Predlžovanie vlasov a vaše skúsenosti
Baby , silne uvažujem o predĺženi vlasov, máte s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa to? Akou metódou?
@lillsfashion prepáčte, príde mi,ze tomuto salónu robite reklamu snad v kazdej diskusii na nete o predlzovani. Diky tomu som na to vsadila a nechala si ich predlzit v onom salone,isla som tam na 3x a nechala tam nemalé peniaze! Výsledok nebol taký,ako som chcela. Takze som sa poucila,ze uz ani na recenzie človek nemoze dat!
@lilfashion a este taky dodatok! Keď som vyjadrila svoju nespokojnost na fb,bola som okamzite do 5tich minutach vymazana. Neviem,asi sa im to nehodilo do kšeftu! Naozaj profesionálne..
@scajus bola som cca pred dvomi týždňami. Rozhodovala som sa podla recenzií na nete, no priznám sa, bola som príliš unahlena, tak som aj dopadla :/ Baby v salone su naozaj milé,žiaľ osobne s kvalitou vlasov ktore mi predaly nie som vobec spokojná! Absolútne ziadny lesk,sú mdlé,bez života..az doma som si ich prehliadla poriadne a prislo mi,ako keby neboly 100% prave! Nedokázaly mi na moje zelanie ani urobiť melir,ktorý som chcela,robily mi ho na 2x a nic mi tam nebolo vidieť,podotýkam ze za jedno melirovanie si uctovaly 80€. Vyjadrila som svoju nespokojnost a bolo mi povedané,ze ak sa mi to nevymyje,mam prist znovu! A zaplatiť zase,no chápete?!
Po troch týždňov ked sa mi i tak nic nevymylo som isla k známej,u nej som bola vybavena ani nie za hodinu aj s konečnou upravou. Dokonca zapochybovala,ci sa nejedná o zmes ludskych a umelých vlasov!
Predavam vlásky v top stave 120 ks čierna 56cm nepoužité 🙂
@scajus no na tej druhej fotke to mam velmi peclivo vyzehlene,skoro hodina 😀 ale je vidiet,ze zvrchu tie moje sa viac lesknu. Vyzeraju dobre,iba ked su nakulmovane,len zial ja sama si to neviem tak spraviť,naposledy to schytal moj krk 😀
Mozno tebe predaju kvalitnejsie vlasy,kto vie. Ja spokojna bohuzial zo svojimi nie som :( a ďalšie uz mi ma muz asi zabil 😬
Takze dalsi postreh! Vlasy mam nadpojene presne mesiac a uz sa mi zacaly gucit pri korienkoch! Naozaj velka profesionalita salonu IX salon Bratislva!!! Uz nikdy viac do tohto salonu!
Vzhľadom k tomu,ze som do mojej "frizúry" investovala uz dost, nehodlám vyhodiť ďalšie prachy za "profesionálne" posunutie spojov, preto hladam nejaku šikovnú kočku,ktora by mi vedela tie spoje posunúť. Samozrejme nie zadarmo😉😃
Ak by mal niekto záujem predlžit vlasy stačí napísat 🙂 nove zamky🙂
Ahojte baby. Je tu niekto,kto predlžuje vlasy metódou euroloky za prijateľnú cenu? Poprípade viete niekoho odporučiť? A mala by som aj záujem o kúpu kvalitných vlasov na predlžovanie metódou euroloky. Ďakujem
@zuzana8020 no to by zaujimalo viacere baby asi, ja som si chcela davat v salone IX. ale nakoniec som si to rozmyslela tak teraz neviem kam ist :/
@scajus Tiež som chcela ísť do tohto salónu,ale myslím si, že sa nájdu aj za lepšie ceny a tiež rovnako kvalitné. Som síce v rozpakoch po niektorých komentároch,ale chcem to aj tak vyskúšať.
@zuzana8020 svokra chodí pravidelne na predlžovanie už roky. Avšak väčšinou len rozpustené vlasy má. Keď si ich dala do chvosta tak jej bolo vidieť že sú nadpájané. Čiže ja by som do toho nešla.
@minie88 môžeš mi poslať kontakt na tú babu čo robí vlasy na byte?
@zuzana8020 co to znamena prijatelna cena pre teba?
@marylinmary určite nie od 400€ hore
@scajus tak! Včera som si bola nechat posunut a vymeniť spoje. Isla som k jednomu kadernikovi,ktoreho mi nakoniec odporucila jedna znama. Len co som vosla do salonu a prezrel vlasy,spytal sa, ci nejdem nahodou od salonu IX! Vela veci som sa od neho dozvedela... pracoval u nich cca pol roku, viac to tam vraj nevydržal. Vlasy dodajú udajne z Číny a porozprával mi tak isto taktiku pani majitelky z IX salonu, ako na zákazníčky! Nestačila som sa diviť! Samozrejme, niekto to moze chapat tak,ze ide o konkurenciu atd. Ale ja uz som tuto v diskusii popisala dostatočne moju nespokojnost s tymto salonom a naozaj,ta co si chce nechat predĺžiť a nema skúsenosť, určite NEODPORÚČAM IX salon!
Tento kadernik, mi spoje urobil tak, ze mam o polovicu "kovu" (spojov) na hlave menej,ale gramáž zostala rovnaká. A Vobec ich na pohlad neni vidiet. Cize som spokojna a urcite, ked budem meniť vlásky, navštívim ho zas.
Ahojte chcela by som sa venovať predlžovaniu vláskov a hladám kvalitné vlásky a spolahlivého dodávateľa,
Zatial viem zohnat remy vlasky za dobrú cenu
@scajus salon Malia, v Bratislave. Link: http://salonmalia.sk Ma to jeden chalan spolocne s mamou. Pozerala som i vlasy, ktorymi predlžujú a s tymi mojimi sa to neda porovnať! Vcera som tam bola prvý krát. Kebyze mam dost peňazí, určite by som si ich nechala komplet vymenit. Žiaľ tento moj prvy nezdareny pokus ma uz celkom vyšiel na 750€!! A to mam na hlave "slamu" Čiže uz si dalej naozaj nemôžem v blízkej dobe dovolit znovu investovať :(

@allesandra ake tmave su? Mate ich este?