icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

Strana
z24
jankohrasko
9. dec 2022

@maslicka1 ja študujem v BA na UK, som vo 4.r. Nie, zatiaľ sme nepísali diklat. Mali sme podobný predmet- Gramatiku, ale diktát sme nepísali, boli sme online.. Pre mňa bola najhoršie Elemetarny hudobný nástroj- flauta. Zatiaľ zvládam aj pri 2 deťoch.. ;)

zajo29
13. jan 2023

@jankohrasko dobrý deň,hudobný nástroj je povinny?

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
jankohrasko
14. jan 2023

@zajo29 ano

do_mi228
14. jan 2023

Ahojte. Budúci rok koncim PEP v NR externé bakalarske a a mgr pojdem ucitelstvo pre primarne vzdelavanie. Len už nie v NR, pretože by som sa chcela zamestnať v MŠ a v NR mame kopu piatkov... V blizkosti mám Trnavsku univerzitu a po nahliadnuti k rozvrhom som zistila že tam to je iba soboty čo by bolo skvelé.

Ak tu niekto studuje/studoval mgr externe ucitelstvo pre primarne vzdelavanie v TT budem Vdacna za nejake info ake to tam je atak '🙂

maribell
14. jan 2023

@maslicka1 ahoj, ja som tam min. rok skončila bc. Na prednáškach sme diktát nepísali. Max. čo si pamätám bol test zo Slovenského jazyka v skúškovom období - tam sa dopĺňali napríklad y/i a podobné. A potom ďalší test z podobného predmetu (problémové pravopisne javy) sme mali kvôli covidu online - ten už bol trochu ťažší 👀.
Ja som začala s dvomi deťmi + práca. V strede štúdia som otehotnela a bola na materskej. Takže som končila štúdium s tromi deťmi a nebola som tam sama. Pokiaľ máš v rodine podporu, tak to zvládneš 🤗.

laksmi
3. feb 2024

Ahojte, je tu prosím žienka, ktorá študuje externe v BB? Mám pár otázok. Ďakujem

lenusikpampusik
2. apr 2024

@laksmi ahoj, môžeš sa opýtať 🙂

adianaadua
11. jún 2024

@lenusikpampusik ahoj ja by som sa chcela opýtať na otázky na prijímacie skúšky do tohto odboru 😅😅

laksmi
12. jún 2024

@adianaadua myslím, že sa to do zajtra nedozvieme 😆

adianaadua
13. jún 2024

@laksmi zrejme nie 🤣🤣 .. dnes sa teda vidíme? ja sa ešte teraz učím... a som riaden deb#l z toho.. fakt.. toho je mrte veľa a keďže strednú mám iný odbor tak to je všetko pre mňa nové. Nestačí že ľúbim deti? 😀😀 sestra toto študuje v blave a je spokojná 😅

laksmi
13. jún 2024

@adianaadua tak čo, videli sme sa? Ja som bola v 03, a ty? teda pocity mám všelijaké.

adianaadua
13. jún 2024

@laksmi fakt??? tusim aj ja som bola 03 🤣🤣🤣 no co spokojna s vysledkom?

laksmi
13. jún 2024

@adianaadua nezobrali ma a teba?

adianaadua
13. jún 2024

@laksmi a riadne si si skontrolovala kod? .. lebo ja som sa najprv nasla ako posledna na zozname co by aj sedelo s mojimi nevedomostami ale potom som si vsimla ze jedno cislo nesedi a nasla som sa v spravnom zozname.. ale inak odchadzala som odtial so smiechom ze som bola urcite jedina ktora 45 odpovedí zo 45 otazok mala zlých..

Strana
z24