Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
A kde je lepsie RK alebo BB? Alebo kde ste boli najspokojnejsie? Kamoska sa tiez rozhoduje ze kam ale ona by rada na externe nie je tesne po strednej 🙂 Najviac ju zaujima pristup ucitelov a ako je to eś externym ci aj vychadzaju v ustrety kedze ludia maju zamestnanie alebo nie
Ahojte,
Je tu niekto kto mometálne študuje externe Predškolskú a elementárnu pedagogiku v Bratislave. Zaujímajú ma hlavne informácie ohľadne rozvrhu - v ktorých dňoch a ako často prebieha vyučovanie. Ďakujem.
Prosim vas baby, vie mi niekto posunut otazky, materialy na prijimacky do Ruzomberka...predskolska a elementarna pedagogika? Externe studium...poslem e-mail... piste prosim aj IP kludne...dakujem za vsetky odozvy 😉 a je tu niekto, kto uz studuje 1., alebo 2. rocnik? Rada by som sa nieco opytala 😉
@maca173 ahoj prosím ťa ak máš nejaké otázky aj ja by son ich poprosila,tiež sa tam chystám 🙂
@lubika6663
@maca173 ak niečo zoženiete posuniete aj mne. Ďakujem.
čaute, tak aj ja som si podala na predškolskú a elementárnu pedagogiku externe na UK BA tak som zvedavá hádam to bude fajn 😉
@silvicka247 ahoj a ty uz ucis niekde ci nie?ked ides externe?😊lebo aj ja som chcela externe ale vsade ta prax
@afronikaa ahoj chcem sa ta spytat chodis externe?zaujima ma ci icis niekde alebo sa dat ist z hocijakej strednej skoly?ja mam 13 rokov klavira za sebou aj spevu8 rokov tak by to nemal byt problem. Len ci nevyzaduju aj prax. Dakujeeeem
@dominicka2 ahooooj ake su prosim ta podmienky na externe prijayie do skoly v NR?treba prax?vdaka
@isabella22 ahoj idem na UK externe uz mam podanu prihlasku 🙂 beru bez prijimacich skusok tak ak by si si tam podala v septembri sa isto vidime 🙂
@silvicka247 a pracujes ci ako to je?lebo vsade chcu len prax....a ja som robila uplne inej sfere
@silvicka247 mas lrosim ta niaky link kde su instrukcie k podaniu prihlasky?dakujeeem
A vyzera to super...ked to dobre chapem prihkaska sa dava elektronicky len a potom na konci mi to da prikaz na uhradu?ci ako?do kolkych dni to treba vyplatit?
@pikino ahoj aj chodis na tu UK V BA?
@afronikaa ahoj chodis do nitry do skoly?denne ci externe. Chcela by som len poprosit aky mas rozvrh. Ci sa to da zadelit popri dietati. Len pre orientaciu. Vdaka☺
@isabella22 ahoj, chodim externe, rozvrh je robeny iba v piatky a v soboty a tie nie kazdy tyzden. Ja mam 2 deti a pracu a stiham 🙂 okrem toho mam ju 190 km vzdialenu. Na prednasky ked sa neda nejdem, zatial nikto nic neriesil 🙂 drzim palce
@afronikaa a ked si chcela externe musis robit v ucitelstve ci kde?pisala si kde pracujes?dakujem inak za odpoved☺
ahoj, daj si do googlu vysoka skola elementarnej a predskolskej pedagogiky klikni na stranku portal vs tam si vyberies UK pedagogicka fakulta odbor predskolskej a elementarnej pedagogiky su tam presne rozpisane poplatky 60 eur je prihlaska pottebujes este overit vysvedcenia maturitne poslat svoj zivotopis mat peciatku od lekara ze si sposobila a uhradit poplatok to vsetko im zasli na adresu oni maju fakultu v BA na racianskej v pripade otazok je ale najlepsie zavolat si na informacie fakulty @isabella22
@silvicka247 dakujem ☺vcera som to uz nasla?a mala si predoslu prax?to ma najviac zaujima..
@silvicka247 resp.pisala si udaje o zamestnani?
@isabella22 nie, nerobila som v skolstve 🙂 tam nie je podmienka, aby si pracovala v skolstve 🙂
nie mam vystudovanu OA 2 roky v banke a dva v advokatskej kancelarii ale nebavi ma to 👌 predtym som robila animatorku volneho casu v taboroch a vyucovala jazdu na koni to bolo ovela zaujimavejsie 😊 preto som sa rozhodla ze pojdem za tym co ma bavi @isabella22
@afronikaa supeeer lebo ja mam zdravotnu skolu a bavilo by ma praca s detmi. Len treba niake doklady ze som chodila na ZUS napr. Dokladovala si nieco?
@silvicka247 to verim...je to zaujimava praca. Aj si posiekala doklady ze si robila v centrach?lebo napr. Trnave pozaduju napr.1rok pracu v niakom zariadeni. Preto mi to je zvlastne ze na UK beru bez praxe.
@isabella22 mozes ak mas papier o navsteve to pripojot k peihlaske. To je tvoje plus. Prijimaju na zaklade znamok zo streddnej a plus sa nejake body mozu pripocitat aj za nieco absolvovane. Tak si to posli s tym
@afronikaa dakujem mooooc za informacie☺a kde by som este prosim ta nasla ake su tam predmety??
@isabella22 noto neviem. Predmety su napr.predskolska pedagogika, motorika atd. Neviem skus pozriet na stranke
@afronikaa hladala som no zatial nikde nevidim niaky rozvrh...idem pozriet este. Vdaka
@afronikaa davala si aj potvrdenie k prihlaske o zdravot.sposobilosti od obvodaka?

Ahojte, uvažuje niekto ísť študovať budúci rok do rk? Dosť nad tým rozmýšľam ale odrádza ma tá dĺžka štúdia. 7 rokov je dosť. Možno keby sa niekto našiel, lepšie by sa nám rozhodovalo 🙂