Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
@afronikaa ďakujem 🙂 s tým školným som to myslela tak, že či sa za každý odbor platí rovnako (napr. odbor pedagogika a vychovávateľstvo či je tam tiež tých 500 eur) a s tými vysvečkami mám stále chaos, SŚ som končila pred 15 rokmi a nadstavbové (PaSa - učiteľstvo pre MŠ a vychovávateľstvo) minulý rok :D a to už vážne neviem, ktoré známky a priemery mám vypísať na prihlášku, keď sa mi to všetko tam ani nevojde :D a to potvrdenie od logopéda mi tiež zbytočné pripadá, keď už druhý rok učím v MŠ. Veľmi ma láka ísť zase študovať, ale stále váham, to predĺženie štúdia na 4 roky ma trochu odradilo a sklamalo...
@velakrikuprenic kam si sa rozhodla dať prihlášku?
@nejla veď to, že som sa ešte nerozhodla, či si tú prihlášku vôbec dám (a či vôbec tento rok) a ak áno, tak zvažujem medzi B. Bystricou a Nitrou.
Tak, ja som si poslala dnes do Nitry, uvidim, ci ma vezmu, pisu, ze bez prijimaciek na zaklade prospechu na strednej, tak uvidime. Ide tam niekto so mnou? Neviete, ako sa tam chodi? ci piatky, soboty...Tak nam drzim palce, kto tam ide 🙂
Ahojte, nema niekto niake info ohladom externeho studia v BA predskolska a elemntarna pedagogika?
tu je diskusia ohľadne dotazníkov k bakalárskym a diplomovým prácam, ak chce niekto pomôcť, prosím, vyplňte
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/dotazniky-a-ankety/
ahojte, nema prosim niekto podklady k prijimackam na predskolsku a elementarnu pg do Presova? Dakujem.
ahojte.. chystá sa niekto študovat na predškolsku a elementarnu pedagogiku do RK... neviete z čoho bude pozostavat pohovor..alebo na čo sa mam hlavne pripravit ?dakujem
Ahojte, hlasil sa niekto do Nitra a ma uz vysledok o prijati?
Tak baby, uz ma vysledok. Prijalu ma bez prijimaciek do nitry. Ide niekto so mnou externe?
Pls ak je tu niekto, co tam uz je, da sa to stihat aj popri praci? Sa bojim ako budem stihat chodit na prednasky :((( dakujem za kazde info, dost pomoze
nekončila tu niektorá minulý rok Bc. na Trnavskej univerzite? potrebujem sa niečo opýtať ohľadne štátnic.
Ahojte 🙂 potrebovala by som pomoc. Chcem ist na predskolsku a elementarnu pedagogiku do Bratislavy. Studuje tam niekto teraz? Ake mate skusenosti? Je hudba, kreslenie a telesna vychova velmi dolezitá? Dakujem
@rakywanda Ahoj, chcem sa opytat ohladom tvojho studia v TT - je to casovo narocne? Na prednasky chodis poctivo kazdy tyzden? Trvaju cely den (piatok alebo sobota)? Pracujes popritom? Da sa to zvladat? Ja nad tym uvazujem uz druhy rok, ale praca + dve deti - neviem, ci to zvladnem... Pracujes v skolstve alebo v uplne inej oblasti?
@kakaovyrez ja som teda denný študent, ale niečo viem aj ohľadom externistov. Niektorí chodia na prednášky poctvio, iní nie - dá sa to naučiť, odpozorovať učiteľov, ktorým na tom záleží a ktorým nie. Býva veľa predmetov za semester, takže treba rátať naozaj minimálne mesiac trvania skúškového, ale dá sa to zvládnuť. Niektoré predmety sú jednoduché, iné zložitejšie. 🙂 🙂 sú aj ženy, ktoré majú deti a pracujú v mš a stíhajú aj štúdium, takže ak chcete, nebála by som sa toho 🙂
@ninap3 Dakujem za info 🙂 Mam dalsi rok na to, aby som nad tym rozmyslala...
@kakaovyrez ahoj, ja študujem externe, práve som skončila prvý ročník, čo potrebuješ vedieť, v kľude mi napíš do IP 🙂 prednášky máme väčšinou soboty, dva krát sme mali aj v piatok, je toho veľa, ja som doma, tak mám čas na učenie, ale spolužiačky pracujú a zvládajú to aj popri práci a deťoch. ale poviem ti, že ked sú skúšky , tak doma neupratujem, nežehlím, navarím len rýchlovku, ak stíham 😀 oproti denným nemáme výhody, skoro žiadne, aj prax musíme absolvovať, teda nie týždeň, ale tri dni sme mali, jednu prax v zs a druhú v ls.
Ahojte baby.pracuje niektora z vas v skolke aj popri skole.je to vobec mozne?dakujem 🙂
@silviasisa Ako to myslíš? V našej skupine máme viacero holiek čo sú učiteľky a idú študovať. Daj tam túto otázku.
@nejla viem ze ked maju strednu pedagogicku a idu na vysku tak mozu.ale take co maju strednu inu ako ja tak neviem.myslis ze by som mohla robit skolke ako nekvalifikovana?

@velakrikuprenic ahoj, ano to skolne tych 500 e sa plati za cely rok. No treba poslat vysvedcka z 1,2,3,4 roc. overene + maturitne ja by som tam dala to nadstavbove, tiez overene 🙂 Ides tam? ja rozmyslam tiez, ze poslem 🙂