Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
studuje tu niekto externe v BB, prvy alebo druhy rocnik? potrebujem info ... dakujem
Ja mám skončený 1. stupeň v Ba. V BB boli prijímačky z matiky, Sj a výchovy: telesná( plávanie, gymnastika),výtvarná ( zátišie), hudobná( spev a hra na nástroji) a mali sme aj pohovor.
ahojte žienky, robil niekto tento rok prijímačky na tento odbor v BB. vraj sa už talentovky nerobia, na čo sa zamerať, aby som sa pripravila na prijímacie skúšky? a neviete koľko sa momentálne platí za externé štúdium a či ext. štúdium prebieha iba v soboty? ďakujem veľmi pekne 😉
dievčatá a z čoho (z akých materiálov ) ste sa pripravovali na prijímacie skúšky?
Ahojte,chysta sa niektora z vas do PO na predskolsku a elementarnu pedagogiku ?Ja nad touto skolou rozmyslam ale stale si niesom ista... Ako sa pripravit na prijimacie skusky? Na spev som antitalent ale zacala som hru na klavir... Vzdy som chcela byt ucitelka ale bojim sa ci to zvladnem ... Piste recenzie,dakujem 🙂
@nikoletabil Ahoj, mám na predaj ako nové "Všeobecnú psychológiu" a "Všeobecnú pedagogiku". Máš záujem?
Ak máte niekto záujem predám kvalitne vypracované podklady k jednotlivým skúškam predmetov na predškolskú a elem. pedag. v NR, a na učiteľstvo prim. vzdel. (Mgr.) v NR. Taktiež aj vypracované štátnice. V prípade záujmu píšte na erika.cvm@gmail.com 😵
Chcem sa opytať nepisal niekto recenziu na predškolsku pedagogiku ? ak ano tak mi prosim napište dakujem 🙂
Ahoj, natalyana tak ja sa chystám do PO na predškolskú a elementárnu pedagogiku,externe, odkladala som to už asi dva roky, ale tento rok som si povedala, že to vyskúšam, neviem presne z čoho sú prijímačky, ja mám hlavne strach z matiky 😒
AHOJTE DIEVČATÁ, RADA BY SOM SI DALA PRIHLÁŠKU NA TENTO ODBOR - EXTERNE, A UVAŽUJEM NAD NITROU A BYSTRICOU. AK MÁTE NIEKTO SKÚSENOSTI S PRÍMAČKAMI, BOLA BY SOM VEĽMI VĎAČNÁ, AK BY STE MI NIEČO PORADILI OHĽADOM NICH. MÁM Z NICH STRAŠNÉ STAVY. A EŠTE AKO BÝVA ŠKOLA CEZ EXTERNÉ ŠTÚDIUM V NITRE A BYSTRICI....ĎAKUJEM AK MI NIEČO PORADÍTE 🙂 A NECHCE NÁHODOU TERAZ NIEKTO TIEŽ ŠTUDOVAŤ V TÝCH MESTÁCH AKO JA?? A VIE NIEKTO O PREDPRÍPRAVNOM KURZE??A V AKOM MESTE TO JE?BB alebo NR?? ĎAKUJEM 😵
Ahojte, chcem sa spýtať či sa niektoré chystáte do PO na predškolskú a elementárnu pedagogiku, externe, a tie ktoré tam študujete, či je to náročné alebo sa to dá 🙂
@nikoletabil ahoj, neviem, či je to aktuálne.. ja študujem v Po predškolskú- teraz 3 rok- Bc
@1aduliatko1 ahoj, to by aj mňa zaujímalo, z čoho sa robia príjmačky do BB na externé? Nezistila si už náhodou niečo?? ☹
dievcata ktore studujete predskolsku pg v PO chcem sa opytat na predmety - hlavne na telesnu vychovu a hudobnu vychovu ako to prebieha treba ovladat hru na hudobny nastroj alebo? na prijimackach su aj talentove skusky alebo len test? neviete mi poradit da sa studovat aj ako doplnkove studium alebo len plne 5rocne magisterske?
@pepa11 ahoj aj ja si chcem poslat prihlasku bb externe 🙂 zistila si uz nieco ohladne skusok?
žienky, a keď neviem plávať, a vlastne veľa cvikov cvičiť nemôžem čiže gymnastika neprichádza do úvahy.. mala by som šancu? 😒 to sa vážne robia prijímačky z telesnej.. ??? rozmýšľam tiež nad BB ale teraz neviem neviem 😔
Aj ja chcem ísť do BB 🙂
ahojte všetky baby mám par otazok, chcem si podat prihlasku na predskolsku a elementarnu pedagogiku do nitry na denne studium.
Ako ste sa pripravovali na prijimacky ja som nasla iba na fakulte tu odporucanu literaturu, 😒 da sa zohnat nejake cd-cko s otazkami?
Alebo je tu niekto kto studoval tento odbor v nitre a vedel by mi poradit? 😉
Dakujem 🙂
ahojte...bola som dnes na dni otvorenych dveri v Po...chcem si dat prihlasku na predskolsku a elementarny pedagogiku a pedagogiku psychosocialne narusenych externe...je tu este niekto kto sa to chysta studovat?
@andrea_robko Ahoj,chcem volat bud.tyzden na studijne ohladom cd s otazkami,ci sa da este kupit,lebo sa vraj na den otvoren. dveri dalo kupit..ale ja sa chcem hl. dostat do Nr na skolu
Dievcata,kto ide na Den otvoren.dveri do Nr na externe studium predskol. a element. pedagogika?
Má niekto vypracované tézy na štátnice z predškolskej a elementárnej pedagogiky? UKF Nr ďakujem

čaute baby, je tu niektorá čo študuje na Ku v ružomberku? chzstám sa tam budúci rok, dá sa zvládnut predškolská a elementárna pedagogika? hrat na flautu viem. a ako často sa chodí? každý piatok abo každú sobotu? dik za info