Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
@nejla ahoj, tak nakoniec mame len prednasky a cvicenia zatial. Je nas vela okolo 80 v rocniku tak saminare u nas nerobia. Cvika su zvacsa prakticke cvicenia a sme rozdeleny do mensich skupin
Ahojte.Je tu niektorá čo študuje EXTERNE na UK pedag.fakulte?
@silvicka247 ahoj.Prosim ta,podala som si prihlášku,na UK PF externe studium(predškolská a elemen.a soc.pedag. a výchova)nevieš prosím kedy budú vysledky?Aspon približne?A je šanca prijatia na tu školu?Dakujem za každé info
@kattika1985 ahoj urcite ta zoberu. Vysledky o prijati pridu v priebehu jun-jul 😊 Popripade si zavolaj na studijne kebyze ti nic nepride dovtedy
Ahojte. Od septembra nastupujem na predškolsku a elementárnu pedagogiku, externe, do Nitry. Je tu niekto na tom podobné? 🙂
Ja sociálna pedagogika a vychovavavatelstvo UK BA /externe
AHOJ,je tu niekto koho prijali na externé štúdium Predškolska a elementarna pedagogika UMB Banska bystrica?
@andreafranova Ahoj, áno 🙂
Zdravim, je tu niekto kto chodí do RK druhý alebo vyšší ročník? Dakujem. Aj IP.
@dajda459môžem ti napísať, chcela by som vedieť pár info.?
Ahojte,tie,ktore ste sa hlasili na Ukf Nitra,kolko bodov ste dosiahli,ze Vas prijali?Alebo prijmu kazdého?Je tam nejake bodove ohodnotenie 50 bodov,z toho 40 sa da dosiahnut priemernymi znamkami zo strednej..A este otazocka,máte aj starsie spoluziacky ?Okolo 40 rokov?😊
@lulili10 ahoj. Ja študujem externe a keď ma prijali,nijaké poriadie ani bodovanie som nevidela 🤷 myslím že externistov prijímajú všetkých. Ja som teraz prvacka a mám jednu pani,ktorá ma tuším že 43r. A nie je ani prvá ani posledná 🙂 ešte zopár okolo 40tky máme,a aj v ostatných ročníkoch sú ;)
@alexandraala napíš mi spravu,aby sa mi to nepomiesalo ;)
Ste tu niektorá z BB/TT ? ako to zvládate, prípadne tie, čo ste už po škole, nemali ste problém, aby Vás prijali do práce? .. zachytila som, že z RK nechcú prijímať.
Ste viac naklonené pre BB alebo TT? ... výhody, skúsenosti, pre , proti uvítam. Ďakujem
Ahojte, prijali ma na predškolskú a element. pedagogiku externe. Je tu niektorá kto to študuje/študovala ? Dá sa tá škola zvládnuť aj popri práci ? Zaujíma ma tiež aká náročná je tam matematika a hudobná , či je potrebné vedieť dobre hrať na nejaký nástroj. Budem veľmi vďačná za odpovede.
Ešte som zabudla dodať nastupujem do Nitry. 🙂
@monikamy8 Pravda je taká, že TU má vysokú latku tým, že tam učia kapacity, ktoré vytvárali nový štátny vzdelávací program, a teda aj vyžadujú od študentov pochopenie problematiky. Práve preto je jej absolvovanie viac hodnotené zamestnávateľmi. Na druhej strane v NR sa ľahšie študuje, navyše bez štátnic.
Ahojte, tiež uvažujem o štúdiu predškolskej pedagogiky. Zatiaľ neviem, na ktorej škole, ale viete mi priblížiť ako vyzerajú prijímačky na externé štúdium? Akú mám šancu byť prijatá, ak som necelých 7 rokov po ukončení gymnázia a 3 materských? 😁 Ja mám pocit, že som vedomosťami na úrovni žiaka základnej školy 🙈
Na druhej strane sa veľmi rada učím a chýba mi to a už dlhší čas na to k tomuto štúdiu ťahá
@patkaaa ahoj. V Nitre sa prijímačky už nerobia ;) myslím že príjmu každého,keďže externé štúdium si každý platí sám 🤷 čo človek to peniaze :/ ja som išla po 3rokoch po škole,tiež gymnázium a na materskej som bola 🙂 mám spolužiačky omnoho staršie,aj po 40tke,čiže oni už boli xy rokov po škole 🙂

Ahojte, chcela by som sa opýtať či máte nejaké okruhy otázok príp. vypracované otázky na predškolskú a elementárnu pedagogiku. Vopred ďakujem 🙂