Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
@nejla Ahoj, Ďakujem za ozrejmenie. Blbá otázka, ale stále sa neviem nájsť v rozdiely štátnice a nie. Môžeš mi, prosím, povedať základný rozdiel? .. nejde mi o ľahšie štúdium, potrebujem však vyučovanie cez víkend, prípadne v PIA popoludní. Neviem mať každý piatok voľno celodenne. Preto som zamietla aj BB - majú blokové vyučovanie týždeň pred semestrom a k tomu každý piatok prednášku na celý deň.
@patkaaa podaš prihlášku,zaplatíš ju a budeš čakať na rozhodnutie či ťa prijali. S tým ti prídu aj ďalšie pokyny,ako zaplatiť do kedy štúdium a tak....asi podľa vysvedčení a maturity,ale myslím že zoberú vždy všetkých. Nezabudni k prihláške všetko doplniť čo treba. Čo si pamätám tak pýtajú prefotene vysvedčenia a musia byť overené notárom. 🙂
Ahojte, prosím, podal si teraz niekto prihlasku do Bratislavy na pedagogickú fakultu UK na Račiansku odbor predškolská a elementárna pedagogika? Ďakujem
@monikamy8 štátnice sú v Trnave, je to kvázi nejaká súhrná skúška z viacerých tém, keďže ma tiež čaká až budúci rok, tak z vlastnej skúsenosti ti to nepopíšem. Teda na získanie titulu potrebuješ bakalársku prácu, obhajobu - to vždy, a štátnice v Nitre zrušili. Tak to bolo ešte minulý rok, tento veru neviem, ale predpokladám, že sa to nezmenilo.
Ahojte zienky ide niekto studovat predskolsku a elementarnu pedagogiku do nitry ?
Ahojte. Chcela by som studovat predskolsku a elementarnu pedagogiku v PO. Je tam telesna vychova narocna? Co zahrna?
ahojte. neviete ako to je z telesnou v PO ked chcem studovat predskolsku a elementarnu pedagogiku?
@miska2311 prosim ta a ako je to z hudobnymi nastrojmi?
@alexandraala ked nevies hrat budes sa musiet naucit na klaviri al.husle...ja som nehrala od strednej a na vyske som musela chodit aj na doucko
@miska2311 dakujem
Ahojte študuje niekto na vysokej PO PEDAGOGIKU TERAZ OS SEPTEMBRA
Externé z Kosic
Ahojte baby, ste tu co študujú v bb predškolská elementárna pedagogika?
Ja, 2.rocnik ext.
viete niekto prosim, kolko sa plati za externe studium? jednu vysoku skolu uz mam, odvtedy som doma skoro 10r, takze pokial si dobre pamatam, dalsiu VS by som si platila.. dakujem
@lovelizoe 650 eur
@andreafranova za semester?
@lovelizoe ja v BA platím 480/ školský rok
@jankohrasko dakujem

@dajda459 Ďakujem! Takže ak tomu správne rozumiem, len si podám prihlášku, zaplatím a už len nastúpim? Pretože to by bolo pre mňa ideálne. Necítim sa byť úplne hlúpa, ale mám taký veľký rešpekt pred prijímačkami, že som už pred dvomi rokmi už už chcela podat prihlášku a zľakla som sa a nechala to tak. Vtedy sa však na prijimackach malo kresliť, spievať, robit choreografia na detskú pieseň a dokonca zahrať na hudobnom nastroji a toto su veci, čo robím maximálne doma 😁
A sú tam nejaké podmienky na prijatie? Napr. či teda treba vedieť hrať na nejakom nástroji?