icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

luci5
18. sep 2013

čaute baby, je tu niektorá čo študuje na Ku v ružomberku? chzstám sa tam budúci rok, dá sa zvládnut predškolská a elementárna pedagogika? hrat na flautu viem. a ako často sa chodí? každý piatok abo každú sobotu? dik za info

majcidlo
26. sep 2013

studuje tu niekto externe v BB, prvy alebo druhy rocnik? potrebujem info ... dakujem

zuju2
26. sep 2013

Ja mám skončený 1. stupeň v Ba. V BB boli prijímačky z matiky, Sj a výchovy: telesná( plávanie, gymnastika),výtvarná ( zátišie), hudobná( spev a hra na nástroji) a mali sme aj pohovor.

1aduliatko1
1. okt 2013

ahojte žienky, robil niekto tento rok prijímačky na tento odbor v BB. vraj sa už talentovky nerobia, na čo sa zamerať, aby som sa pripravila na prijímacie skúšky? a neviete koľko sa momentálne platí za externé štúdium a či ext. štúdium prebieha iba v soboty? ďakujem veľmi pekne 😉

1aduliatko1
2. okt 2013

dievčatá a z čoho (z akých materiálov ) ste sa pripravovali na prijímacie skúšky?

natalyana
1. dec 2013

Ahojte,chysta sa niektora z vas do PO na predskolsku a elementarnu pedagogiku ?Ja nad touto skolou rozmyslam ale stale si niesom ista... Ako sa pripravit na prijimacie skusky? Na spev som antitalent ale zacala som hru na klavir... Vzdy som chcela byt ucitelka ale bojim sa ci to zvladnem ... Piste recenzie,dakujem 🙂

erikacvm
13. dec 2013

@nikoletabil Ahoj, mám na predaj ako nové "Všeobecnú psychológiu" a "Všeobecnú pedagogiku". Máš záujem?

erikacvm
15. dec 2013

Ak máte niekto záujem predám kvalitne vypracované podklady k jednotlivým skúškam predmetov na predškolskú a elem. pedag. v NR, a na učiteľstvo prim. vzdel. (Mgr.) v NR. Taktiež aj vypracované štátnice. V prípade záujmu píšte na erika.cvm@gmail.com 😵

melunka
17. dec 2013

Chcem sa opytať nepisal niekto recenziu na predškolsku pedagogiku ? ak ano tak mi prosim napište dakujem 🙂

sue0071
2. jan 2014

@zuna222 Ahoj a kam si sa rozhodla? ja by som chcela ísť do Trnavy...tak či náhodou tam teraz nechodíš....ďakuje za odpoveď ...

dancul009
6. jan 2014

Ahoj, natalyana tak ja sa chystám do PO na predškolskú a elementárnu pedagogiku,externe, odkladala som to už asi dva roky, ale tento rok som si povedala, že to vyskúšam, neviem presne z čoho sú prijímačky, ja mám hlavne strach z matiky 😒

pepa11
7. jan 2014

AHOJTE DIEVČATÁ, RADA BY SOM SI DALA PRIHLÁŠKU NA TENTO ODBOR - EXTERNE, A UVAŽUJEM NAD NITROU A BYSTRICOU. AK MÁTE NIEKTO SKÚSENOSTI S PRÍMAČKAMI, BOLA BY SOM VEĽMI VĎAČNÁ, AK BY STE MI NIEČO PORADILI OHĽADOM NICH. MÁM Z NICH STRAŠNÉ STAVY. A EŠTE AKO BÝVA ŠKOLA CEZ EXTERNÉ ŠTÚDIUM V NITRE A BYSTRICI....ĎAKUJEM AK MI NIEČO PORADÍTE 🙂 A NECHCE NÁHODOU TERAZ NIEKTO TIEŽ ŠTUDOVAŤ V TÝCH MESTÁCH AKO JA?? A VIE NIEKTO O PREDPRÍPRAVNOM KURZE??A V AKOM MESTE TO JE?BB alebo NR?? ĎAKUJEM 😵

zuna8
7. jan 2014

@sue0071 napis mi ip co potrebujes vediet, ja chodim do trnavy..

zuna8
7. jan 2014

@erikacvm ahoj, prosim ta, mozes mi cez ip poradit zopar veci ohladne studia v NR - primarne vzdelavanie? rozhodujem sa ci tam poslat prihlasku...

dancul009
9. jan 2014

Ahojte, chcem sa spýtať či sa niektoré chystáte do PO na predškolskú a elementárnu pedagogiku, externe, a tie ktoré tam študujete, či je to náročné alebo sa to dá 🙂

oriel
9. jan 2014

@nikoletabil ahoj, neviem, či je to aktuálne.. ja študujem v Po predškolskú- teraz 3 rok- Bc

oriel
9. jan 2014

@dancul009 na prijímačkách je všetko ok, aspon ja som si zaukúpila cd s otázkami, ktoré boli potom na skúškach... Tereraz končím Bc.

dancul009
9. jan 2014

@oriel a kde si si zakúpila to CD, a z čoho sú prijímačky? sú ústne alebo formou testu,s matikou je to ako? z nej mám trocha strach 😒 chystám sa aj na deň otvorených dverí, ak nechceš písať na plochu môžeš do IP 🙂

tmonika
9. jan 2014

@oriel ahoj kde sa da kupit to cd? dakujem

oriel
9. jan 2014

@tmonika ja som ho kupovala riadne na fakulte, myslim, ze bol den otvorených dverí

pepa11
12. jan 2014

@1aduliatko1 ahoj, to by aj mňa zaujímalo, z čoho sa robia príjmačky do BB na externé? Nezistila si už náhodou niečo?? ☹

marhulka88
19. jan 2014

dievcata ktore studujete predskolsku pg v PO chcem sa opytat na predmety - hlavne na telesnu vychovu a hudobnu vychovu ako to prebieha treba ovladat hru na hudobny nastroj alebo? na prijimackach su aj talentove skusky alebo len test? neviete mi poradit da sa studovat aj ako doplnkove studium alebo len plne 5rocne magisterske?

andrea_robko
28. jan 2014

@pepa11 ahoj aj ja si chcem poslat prihlasku bb externe 🙂 zistila si uz nieco ohladne skusok?

yuuki
28. jan 2014

žienky, a keď neviem plávať, a vlastne veľa cvikov cvičiť nemôžem čiže gymnastika neprichádza do úvahy.. mala by som šancu? 😒 to sa vážne robia prijímačky z telesnej.. ??? rozmýšľam tiež nad BB ale teraz neviem neviem 😔

arthemiis
1. feb 2014

Aj ja chcem ísť do BB 🙂

britney_25
2. feb 2014

ahojte všetky baby mám par otazok, chcem si podat prihlasku na predskolsku a elementarnu pedagogiku do nitry na denne studium.
Ako ste sa pripravovali na prijimacky ja som nasla iba na fakulte tu odporucanu literaturu, 😒 da sa zohnat nejake cd-cko s otazkami?
Alebo je tu niekto kto studoval tento odbor v nitre a vedel by mi poradit? 😉
Dakujem 🙂

mony_ke
6. feb 2014

ahojte...bola som dnes na dni otvorenych dveri v Po...chcem si dat prihlasku na predskolsku a elementarny pedagogiku a pedagogiku psychosocialne narusenych externe...je tu este niekto kto sa to chysta studovat?

pepa11
7. feb 2014

@andrea_robko Ahoj,chcem volat bud.tyzden na studijne ohladom cd s otazkami,ci sa da este kupit,lebo sa vraj na den otvoren. dveri dalo kupit..ale ja sa chcem hl. dostat do Nr na skolu

pepa11
7. feb 2014

Dievcata,kto ide na Den otvoren.dveri do Nr na externe studium predskol. a element. pedagogika?

robinsonka123
9. feb 2014

Má niekto vypracované tézy na štátnice z predškolskej a elementárnej pedagogiky? UKF Nr ďakujem