icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

patkaaa
17. máj 2019

@dajda459 Ďakujem! Takže ak tomu správne rozumiem, len si podám prihlášku, zaplatím a už len nastúpim? Pretože to by bolo pre mňa ideálne. Necítim sa byť úplne hlúpa, ale mám taký veľký rešpekt pred prijímačkami, že som už pred dvomi rokmi už už chcela podat prihlášku a zľakla som sa a nechala to tak. Vtedy sa však na prijimackach malo kresliť, spievať, robit choreografia na detskú pieseň a dokonca zahrať na hudobnom nastroji a toto su veci, čo robím maximálne doma 😁
A sú tam nejaké podmienky na prijatie? Napr. či teda treba vedieť hrať na nejakom nástroji?

monikamy8
17. máj 2019

@nejla Ahoj, Ďakujem za ozrejmenie. Blbá otázka, ale stále sa neviem nájsť v rozdiely štátnice a nie. Môžeš mi, prosím, povedať základný rozdiel? .. nejde mi o ľahšie štúdium, potrebujem však vyučovanie cez víkend, prípadne v PIA popoludní. Neviem mať každý piatok voľno celodenne. Preto som zamietla aj BB - majú blokové vyučovanie týždeň pred semestrom a k tomu každý piatok prednášku na celý deň.

ivanka193
17. máj 2019

@lulili10 Ahoj, mal som priemer nieco ku 2 🙂

dajda459
17. máj 2019

@patkaaa podaš prihlášku,zaplatíš ju a budeš čakať na rozhodnutie či ťa prijali. S tým ti prídu aj ďalšie pokyny,ako zaplatiť do kedy štúdium a tak....asi podľa vysvedčení a maturity,ale myslím že zoberú vždy všetkých. Nezabudni k prihláške všetko doplniť čo treba. Čo si pamätám tak pýtajú prefotene vysvedčenia a musia byť overené notárom. 🙂

dajda459
17. máj 2019

@patkaaa netreba vedieť hrať na nejaký nástroj,není to podmienka

patkaaa
17. máj 2019

@dajda459 ďakujem veľmi pekne za všetky info, ja sa už snáď odhodlám na to 😊 za pokus nič nedám, resp. dám, ale to zas prežijem 😊 i keď maturitné vysvedčenie by mohol byť problém, maturovala som s 2mesačným bábätkom a tak to aj vyzerá no 😁

dajda459
17. máj 2019

@patkaaa myslím že nebude. Ja som mala maturitu z biológie a chémie úplne mimo pedagogiky. A chémiu som ešte riadne pokazila.

lulili10
17. máj 2019

@ivanka193 no aj ja tak mam😊A posielala si aj nejake diplomy alebo nieco ine?

ivanka193
17. máj 2019

@lulili10 Ano, vysvedcenia, diplomy vsetko co nájdes. 🙂

patkaaa
17. máj 2019

@dajda459 no ked som si pozrela tie svoje vysvedcenia, tak to je jedna velka katastrofa 🙄 neviem ci by som aj ziskala nejaky bod 😏 prave z mojich najhorsich rocnikov pozaduju vysvedcenia och

jankohrasko
17. máj 2019

Ahojte, prosím, podal si teraz niekto prihlasku do Bratislavy na pedagogickú fakultu UK na Račiansku odbor predškolská a elementárna pedagogika? Ďakujem

nejla
17. máj 2019

@monikamy8 štátnice sú v Trnave, je to kvázi nejaká súhrná skúška z viacerých tém, keďže ma tiež čaká až budúci rok, tak z vlastnej skúsenosti ti to nepopíšem. Teda na získanie titulu potrebuješ bakalársku prácu, obhajobu - to vždy, a štátnice v Nitre zrušili. Tak to bolo ešte minulý rok, tento veru neviem, ale predpokladám, že sa to nezmenilo.

aliaxa
26. máj 2019

Ahojte zienky ide niekto studovat predskolsku a elementarnu pedagogiku do nitry ?

tkacalal
28. aug 2019

Ahojte. Chcela by som studovat predskolsku a elementarnu pedagogiku v PO. Je tam telesna vychova narocna? Co zahrna?

tkacalal
28. aug 2019

ahojte. neviete ako to je z telesnou v PO ked chcem studovat predskolsku a elementarnu pedagogiku?

miska2311
9. sep 2019

@tkacalal ja som bola externe a je to uplne v pohode na to ze som bola 13rokov po strednej skole

alexandraala
9. sep 2019

@miska2311 prosim ta a ako je to z hudobnymi nastrojmi?

miska2311
17. sep 2019

@alexandraala ked nevies hrat budes sa musiet naucit na klaviri al.husle...ja som nehrala od strednej a na vyske som musela chodit aj na doucko

alexandraala
17. sep 2019

@miska2311 dakujem

sisimiss
19. sep 2019

Ahojte študuje niekto na vysokej PO PEDAGOGIKU TERAZ OS SEPTEMBRA

sisimiss
19. sep 2019

Externé z Kosic

alexandraala
Autor odpoveď zmazal
zloba666
8. apr 2020

Ahojte baby, ste tu co študujú v bb predškolská elementárna pedagogika?

andreafranova
8. apr 2020

Ja, 2.rocnik ext.

lovelizoe
29. máj 2020

viete niekto prosim, kolko sa plati za externe studium? jednu vysoku skolu uz mam, odvtedy som doma skoro 10r, takze pokial si dobre pamatam, dalsiu VS by som si platila.. dakujem

andreafranova
29. máj 2020

@lovelizoe 650 eur

lovelizoe
29. máj 2020

@andreafranova za semester?

jankohrasko
29. máj 2020

@lovelizoe ja v BA platím 480/ školský rok

lovelizoe
29. máj 2020

@jankohrasko dakujem

nienna
29. máj 2020

@lovelizoe ja si tiez robim externe v Ružomberku, jednu VS uz mam, technickú. Platim 850€ za jeden rok, ale uz by som to nesla študovať, asi ani nebudem pokračovať. V porovnani s Technickou univerzitou je to podla mna ovela tazsie.