Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
Ináč na DOD sa niekto chystá? Do Prešova . Ja by som chcela, no neviem ako v práci budem môcť
baby? ... keď chcem v budúcnosti učiť slovenčinu a geografiu na 2. stupni na základke, na aký mám ísť odbor? 🙂
@dianadurkacova to riesis vs ci ss?
@dianadurkacova mala by si ísť rovno na učiteľstvo týchto predmetov, hneď od začiatku výšky. Myslím že kombinácie má každá VS zverejnené na svojich stránkach.
@dianadurkacova ake predmety chces tak tie si na zaciatku hned vyberies
aj že SJL a GEO? 🙂
@margaretka_9 no ja si musím na gymply teraz vybrať predmety, z ktorých pôjdem maturovať a potom to chcem ísť študovať na výšku 🙂
@dianadurkacova ak chceš študovať SJL a GEo,tak maturitu máš zo SJL automaticky,len sa prihlás na nejaký seminár zo SJl alebo literárny seminár, GEO si k tomu určite daj a samozrejme znovu nejaký seminár z GEO do 4.ročníka, plus si vyberieš jeden CJ a štvrtý predmet už podľa tvojich záujmov.Ak nevieš aký,tak taký čo má najbližšie k SJL a GEo a čo ti pomôže pri príprave na prijímačky ( napr. DEJ, Náuka o spoločnosti/ Občianska...... )
ďakujem 🙂 ... takže je tam tá možnosť tejto kombinácie? 🙂
to som teda rada 🙂 ..
dala som si psychológiu 🙂 ....
a takto to funguje aj na Trnavskej aj na Konštantína F? 🙂
psychologia je dobrá tiež ako maturitný predmet, to sa ti zíde na VŠ,v Nitre môžeš študovať kombináciu GEO-SJL,tu sa o tom môžeš dočítať: https://www.ukf.sk/prijimacie-konanie/moznosti-...
na stránke Trnavskej U. to nejako neviem nájsť,ale hádam ti poradia aj tu na MK nejaké žienky,čo tam študovali/študujú 😉
@baumka ďakujem moc 🙂
Ahojte, nahodou niekto kto by mal niake info o studiu na pedagogickej v BA o predprimárnej a primárnej pedagogike, ale externe studium? pomoze hocico, ohladom prijmaciek, studia, predmetov atd 🙂 ďakujem za kazdu radu ;)
@miska2311 sisi.kurtakova@gmail.com ďakujeeeem 🙂
@dianadurkacova jasne vyberas si predmety z ktorych pojdes maturovat, cize klasika slovencina, cudzi jazyk B2 a potom co chces, geo a co chces 🙂 a potom podla toho budes mat aj rozvrh ked mas takto vybrate predmety tak potom uz ti do rozvrhu nahadzu aj seminare na tieto predmety 🙂
Ahojte prosim Vas je tu niekto kto studuje predskolsku a elementarnu pedagogiku v Banskej Bystrici externe chcem sa opytat na primaci pohovor citam je ústny ake otázky Vám dávali ako sa pripraviť? 😎
@denka999 Ahoj, my sme si minulý rok mali vytiahnuť text - príbeh, ktorý im prečítaš, akoby si to čítala deťom. A na základe toho textu, sa pýtali, čo by som s deťmi ďalej robila (napr. že by sme si s deťmi o tom zahrali divadlo, nakreslili si, čo si z prečítaného zapamätali a pod.). A potom sa ma ešte pýtali, či mám skúsenosti s prácou s deťmi, či viem hrať na hudobný nástroj a tak. Nič strašné to nebolo. A namiesto 40 nás zobrali 63 (pravdepodobne všetkých, čo spravili prijmačky). Tak držím palce 😉
ahojte..dala som si prihlášku na PEP do Prešova 1. stupeň. Bol niekto na DOD?
Ahojte, neviete mi prosim Vas povedať či na Pedagogicke v BA, externe, predškolska a elementarna pedagogika je prax už od začiatku, teda od 1.roč? dakujem za info

@ataz Ahoj, nemám žiaden mail. Skus ešte raz na sisi.kurtakova@gmail.com dakujem