icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

isabella22
•
6. feb 2017

@afronikaa a prosim ta este ako casto mas niaku prax?neni toho vela?

figuretka
•
16. feb 2017

je tu PROSÍM niekto kto už študuje 1.ročník na UK Ba externe predškolskú a elementárnu pedagogiku? ďakujem vopred za odpovede.

keathli
•
1. mar 2017

Ahojte, tiež si idem dávať prihlášku do BA externe, neviete, ako je to s rozvrhom? Každý víkend? Ďakujem za info

majoska
•
8. mar 2017

Dievcata, ktore studujete v Presove preds. a elem.pedag. externe, da sa to zvladnut? Chcem si dat prihlasku, no odhovaraju ma od toho, vraj je to tam velmi prisne. ..ze skor by som mala ist do B.Bystrice....nejake skusenosti a rady?

babyliss
•
13. mar 2017

Zdravím, prosím vás ako prebiehajú talentové skúšky na pf ku. Musím vedieť hrať na nejaký nástroj? Ďakujem pekne za odpoveď

andreafranova
•
13. mar 2017

Ahojte,idem skúsiť externé štúdium predskolska a elementerna pedagogika na UMB v Bb.Je tu niekto kto sa chystá tiež ?

andreafranova
•
14. mar 2017

@minnie30 ahoj nemáš nahodou nejake podklady na prijímacie skúšky,na predaj? A ako ti ide škola? Da sa?

minnie30
•
14. mar 2017

ahoj, ja som nerobila skúšky , nás brali bez skúšok. Áno, dá sa, ale je toho niekedy moc, nakoľko my máme 9- 10 predmetov za semester, teraz ako školu predĺžili na štyri roky, tak toho nie je veľa.
Ale ja študujem v Trnave

lubika6663
•
15. mar 2017

Ahojte, neviete mi prosím Vás niekto napísať, kedy začne univerzita odpovedať na prihlášky?Resp. kedy budú pozývať na prijímacie pohovory ďakujem..

alexandraala
•
15. mar 2017

Ahojte, ako je to na Univerzite v Presove. EXTERNE BC. Studuje sa v Sobotu alebo aj v Piatok?

andreafranova
•
16. mar 2017

@lubika6663 Určite čakajú do posledneho dna určeného dátumu podania prihlášok.Az potom to budu spracovávať.A kam ideš ?

mon0404
•
16. mar 2017

@maca173 ahoj. Ty už študujes v RK alebo sa ešte len chystáš? Môžem vedieť odkial si?Ďakujem

mon0404
•
16. mar 2017

Chystá sa niekto študovať do RK predškolsku elementárnu pedagogiku? Okolie PO,SB,SL,PP,KK?ĎAKUJEM ZA INFO .

lubika6663
•
16. mar 2017

@andreafranova chystám sa do RK

miska2311
•
16. mar 2017

@majoska ja chodim 2 rocnik...externe...je to narocne...vies vsetko sa da zvladnut,no je to kopec stresov a narokov

alexandraala
•
16. mar 2017

@miska2311 a studujes len v Sobotu ci aj v Piatky alebo iny den. Neviem to najst na ist stranke

monyz
•
17. mar 2017

@alexandraala ked som ja studovala boli aj piatky, aj soboty.

monyz
•
17. mar 2017

@majoska lahke to studium nie je, ale da sa to zvladnut. Ja som si za 5 rokov studia odrodila 2 deti a zvladla som to v pohode. Je sice pravda, ze spoluziacky, ktore neboli ucitelky problemy mali, ale tak vedeli do coho idu. Pokial si ucitelka, alebo ides zo strednej pedagogicke skoly, nie je o com. Ucim v BA a poviem pravdu, pred absolventkami UNIPO maju respekt aj tu, pretoze je to uznavana skola a velmi dobre vedia, ako tam beru studium prisne. 🙂 drzim palce.

majoska
•
19. mar 2017

@monyz dakujem, uz som rozhodnuta, ze to skusim....ucitelku som nerobila, len asistentku....a strednu mam zdravotnu....

miska2311
•
19. mar 2017

@alexandraala v soboty ...1-2 piatky za semester

iwana12
•
21. mar 2017

Ahojte vie mi prosim vas poradit niekto z akych konkretne predmetov sa robia skusky na predskolsku a elementarnu pedagogiku v Presove? Popripade predat materiali z coho sa mam ucit? Som 9 rokov po skole a musim si toho veeeela zopakovat. Dakujem vam

ciga2357
•
22. mar 2017

@iwana12 posli mail

iwana12
•
22. mar 2017

@ciga2357 takze ivanabilancikova@gmail.com

majoska
•
1. apr 2017

Dievcata, do Presova na preds. A elem.pedag. sa robia aj prijimacky? Ci beru len podla prospechu?

monyz
•
2. apr 2017

@majoska uz by to malo ist cez prijimacky.

majoska
•
3. apr 2017

@monyz
A mozem sa opytat, kde o tom najdem blizsie info? Na stranke VS som nic nenasla....

monyz
•
4. apr 2017

Zvycajne sa podrobnosti uchadzaci dozvedia na dni Otvorenych dveri alebo cez studijne oddelenie, kde maju k dispozicii material na prijimacky (CD).

majoska
•
4. apr 2017

@monyz dakujem 🙂

lubika6663
•
8. máj 2017

Dievčatá prosím vás je tu niektorá z vás, ktorá by vedela ako prebieha motivačný pohovor na KU v Ružomberku ? Ďakujem za akékoľvek info.Môžete aj IP

andreafranova
•
9. máj 2017

Ide niekto na prípravný kurz do B.B,tuto sobotu ,predskolska a elementarna pedagogika?