icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

slzicka3010
21. apr 2013

Babyyyyyy...co sa mám učiť na skúšky na predskolsku a elementarnu pedagogiku do Bb???? Napisali tam plno kníh 😀 to ma kto stihnut za dva mesiace popri dietati a 13 rokov zo skoly von ☹

nori21
14. máj 2013

Z čoho sa pripravujete na prijímačky do PO na predškolskú a elementárnu pedagogiku?

radulienka95
15. máj 2013

@slzicka3010 aj ja sa hlasim do bb 🙂🙂🙂 bola si na prirpavnom kurze? ci sme sa nevideli 🙂

slzicka3010
16. máj 2013

@radulienka95 noooo možno sme sa videli a zároveň nevideli 😀

radulienka95
16. máj 2013

slzicka3010 bola si v miestnosti ktorej a kde si sedela ?🙂

lilien243
21. máj 2013

Ahoj, prosím nepoznáte niekoho kto chodí na predšklskú a elementárnu pedagogiku na Trnavskú univerzitu? Potrebovala by som pomôcť, dakujem 🙂

zuna222
1. júl 2013

Ahojte. Prosim Vas, vedel by mi niekto poradit ohladom studia predskolskej pedagogiky? Ide o to, ze ma prijali na externe studium - do Bratislavy aj do Trnavy. Neviem vsak, kde by som mala nastupit - "kamen urazu" je pre mna totiz hra na hudobnom nastroji (neviem hrat na nicom, okrem nervov🙂) a mam obavy aj z telesnej vychovy. Co by ste mi poradili?
Byvam v Ba.

robinsonka123
9. júl 2013

Ahojte baby, kto študuje elementárnu pedagogiku externe? aká je tam hudobná? dá sa to zvládnuť? ja študujem predškolskú pedagogiku v NR, hudobná mi dá zabrať, keďže som antitalent na hudbu, preto sa pýtam, či sa dá zvládnuť aj elementárna pedagogika, keďže by som chcela učiť na prvom stupni. Musím vedieť aj spievať?

zuna222 - ani ja som absolútne nevedela hrať na flaute a zvládla som to, aj keď s odretými ušami :D ale berú ohľad na to, že si externista, aspoň naša profesorka na to brala ohľad, že máme na to menej času ako denní študenti. A z telesnej sa nemáš, čo báť. My sme robili len také "malé" cviky a pripravovali choreografiu pre malé detičky.

lenusiknr
10. júl 2013

@robinsonka123 ahoj, ja nastupujem v septembri externe na predskolsku.... tiez neviem absolutne na nicom hrat, telesna duplom nula bodov ale snad to zvladnem:( mozes mi prosim napisat ci sa chodi do skoly aj v piatky alebo len soboty.. da sa zvladnut studium alebo je toho vela? ty si v ktorom rocniku..

dakujem za odpovede

lenusiknr
10. júl 2013

dievcata nastupuje niekto do Nr externe ???? ak ano ozvite sa🙂

robinsonka123
11. júl 2013

Lenusiknr - ja som teraz ukončila prvý ročník a idem do druhého, flautu budeš mať v každom zimnom semestri, takže zase ma čaká flauta :D. Telesnej sa neboj, tam nič ťažké a namáhavé nerobíš, a čo sa týka flauty, berú ohľad, že si externista a našťastie sme si mali nacviciť len jednu pieseň a tú sme jej hrali a to nám oznámkovala. Chodí sa aj piatky, v letnom semestri sme mali viac piatkov ako sobôt :/. A inak dá sa to zvládnuť, zimný semester bol v pohode, letný dal zabrať, lebo sme mali viac predmetov. Držím palce : ).

dashenka426
31. júl 2013

Ahojte baby, kto nastupuje externe od septembra na predškolskú do BA? 🙂

slzicka3010
8. aug 2013

@radulienka95 ahoooj, dávno som tu nebola ☹ tak som ti ani neodpísala ☹ ako bola si na prijímačkách???? ja som bola a zobrali ma 😀 v septembri zarezávam 😀 ty ako ???? ináč na predprípravnom som bola v tej miestnosti kde mali tie stoly na schodoch 😀 a na prijímačkách som sedela v tej malej triede pri počítačoch 🙂

radulienka95
8. aug 2013

@slzicka3010
aj ja som prijata 🙂🙂
si na dennom ako ja?🙂
stoly na schodoch? :D no neviem čo myslíš, ale ja som bola asi v druhej teda :D:D a na prijímačkách sme boli tiež asi inde
ale ak sme boli na prijímačkách v jeden deň tak predpokladám že by som ťa spoznala :D

slzicka3010
9. aug 2013

@radulienka95 nieeee... ja som na externom ☹

zuzkabendikova
31. aug 2013

Babky neejake informacie ohladom predškolskej pedagogiky v ružomberku ?

nori21
10. sep 2013

Ahojte, študuje niekto externe predškolskú a elementárnu pedagogiku v PO? Chcela by som sa spýtať, ak neprídem na piatkove prednášky, to treba dopredu oznámiť, alebo koľko môžeme chýbať? Ďakujem.

nikoletabil
10. sep 2013

Ahojte baby, idem študovať predškolsku a elementárnu pedagogiku externe. Prosím Vás nemate niektorá ktorá ste chodili na tento odbor nieaké knihy ktoré už nepotrebujte a chceli by ste predať? ďakujem

lenusiknr
10. sep 2013

@nikoletabil ahoj, kde ides studovat? ja zacinam teraz v septembri v NR externe... tak ci nahodou nejdes aj ty do NR...

lenusiknr
10. sep 2013

@robinsonka123 ahoj, chcela by som sa ta este spytat ak si mala skolu v piatok to bolo cely den? dalo sa vynechat prednasky? ja som bola v tom, ze sa bude chodit iba v sobotu:( co sa tykalo predmetov dalo sa to zvladnut? co bolo podla teba najtazsie? dakujem ti pekne za odpoved

robinsonka123
11. sep 2013

@lenusiknr - ahoj, školu sme mali aj v piatok, ale niektoré prednášky sa dali vynechať, podľa toho, či bol predmet dôležitý alebo menej dôležitý. Aj nás hnevalo, že sme mali viac prednášok v piatok ako v sobotu. A inak pre mňa bola najťažšia hudobná - hranie na flaute. Ostatné predmety boli pre mňa ľahké a urobila som ich na prvý krát. Aj teraz v druhom ročníku budeme mať flautu, tak mám troška z toho stresy, ale snažím sa doma trénovať 🙂)). Ničoho sa neboj, všetko zvládneš 🙂.

nikoletabil
11. sep 2013

@lenusiknr
ano hej idem do nr ešte len teraz do prvého ročníka ale externe

lenusiknr
11. sep 2013

@nikoletabil ja idem tiez do prveho rocnika externe, tak to budeme chodit spolu... uz si bola na skoleni do AIS?

lenusiknr
11. sep 2013

@robinsonka123 dakujem za info 🙂 s tymi piatkami som moc neratala ale tak uvidime... snad sa to bude dat... flauty sa bojim aj ja, no ked vravis ze sa to dalo nejako to snad dam🙂 nepametas si nahodou kolko predmetov si si musela dat v prvaku okrem povinnych ? skolenie do systemu este len budem mat a co som pozerala prirucku kde su predmety tak som z toho jelen...

robinsonka123
12. sep 2013

@lenusiknr Bude sa to dať. Keď som nebola na prednáške, spolužiačky mi poslali poznámky a niektoré predmety sú také, že ani nemusíš veľa písať, učíš sa len z materiálov, čo vám pošlú profesori. A tú flautu zvládneš, skúška bola zo zahratia jednej pesničky 🙂. Neviem koľko predmetov som mala, 10 alebo 11 dokopy, všetky tie predmety máš napísané v študijnom sprievodcovi, kt. dostaneš na zápise : ). A - predmety sú tie hlavné povinné, B - predmety su tie, kt. sú povinne voliteľné, tam sa dá vybrať predmert, ale musíš dodržať pravidlá, kt. su dole písané takými malými písmenami a C - predmety, to sú voliteľné, to už je na tebe, aký si vyberieš predmet, len musíš dodržať to, aby si mala ten počet kreditov, čo vyžaduju. Neboj, rýchlo sa v tom zorientuješ, to chce čas: ). Odkiaľ inak pochádzaš? z NR si ? : )

nikoletabil
12. sep 2013

@lenusiknr ano hej ja som bola v ten den ako bol zápis 6.9 🙂

nikoletabil
12. sep 2013

@lenusiknr ja už mam na stánke aj popridavane nieaké predmety. pozerala osm rozvrh dosť často budeme mať piatok myslela som že to bude menej a skoro celý oktorber budeme chodiť do školy. akurat dnes som to oznamovala veducemu v robote🙂

lenusiknr
13. sep 2013

@robinsonka123 si ma potesila🙂 v studijnom sprievodcovi som si predemty pozerala zatial sa mi zdali celkom ok...🙂
ano ja som priamo z NR na klokocine byvame. a ty?

lenusiknr
13. sep 2013

@nikoletabil tesim sa, ze som nasla niekoho kto bude studovat so mnou🙂 ja tam idem az toho 18 ... to vazne mame vela piatkov???? mozes mi prosim napisat ktore su to ci kazdy v oktobri alebo len niektore a casovo je to od rana alebo az poobede? mna sef prizabije a urcite ani nepusti... :( ja som ratala len so sobotami... ach jaj...
a to skolenie bolo len o AIS a zapisani predmetov?

robinsonka123
13. sep 2013

@lenusiknr ja som zo Šale, mám dve spolužiačky z klokočiny : )