icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

ninap3
•
8. feb 2016

@sisi2424 ahoj, áno, študujem 1.ročník PEP-ky, žiaľ, v Trnave. Prijímačky tu neboli- teda ja som vďaka priemeru nemala. Odporúčam ti ísť na deň otvorených dverí lebo na doplnkové kurzy ku prijímačkám(na tých som bola v BB) a tam ti povedia všetko. 🙂

vito21
•
10. feb 2016

Ahojte.Studuje niekto predskolsku elementárnu pedagogiku V Levoči? Rozmýšľam že si tam podám prihlášku.Ako prebiehajú prijímačky a načo sa mám zamerať?

nejla
•
17. feb 2016

@ninap3 Nina, prečo žiaľ v TT? Prosím napíš mi, aké máš výhrady..Tiež chcem ísť....zároveň kto by mal skriptá k zimnému semestru...beriem všetko vrátane poznámok...

nejla
•
17. feb 2016

@marikap86 čítam, že študuješ predškolskú v TT, ak by si mala materiály k 1.ročníku, budem ti vďačná...

ninap3
•
17. feb 2016

@nejla no žiaľ, lebo si napísala, že chceš z nejakého iného mesta ;) inak som tu v TT spokojná! Zatiaľ žiadne, až na prístup orofesorov v letnom smestri.. slovenčina - fonetika, fonológia, štylistika.. dosť náročné..

nejla
•
18. feb 2016

to nie ja...
ja sa chystám začať tiež v TT. Vedela by si mi posunúť nejaké študijné materiály alebo máš zoznam literatúry/skrípt čo treba v zimnom semestri?
@ninap3

vito21
•
19. feb 2016

Ahojte.nevie mi niekto povedat ake otazky ocakavat na prijimacky na predskolsku elementarnu pedagogiku?dakujem

mazinka
•
20. feb 2016

Ahojte, rada by som dala do pozornosti zaujimavy workshop v BA, ktory bol poprvykrat "otestovany" na festivale ""Kde bolo - tam bolo s vynikajucou odozvou. Workshop je vhodny aj pre rodicov deti vo veku 3 - 6 rokov, pracovali zaujimavou kreativnou formou a mnohi pomohli svojim detom najma v predchadzani sikany. https://www.facebook.com/events/130534800663650/

nejla
•
26. feb 2016

@mazinka žiaľ nejde mi ten odkaz zobraziť

rakywanda
•
26. feb 2016

@nejla tie veci, ktoré som ti sľúbila som posielala aj @ninap3, len mi musíš napísať konkrétne predmety

@ninap3 tie predmety, ktoré si menovala, to je to pomyselné sito na tejto fakulte, veľa báb tu stroskotá a prestupujú do iného mesta

minnie30
•
26. feb 2016

@ninap3 ahoj, ty študuješ teraz prvý ročník? si prvá alebo druhá skupina

nejla
•
26. feb 2016

@rakywanda super! Ďakujem za ochotu. Ako som písala, do 1.ročníka ešte len nastúpim, takže potom by som využila tvoju ponuku. Prípadne ak vieš, ktoré predmety sú v 1.zimnom semestri, tak budem rada, ak si materiály nazhromaždím popredu...

minnie30
•
26. feb 2016

@nejla profesijná etika, manipulačná geometria, psychologická propedeutika, somatický vývin detí a mládeže, hry s hudobným materiálom, výtvarná komunikácia, filozofická antropológia, programy výchovy v ŠKD, pedagogika voľného času, toto sú predmety zimného semestra v 1. ročníku

nejla
•
26. feb 2016

@minnie30 9! Fúha, to je riadne! No nič! Dávam výpoveď v robote, idem študovať 😀

afronikaa
•
4. mar 2016

Baby? Prosim Vas, chcem na prijimacky do TT, ale citam na stranke, ze externe prijimaju na bc bez prijimacok ale ze musim dolozit papier, ze pracujem v urcitych zariadrniach. Ale zial ja nepravujem a ani prax nemam. Viete mi poradit ako to je? Cize nrmozem ist ? :(((((((

nejla
•
8. mar 2016

@afronikaa Neviem, tiež mám podanú prihlášku bez praxe...skúsim zistiť a dám vedieť...

afronikaa
•
8. mar 2016

@nejla ahoj, odpisala mi, tak nie je potrebne prax. Rozmyslam, ze si dam aj do nitry, lebo tam je poplatok za externe studium len 500 e, lacnejsie skoro o 200 e ako v tt , tak neviem

nejla
•
9. mar 2016

@afronikaa 500 e za celý rok, za oba semestre? Lebo v TT uvádzajú ročný poplatok.

afronikaa
•
9. mar 2016

@nejla ano za cely rok, cize dva 2 semestre.

afronikaa
•
9. mar 2016

@nejla a nerobia sa tam skusky 🙂

nejla
•
9. mar 2016

@afronikaa Mám chápať tak, že sa len píšu písomky?

afronikaa
•
9. mar 2016

@nejla myslim prijimacky 🙂 pisu na stranke ze predskolska je bez prijimaciek 🙂

nejla
•
9. mar 2016

@afronikaa to je aj v Trnave. Ja volím Trnavu.

afronikaa
•
9. mar 2016

@nejla a v trnave je to prosim ta tych 700 na rok, ze?

rakywanda
•
9. mar 2016

@afronikaa 730 eur

afronikaa
•
9. mar 2016

@rakywanda uff dakujem :(. To radsej nitru ta je za 500. Uz si nemozem dovolit tolko platit, jednu vs uz mam a to bi ma manzel uz zabil :D

afronikaa
•
9. mar 2016

*by ma oprava mobil pise ako chce :D

velakrikuprenic
•
10. mar 2016

Ahojte dievčatá 🙂 mala by som otázku: To školné sa platí za všetky odbory na ped. fakulte v NR rovnako, teda tých 500 eur za rok? A ešte nevedel by mi niekto poradiť, ktoré vysvedčenia mám vlastne k prihláške doložiť, keď mám ukončenú SŠ s maturitou plus nadstavbové štúdium tiež s maturitou? Alebo im to mám všetko poslať??? Za odpovede ďakujem 🙂

rakywanda
•
10. mar 2016

@afronikaa tá cena sa odvíja asi aj od toho, aké meno má fakulta, trnava posledné razy veľmi dobre dopadá