icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

dajda459
29. máj 2020

V Nitre tento odbor jeden semester 250€.

alexandraala
29. máj 2020

@lovelizoe 750€ za rok v PO

lovelizoe
30. máj 2020

@nienna s cim mas najvacsi problem? ja mam nie jednoduchu VS, keby som komukolvek povedala, ze so skolou, co mam, chcem ist studovat a robit ucitelku v MS, 100% by si mysleli, ze som sa zblaznila🤒

nienna
1. jún 2020

@lovelizoe mne robi problem ucit sa tie omacky naspamäť, neda sa pouzit logicke myslenie, vsetko len biflovacky. Na Technickej som vyuzivala hlavne logiku, tu mi je nanic. Ja viem, dalo sa to cakat 😅

andreafranova
5. jún 2020

@lovelizoe za rok

zuzkastanko
11. jún 2020

Ahojte, nie je tu náhodou niekto, kto študuje alebo študoval na Trnavskej univerzite Pedagogickej fakulte odbor predškolská pedagogika externe magisterské?

patij
13. aug 2020

Ahojte baby, je tu niektorá, čo nastupuje v septembri na PEP do Bratislavy externe? Ak máte niektorá literatúru, ktorú by som využila v prvom semestri a posúvate ďalej, rada kúpim 🙂

jankohrasko
13. aug 2020

@patij ja som skončila teraz 1.rocnik. Klidne IP 😊

jankohrasko
13. aug 2020

@patij kludne IP

monameri
11. sep 2020

@andreafranova môžem ti napísať ss?

andreafranova
12. sep 2020

@monameri Áno píš, čo treba?

monameri
12. sep 2020

@andreafranova písala som ti spravu, prišla?

majka4848
1. feb 2021

@patij ahoj prosím ta mozes sa spýtať koľko rokov to štúdium trvá ? 🙂 mám skoncenu vsmu a titul mgr. art plus spravene dpš. A uvažujem nad tým, že by som skúsila ísť do ms 🙂

andreafranova
2. feb 2021

@majka4848 za 3 roky si Bc

dajda459
2. feb 2021

@majka4848
Momentálne je to takto
Denne štúdium Bc 3roky
Externé štúdium Bc 4roky

patij
2. feb 2021

@majka4848 ahoj Majka, áno, ako píšu baby, externé štúdium trvá 4 roky. Prváci, ktorí nastúpia v septembri by mali mať 4ročné bakalárske štúdium tak viem, ale od roku 2022 bude znova bakalárke štúdium 3ročné.

dajda459
2. feb 2021

@patij moc to nesledujem, ale zachytila som túto info. A už je 100%iste ze to budu skracovať ako to bolo kedysi? Momentálne som na Bc externe 3.rocnik, tak ze ak by som išla na Mgr, či sa má to už dotkne a nebudem mat 3roky ale 2roky na Mgr.

lady_angel8
2. feb 2021

Dievčatá nemáte niektorá skriptá na predškolskú a elementárnu pedagogiku v PO? rada by som odkúpila 🙂

patij
2. feb 2021

@dajda459 klamať ti nechcem, že táto novela zákona bude určite prijatá, lebo zatiaľ je to asi iba zahrnuté v plánoch Ministerstva školstva. Ale dĺžka štúdia, resp. možnosť jeho skrátenia, záleží na jednotlivých vš. V BB majú prváci možnosť si hneď vybrať ci chcú študovať 3 alebo 4 roky externú formu štúdia bez poplatku, inde sa za poplatok dá skrátiť na 3 roky Bc štúdium ako aj Mgr. Ja dúfam, že táto zmena bude prijatá, lebo aj ja sa chystám aj na Mgr štúdium, tak verím, že to bude trvať už len 2 roky 🙂

dajda459
3. feb 2021

@patij ďakujem. Tak už nám ostáva len držať palce nech nám to vyjde 😁 veľa šťastia ;)

maximouse
Autor odpoveď zmazal
maximouse
4. feb 2021

Ahojte, kúpim študijné materiály (poznámky z prednášok, knihy,...) pre odbor predškolská a elementárna pedagogika, najlepšie od niekoho, kto študuje/študoval na Univerzite Komenského. Vopred ďakujem za ponuky.

alexandraala
13. mar 2021

predam studijny material pre Prešovsku Univerzitu p. a elementarna pedagogika

maximouse
25. mar 2021

Ahojte, dievčatá. Tie, čo ste začali študovať externe pedagogiku v neskoršom veku, šli ste do toho s tým, že máte akú-takú istotu, že vás v okolí zamestnajú, alebo si budete prácu v školstve hľadať až časom? Veľmi ma láka pedagogika, učiteľstvo na 1. stupni alebo v MŠ, no zakorenili sme v "hladovej doline" a mám strach, či by sa mi podarilo v tomto odbore zamestnať v našom okolí, kde sú pozície už roky rokúce obsadené rovnakými osobami.
A sikovnice vo vyššom veku, ktoré už máte po štúdiu, ako dlho ste si hľadali prácu? Nebol problém, že ste napriek veku nemali dostatočnú prax? 🙂 Ďakujem za vaše postrehy. ;)

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
mima00071
2. máj 2022

@marmir ahoj, prosim isla si? 🙂

lenusikpampusik
12. jún 2022

ahojte. je tu niekto, kto chodi do BB na predskolsku a elementarnu pedagogiku? zaujimaju ma prijimacky - ako dlho trval test? bol len jeden, ci kazdy predmet mal svoj test? dakujem 🙂

jakubjakovae
22. aug 2022

@danciacik ahoj.. čítala som staršie komenty, ty si navštevovala predškolskú v Ružomberku? Vedela by si mi napísať viacej info, ohľadom prijímačiek, učiva,v ktoré dni sa chodi do školy a či sa to da zvládnuť popri práci, deťoch?

mima00071
6. nov 2022

@jakubjakovae ja som v septembri začala. externe prijímačky boli iba formou krátkeho pohovoru, prečo tam chceš študovať, aké máš ciele do budúcna, a samozrejme pri Rátali k tomu aj body za vysvedčenia, priemer. za mesiac prišlo rozhodnutie koho prijali a koho nie. Veru až okolo 80 žiakov, čiže šanca je dosť vysoká. dokopy za jeden semester tam ideme 9 krát, z toho iba dvakrát to bolo v piatok ostatné je všetko v sobotu od rána do cca 14.

maslicka1
9. dec 2022

Dobrý deň,chcela by som sa spýtať, že či tu nájdem niekoho kto študuje predskol.a elementárnu pedagogiku na uk v ba ? Stále rozmýšľam, že či sa prihlásiť. Chcela som sa spýtať, že či ste aj písali diktát na prednáške ? A či sa to dá zvládnuť pri dvoch deťoch ? Dalujem