Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
Ahojte.Studuje niekto predskolsku elementárnu pedagogiku V Levoči? Rozmýšľam že si tam podám prihlášku.Ako prebiehajú prijímačky a načo sa mám zamerať?
Ahojte.nevie mi niekto povedat ake otazky ocakavat na prijimacky na predskolsku elementarnu pedagogiku?dakujem
Ahojte, rada by som dala do pozornosti zaujimavy workshop v BA, ktory bol poprvykrat "otestovany" na festivale ""Kde bolo - tam bolo s vynikajucou odozvou. Workshop je vhodny aj pre rodicov deti vo veku 3 - 6 rokov, pracovali zaujimavou kreativnou formou a mnohi pomohli svojim detom najma v predchadzani sikany. https://www.facebook.com/events/130534800663650/
Baby? Prosim Vas, chcem na prijimacky do TT, ale citam na stranke, ze externe prijimaju na bc bez prijimacok ale ze musim dolozit papier, ze pracujem v urcitych zariadrniach. Ale zial ja nepravujem a ani prax nemam. Viete mi poradit ako to je? Cize nrmozem ist ? :(((((((
*by ma oprava mobil pise ako chce :D
Ahojte dievčatá 🙂 mala by som otázku: To školné sa platí za všetky odbory na ped. fakulte v NR rovnako, teda tých 500 eur za rok? A ešte nevedel by mi niekto poradiť, ktoré vysvedčenia mám vlastne k prihláške doložiť, keď mám ukončenú SŠ s maturitou plus nadstavbové štúdium tiež s maturitou? Alebo im to mám všetko poslať??? Za odpovede ďakujem 🙂

@sisi2424 ahoj, áno, študujem 1.ročník PEP-ky, žiaľ, v Trnave. Prijímačky tu neboli- teda ja som vďaka priemeru nemala. Odporúčam ti ísť na deň otvorených dverí lebo na doplnkové kurzy ku prijímačkám(na tých som bola v BB) a tam ti povedia všetko. 🙂