teba? 🙂

maja1205
14. apr 2016

moje t.č- 0918684832 🙂

scajus
18. apr 2016

@elaela46 ahoj. nemohla by si mi povedat kam presne chodievas na predlzovanie teraz?dakujem

elenka333
28. apr 2016

keratin určite nie !!!! ja nadpajam eurolockami a mám plno spokojných zákazničiek 🙂 Keratin najvikac ničí vlasy !

sheila72
1. máj 2016

Tak najsetrnejsie su jednoznacne obycajne clipy. Z toho co som vyskusala by som dala na 2.miesto microringy a na posledne keratin a pasky. Su aj ine metody, mozno lepsie, ja som vyskusala len uvedene. Treba si davat pozor hlavne na kvalitu vlasov, tie lacnejsie vydrzia hrozne kratko pretoze su pomiesane s umelymi. Odporucam kupit take, ktorr nie su zostrihane do postupna ale vsetky do rovna, su hustejsie.

scajus
2. máj 2016

@sheila72 ahoj odkial si? kde si si to davala robit tie mikroringy?

elenka333
2. máj 2016

@scajus ja s nimi tiež pracujem 🙂

angelika1111
Odpoveď bola odstránená
angelika1111
Odpoveď bola odstránená
angelika1111
Odpoveď bola odstránená
sheila72
2. máj 2016

@scajus z Púchova, ale už si nepamätám kde presne som si ich dávala robiť, pretože potom som sa to naučila a sama som si ich nadpájala. Je to veľmi jednoduché.

jancul
14. máj 2016

Babyy poradte prosim, mam vlasy predlzene keratinom a zatial presiel iba jeden mesiac s uz mi vypadalo asi 8 pramenov :( snazim sa uplne setrne s nimi zaobchadzat ale aj tak sa mi stane ze sa pramen uvolni a potom ho len potiahnem a ide sam. Nemate niekto podobnu skusenost??? Neviem co s tym robit.. Je lepsia metoda nano ring napr akebo co by ste mi odporucili? Vypadavalo mi aj dost tych predlzenych vlasov okrem tych pramenov

jancul
14. máj 2016

@zuzanaben dobry den, chcela by som sa spytat ci pri predlzovani metodou mikroring nezvyknu vypadavat z pramienkov tie predlzene vlasy alebo aj cele pramene ci sa nezosmyknu?? Lebo mam predlzene keratinom a vypadavali mi dost vlasy zo spokov a teraz mi vypadavsju cele pramene, jednoducho sa zosunu dole, neviem co s tym robit :( viete mi nieco odporucit?

maja1205
Odpoveď bola odstránená
tanickadiamond
19. máj 2016

@jancul ahoj ja som mala keratin a to iste po 3mesiacoch zo 130 pramenov mi ostalo 20 vsetky sa mi tak ako tebe zosmikli a to som sa one extra starala... Keratin je hlupost aj ked mi neznicil vlasy..ja si idem skusit dat stvrrok nanoring zo salonu 9 v brzislave tak dam potom vediet ako som dopadla

jancul
19. máj 2016

@tanickadiamond a mate jemne vlasy? Lebo ja velmi, preto som rozmyslala ci to nebolo kvoli tomu ale nemalo by to aj tak vypadavat. A kde ste si davali robit predtym ten keratin? Ja som tiez rozmyslala nad tymi nano lebo je to nova technologia a je to aj drahsie takze by to mohlo byt ok. Tak dajte vediet potom ako se dopadli, som zvedava ;)

scajus
23. máj 2016

@tanickadiamond ahoj 🙂 kde v BA si si to davala presne robit? Aky mas zatial pocit z tej nano metody?

smudlinka3
23. máj 2016

@tanickadiamond mozes byt naozaj rada ze ti vlasy neznicil. Kamaratka ho ma vyskusany a povedala, ze nikdy viac. A po pravde tak znicene vlasy som este nevidela a o padani, ze mi nemusi ani hovorit, ze to islo s tym ruka v ruke. :(