Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
@lelocka
Ahoj.Ja som tiež prijatá externe do Nr na predškolskú...
@dominicka2 jeeej, super tam sme spoluziacky, odkial si? ja az zo ziliny, no aspon tam budem niekoho poznat, este s jednou maminou som sa spoznala 🙂
ahojte chcem sa opýtať ... chcela by som začať študovať elementárnu pedagogiku,ale neviem približne aké predmety ma tam čakajú .....
ahojte,nastupuje niekto na predskolsku a elementarnu pedagogiku do RK? tento rok 🙂
@afronikaa
@dominicka2
@laurika25
@ciga2357
dievcata, mohli by ste mi do IP poslat nejake blizsie info o prijimackach? bolo to velmi tazke?
ja velmi tuzim vystudovat tento odbor, ale vzdy pred podavanim prihlasok zdupkam ako koza a odlozim to o dalsi rok, velmi sa bojim, nenormalne... nie studia samotneho, ale tych prijimaciek ☹
budem naozaj veeeeeeeelmi velmi vdacna za akekolvek blizsie info ako to vlatne prebieha a hlavne, aka su sance na prijatie na externe studium
Baby je tu nejaka druhacka z PEP. Externe z RK.dakujem
Alebo skusenost Daniela Kolibova uci psychologiu v RK na pedagogickej..zapisuje ucast na prednaskach.dakujem
baby, hladam niekoho, kto studuje v nitre, ale vyssie rocniky ako prvy :D Potrebovala by som malu radu, dakujem
Ahojte dievčatá,prosím vás nemáte niekto bližšie info o prijímacích skúškach na KU Ružomberok-predškolská a elementarna pedagogika.Budem vďačná za akùkoľvek informáciu napr.či sa tam robia talentové skùšky,aké materiály si treba naštudovať a podobne....ďakujem 🙂
@maca173
Som na KU.(lepšie hodnotenia ma PF KU ako prešovskaá a KU šla za posledné roky hore a PO dole)
rovrh zatial piatok i sobotu (sice teraz mam len sobotu a potoma asi este 2x ze iba 1x do tyzdna)semster mi končí 17.12. tzeda rozvrh.
čo sa tíka matiky tak neviem teraz sa študuje po nov (4 r.na Bc....oni viacerí profesori netušia ako,načo to ej dobre a ako kedy sa čo bude preberať..) ja mám matiku v let. smestri...
inač je toho celkom veľa 10 predmetov tento semster 10 další...
Baby ,ktore študujete v Ružomberku PEP-ku,ako sa píše diktat s Beatou Murinovou,dava A,B test.dakujem
@aylaxx ahoj.... studujes externe? diktat pisu vsetci spolu.. ona diktuje nahlas a studenti pisu... odkuknut sa da,, ale radsej nedoporucujem, lebo ty napises spravne a odkuknes nespravne... vravela to aj ona, a stalo sa to aj mne. ze som odpisala a bolo to zle. tak najradsej sa spoliehat na seba... testy dava A aj B... caf...
ona je zlata..ak ho nenapises, tak sa s nou dohodnes na dalsi termin, alebo da sa aj dohodnut ze chcete pisat aj hned v ten den.. niektori pisali aj 2 krat za sebou...opravila to hned... ale nakoniec ho aj tak kazdy napisal.... a az po diktate ides na skusku....
prosim Vás ,ktoré študujete na PEP,v Ružomberku.. mali ste prednasku s Vargovou Máriou,Didaktika predprimárneho vzdelania. neviete ,ci zapisuje...ucast dakujem pekne

@afronikaa
Ahoj.Ja som tiež prijatá do Nr na predškolskú,ale externe.