icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

dominicka2
1. sep 2016

@afronikaa
Ahoj.Ja som tiež prijatá do Nr na predškolskú,ale externe.

dominicka2
1. sep 2016

@lelocka
Ahoj.Ja som tiež prijatá externe do Nr na predškolskú...

afronikaa
1. sep 2016

@dominicka2 jeeej, super tam sme spoluziacky, odkial si? ja az zo ziliny, no aspon tam budem niekoho poznat, este s jednou maminou som sa spoznala 🙂

gabikalejka
13. sep 2016

ahojte chcem sa opýtať ... chcela by som začať študovať elementárnu pedagogiku,ale neviem približne aké predmety ma tam čakajú .....

laurika25
14. sep 2016

ahojte,nastupuje niekto na predskolsku a elementarnu pedagogiku do RK? tento rok 🙂

ciga2357
15. sep 2016

@laurika25 ja ale externe 🙂

laurika25
15. sep 2016

@ciga2357 aj ja externe 🙂

patkaaa
19. sep 2016

@afronikaa
@dominicka2
@laurika25
@ciga2357
dievcata, mohli by ste mi do IP poslat nejake blizsie info o prijimackach? bolo to velmi tazke?
ja velmi tuzim vystudovat tento odbor, ale vzdy pred podavanim prihlasok zdupkam ako koza a odlozim to o dalsi rok, velmi sa bojim, nenormalne... nie studia samotneho, ale tych prijimaciek ☹
budem naozaj veeeeeeeelmi velmi vdacna za akekolvek blizsie info ako to vlatne prebieha a hlavne, aka su sance na prijatie na externe studium

afronikaa
19. sep 2016

@patkaaa ahoj, ja som do Nitry isla bez prijimaciek 🙂 poslala som papiere co chceli a huraaa, prijata 🙂 drzim palce

patkaaa
19. sep 2016

@afronikaa to vazne? a tam sa nerobia prijimacky vobec alebo ako si to obisla?

afronikaa
19. sep 2016

@patkaaa no pravdepodobne nerobia 🙂 prijali aj moju kamosku

ciga2357
20. sep 2016

@patkaaa Ruzomberok ustny pohovor na stranke Ku najdes priblizne temy ku ktoym sa mas vediet vyjadrit

aylaxx
5. okt 2016

Baby je tu nejaka druhacka z PEP. Externe z RK.dakujem

aylaxx
5. okt 2016

Alebo skusenost Daniela Kolibova uci psychologiu v RK na pedagogickej..zapisuje ucast na prednaskach.dakujem

laurika25
5. okt 2016

@thibaut ahoj,studujes este na pep v RK.

afronikaa
24. okt 2016

baby, hladam niekoho, kto studuje v nitre, ale vyssie rocniky ako prvy :D Potrebovala by som malu radu, dakujem

maca173
25. okt 2016

@ciga2357 Ahoj, prosim ta zaujal ma tvoj komentar, rozhodla si sa nakoniec pre ktoru univerzitu? A ake mas zatial pocity, prednasky su v piatok, aj v sobotu? Matematika je pocas vsetkych 4 rocnikov? Dakujem za kazdu odpoved.

lubika6663
25. okt 2016

Ahojte dievčatá,prosím vás nemáte niekto bližšie info o prijímacích skúškach na KU Ružomberok-predškolská a elementarna pedagogika.Budem vďačná za akùkoľvek informáciu napr.či sa tam robia talentové skùšky,aké materiály si treba naštudovať a podobne....ďakujem 🙂

ciga2357
26. okt 2016

@maca173
Som na KU.(lepšie hodnotenia ma PF KU ako prešovskaá a KU šla za posledné roky hore a PO dole)
rovrh zatial piatok i sobotu (sice teraz mam len sobotu a potoma asi este 2x ze iba 1x do tyzdna)semster mi končí 17.12. tzeda rozvrh.
čo sa tíka matiky tak neviem teraz sa študuje po nov (4 r.na Bc....oni viacerí profesori netušia ako,načo to ej dobre a ako kedy sa čo bude preberať..) ja mám matiku v let. smestri...
inač je toho celkom veľa 10 predmetov tento semster 10 další...

maca173
26. okt 2016

@ciga2357 Dakujem vééélmi pekne 😉

aylaxx
12. nov 2016

Baby ,ktore študujete v Ružomberku PEP-ku,ako sa píše diktat s Beatou Murinovou,dava A,B test.dakujem

thibaut
12. nov 2016

@aylaxx ahoj.... studujes externe? diktat pisu vsetci spolu.. ona diktuje nahlas a studenti pisu... odkuknut sa da,, ale radsej nedoporucujem, lebo ty napises spravne a odkuknes nespravne... vravela to aj ona, a stalo sa to aj mne. ze som odpisala a bolo to zle. tak najradsej sa spoliehat na seba... testy dava A aj B... caf...

aylaxx
13. nov 2016

@thibaut aha no dakujem,co sa stalo ,ked nespravís diktát,pišeš ešte ra,dva opravný... inak ta nepustí na skušku... 😎 tak je to že?

thibaut
13. nov 2016

ona je zlata..ak ho nenapises, tak sa s nou dohodnes na dalsi termin, alebo da sa aj dohodnut ze chcete pisat aj hned v ten den.. niektori pisali aj 2 krat za sebou...opravila to hned... ale nakoniec ho aj tak kazdy napisal.... a az po diktate ides na skusku....

laurika25
21. nov 2016

prosim Vás ,ktoré študujete na PEP,v Ružomberku.. mali ste prednasku s Vargovou Máriou,Didaktika predprimárneho vzdelania. neviete ,ci zapisuje...ucast dakujem pekne

aylaxx
8. dec 2016

@thibaut ahoj,dakujem Murinova Beata v pohode ten diktát,teraz máme prvú skúšku test s ňou Fonetika... Nevies si asi spomenúť,co najviac bolo v teste ? Načo s mm najviac zamerať? Ci učiť sa všetko;) ďakujem moc

thibaut
8. dec 2016

@aylaxx
ahoj.. posli mi tvoju adresu na facebook alebo email.. skusim pozriet nejake otazky..myslim ze nieco som si znacila...

aylaxx
8. dec 2016

@thibaut aylaxx@azet.sk 😘

ciga2357
9. dec 2016

@thibaut ahoj ak mozem tak aj ja by som ta poprosila o nejake te otazky na test z fonetiky :D dakujem 🙂
moj mail
ciga2357@azet.sk