icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

ninap3
8. feb 2016

@sisi2424 ahoj, áno, študujem 1.ročník PEP-ky, žiaľ, v Trnave. Prijímačky tu neboli- teda ja som vďaka priemeru nemala. Odporúčam ti ísť na deň otvorených dverí lebo na doplnkové kurzy ku prijímačkám(na tých som bola v BB) a tam ti povedia všetko. 🙂

vito21
10. feb 2016

Ahojte.Studuje niekto predskolsku elementárnu pedagogiku V Levoči? Rozmýšľam že si tam podám prihlášku.Ako prebiehajú prijímačky a načo sa mám zamerať?

nejla
17. feb 2016

@ninap3 Nina, prečo žiaľ v TT? Prosím napíš mi, aké máš výhrady..Tiež chcem ísť....zároveň kto by mal skriptá k zimnému semestru...beriem všetko vrátane poznámok...

nejla
17. feb 2016

@marikap86 čítam, že študuješ predškolskú v TT, ak by si mala materiály k 1.ročníku, budem ti vďačná...

ninap3
17. feb 2016

@nejla no žiaľ, lebo si napísala, že chceš z nejakého iného mesta ;) inak som tu v TT spokojná! Zatiaľ žiadne, až na prístup orofesorov v letnom smestri.. slovenčina - fonetika, fonológia, štylistika.. dosť náročné..

nejla
18. feb 2016

to nie ja...
ja sa chystám začať tiež v TT. Vedela by si mi posunúť nejaké študijné materiály alebo máš zoznam literatúry/skrípt čo treba v zimnom semestri?
@ninap3

vito21
19. feb 2016

Ahojte.nevie mi niekto povedat ake otazky ocakavat na prijimacky na predskolsku elementarnu pedagogiku?dakujem

mazinka
20. feb 2016

Ahojte, rada by som dala do pozornosti zaujimavy workshop v BA, ktory bol poprvykrat "otestovany" na festivale ""Kde bolo - tam bolo s vynikajucou odozvou. Workshop je vhodny aj pre rodicov deti vo veku 3 - 6 rokov, pracovali zaujimavou kreativnou formou a mnohi pomohli svojim detom najma v predchadzani sikany. https://www.facebook.com/events/130534800663650/

nejla
26. feb 2016

@mazinka žiaľ nejde mi ten odkaz zobraziť

rakywanda
26. feb 2016

@nejla tie veci, ktoré som ti sľúbila som posielala aj @ninap3, len mi musíš napísať konkrétne predmety

@ninap3 tie predmety, ktoré si menovala, to je to pomyselné sito na tejto fakulte, veľa báb tu stroskotá a prestupujú do iného mesta

minnie30
26. feb 2016

@ninap3 ahoj, ty študuješ teraz prvý ročník? si prvá alebo druhá skupina

nejla
26. feb 2016

@rakywanda super! Ďakujem za ochotu. Ako som písala, do 1.ročníka ešte len nastúpim, takže potom by som využila tvoju ponuku. Prípadne ak vieš, ktoré predmety sú v 1.zimnom semestri, tak budem rada, ak si materiály nazhromaždím popredu...

minnie30
26. feb 2016

@nejla profesijná etika, manipulačná geometria, psychologická propedeutika, somatický vývin detí a mládeže, hry s hudobným materiálom, výtvarná komunikácia, filozofická antropológia, programy výchovy v ŠKD, pedagogika voľného času, toto sú predmety zimného semestra v 1. ročníku

nejla
26. feb 2016

@minnie30 9! Fúha, to je riadne! No nič! Dávam výpoveď v robote, idem študovať 😀

afronikaa
4. mar 2016

Baby? Prosim Vas, chcem na prijimacky do TT, ale citam na stranke, ze externe prijimaju na bc bez prijimacok ale ze musim dolozit papier, ze pracujem v urcitych zariadrniach. Ale zial ja nepravujem a ani prax nemam. Viete mi poradit ako to je? Cize nrmozem ist ? :(((((((

nejla
8. mar 2016

@afronikaa Neviem, tiež mám podanú prihlášku bez praxe...skúsim zistiť a dám vedieť...

afronikaa
8. mar 2016

@nejla ahoj, odpisala mi, tak nie je potrebne prax. Rozmyslam, ze si dam aj do nitry, lebo tam je poplatok za externe studium len 500 e, lacnejsie skoro o 200 e ako v tt , tak neviem

nejla
9. mar 2016

@afronikaa 500 e za celý rok, za oba semestre? Lebo v TT uvádzajú ročný poplatok.

afronikaa
9. mar 2016

@nejla ano za cely rok, cize dva 2 semestre.

afronikaa
9. mar 2016

@nejla a nerobia sa tam skusky 🙂

nejla
9. mar 2016

@afronikaa Mám chápať tak, že sa len píšu písomky?

afronikaa
9. mar 2016

@nejla myslim prijimacky 🙂 pisu na stranke ze predskolska je bez prijimaciek 🙂

nejla
9. mar 2016

@afronikaa to je aj v Trnave. Ja volím Trnavu.

afronikaa
9. mar 2016

@nejla a v trnave je to prosim ta tych 700 na rok, ze?

rakywanda
9. mar 2016

@afronikaa 730 eur

afronikaa
9. mar 2016

@rakywanda uff dakujem :(. To radsej nitru ta je za 500. Uz si nemozem dovolit tolko platit, jednu vs uz mam a to bi ma manzel uz zabil :D

afronikaa
9. mar 2016

*by ma oprava mobil pise ako chce :D

velakrikuprenic
10. mar 2016

Ahojte dievčatá 🙂 mala by som otázku: To školné sa platí za všetky odbory na ped. fakulte v NR rovnako, teda tých 500 eur za rok? A ešte nevedel by mi niekto poradiť, ktoré vysvedčenia mám vlastne k prihláške doložiť, keď mám ukončenú SŠ s maturitou plus nadstavbové štúdium tiež s maturitou? Alebo im to mám všetko poslať??? Za odpovede ďakujem 🙂

rakywanda
10. mar 2016

@afronikaa tá cena sa odvíja asi aj od toho, aké meno má fakulta, trnava posledné razy veľmi dobre dopadá