icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

isabella22
6. feb 2017

@afronikaa a prosim ta este ako casto mas niaku prax?neni toho vela?

figuretka
16. feb 2017

je tu PROSÍM niekto kto už študuje 1.ročník na UK Ba externe predškolskú a elementárnu pedagogiku? ďakujem vopred za odpovede.

keathli
1. mar 2017

Ahojte, tiež si idem dávať prihlášku do BA externe, neviete, ako je to s rozvrhom? Každý víkend? Ďakujem za info

majoska
8. mar 2017

Dievcata, ktore studujete v Presove preds. a elem.pedag. externe, da sa to zvladnut? Chcem si dat prihlasku, no odhovaraju ma od toho, vraj je to tam velmi prisne. ..ze skor by som mala ist do B.Bystrice....nejake skusenosti a rady?

babyliss
13. mar 2017

Zdravím, prosím vás ako prebiehajú talentové skúšky na pf ku. Musím vedieť hrať na nejaký nástroj? Ďakujem pekne za odpoveď

andreafranova
13. mar 2017

Ahojte,idem skúsiť externé štúdium predskolska a elementerna pedagogika na UMB v Bb.Je tu niekto kto sa chystá tiež ?

andreafranova
14. mar 2017

@minnie30 ahoj nemáš nahodou nejake podklady na prijímacie skúšky,na predaj? A ako ti ide škola? Da sa?

minnie30
14. mar 2017

ahoj, ja som nerobila skúšky , nás brali bez skúšok. Áno, dá sa, ale je toho niekedy moc, nakoľko my máme 9- 10 predmetov za semester, teraz ako školu predĺžili na štyri roky, tak toho nie je veľa.
Ale ja študujem v Trnave

lubika6663
15. mar 2017

Ahojte, neviete mi prosím Vás niekto napísať, kedy začne univerzita odpovedať na prihlášky?Resp. kedy budú pozývať na prijímacie pohovory ďakujem..

alexandraala
15. mar 2017

Ahojte, ako je to na Univerzite v Presove. EXTERNE BC. Studuje sa v Sobotu alebo aj v Piatok?

andreafranova
16. mar 2017

@lubika6663 Určite čakajú do posledneho dna určeného dátumu podania prihlášok.Az potom to budu spracovávať.A kam ideš ?

mon0404
16. mar 2017

@maca173 ahoj. Ty už študujes v RK alebo sa ešte len chystáš? Môžem vedieť odkial si?Ďakujem

mon0404
16. mar 2017

Chystá sa niekto študovať do RK predškolsku elementárnu pedagogiku? Okolie PO,SB,SL,PP,KK?ĎAKUJEM ZA INFO .

lubika6663
16. mar 2017

@andreafranova chystám sa do RK

miska2311
16. mar 2017

@majoska ja chodim 2 rocnik...externe...je to narocne...vies vsetko sa da zvladnut,no je to kopec stresov a narokov

alexandraala
16. mar 2017

@miska2311 a studujes len v Sobotu ci aj v Piatky alebo iny den. Neviem to najst na ist stranke

monyz
17. mar 2017

@alexandraala ked som ja studovala boli aj piatky, aj soboty.

monyz
17. mar 2017

@majoska lahke to studium nie je, ale da sa to zvladnut. Ja som si za 5 rokov studia odrodila 2 deti a zvladla som to v pohode. Je sice pravda, ze spoluziacky, ktore neboli ucitelky problemy mali, ale tak vedeli do coho idu. Pokial si ucitelka, alebo ides zo strednej pedagogicke skoly, nie je o com. Ucim v BA a poviem pravdu, pred absolventkami UNIPO maju respekt aj tu, pretoze je to uznavana skola a velmi dobre vedia, ako tam beru studium prisne. 🙂 drzim palce.

majoska
19. mar 2017

@monyz dakujem, uz som rozhodnuta, ze to skusim....ucitelku som nerobila, len asistentku....a strednu mam zdravotnu....

miska2311
19. mar 2017

@alexandraala v soboty ...1-2 piatky za semester

iwana12
21. mar 2017

Ahojte vie mi prosim vas poradit niekto z akych konkretne predmetov sa robia skusky na predskolsku a elementarnu pedagogiku v Presove? Popripade predat materiali z coho sa mam ucit? Som 9 rokov po skole a musim si toho veeeela zopakovat. Dakujem vam

ciga2357
22. mar 2017

@iwana12 posli mail

iwana12
22. mar 2017

@ciga2357 takze ivanabilancikova@gmail.com

majoska
1. apr 2017

Dievcata, do Presova na preds. A elem.pedag. sa robia aj prijimacky? Ci beru len podla prospechu?

monyz
2. apr 2017

@majoska uz by to malo ist cez prijimacky.

majoska
3. apr 2017

@monyz
A mozem sa opytat, kde o tom najdem blizsie info? Na stranke VS som nic nenasla....

monyz
4. apr 2017

Zvycajne sa podrobnosti uchadzaci dozvedia na dni Otvorenych dveri alebo cez studijne oddelenie, kde maju k dispozicii material na prijimacky (CD).

majoska
4. apr 2017

@monyz dakujem 🙂

lubika6663
8. máj 2017

Dievčatá prosím vás je tu niektorá z vás, ktorá by vedela ako prebieha motivačný pohovor na KU v Ružomberku ? Ďakujem za akékoľvek info.Môžete aj IP

andreafranova
9. máj 2017

Ide niekto na prípravný kurz do B.B,tuto sobotu ,predskolska a elementarna pedagogika?