Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
@jankohrasko dobrý deň,hudobný nástroj je povinny?
@zajo29 ano
Ahojte. Budúci rok koncim PEP v NR externé bakalarske a a mgr pojdem ucitelstvo pre primarne vzdelavanie. Len už nie v NR, pretože by som sa chcela zamestnať v MŠ a v NR mame kopu piatkov... V blizkosti mám Trnavsku univerzitu a po nahliadnuti k rozvrhom som zistila že tam to je iba soboty čo by bolo skvelé.
Ak tu niekto studuje/studoval mgr externe ucitelstvo pre primarne vzdelavanie v TT budem Vdacna za nejake info ake to tam je atak '🙂
@maslicka1 ahoj, ja som tam min. rok skončila bc. Na prednáškach sme diktát nepísali. Max. čo si pamätám bol test zo Slovenského jazyka v skúškovom období - tam sa dopĺňali napríklad y/i a podobné. A potom ďalší test z podobného predmetu (problémové pravopisne javy) sme mali kvôli covidu online - ten už bol trochu ťažší 👀.
Ja som začala s dvomi deťmi + práca. V strede štúdia som otehotnela a bola na materskej. Takže som končila štúdium s tromi deťmi a nebola som tam sama. Pokiaľ máš v rodine podporu, tak to zvládneš 🤗.
Ahojte, je tu prosím žienka, ktorá študuje externe v BB? Mám pár otázok. Ďakujem
@laksmi ahoj, môžeš sa opýtať 🙂
@lenusikpampusik ahoj ja by som sa chcela opýtať na otázky na prijímacie skúšky do tohto odboru 😅😅
@adianaadua myslím, že sa to do zajtra nedozvieme 😆
@laksmi zrejme nie 🤣🤣 .. dnes sa teda vidíme? ja sa ešte teraz učím... a som riaden deb#l z toho.. fakt.. toho je mrte veľa a keďže strednú mám iný odbor tak to je všetko pre mňa nové. Nestačí že ľúbim deti? 😀😀 sestra toto študuje v blave a je spokojná 😅
@adianaadua tak čo, videli sme sa? Ja som bola v 03, a ty? teda pocity mám všelijaké.
@laksmi fakt??? tusim aj ja som bola 03 🤣🤣🤣 no co spokojna s vysledkom?
@adianaadua nezobrali ma a teba?
@laksmi a riadne si si skontrolovala kod? .. lebo ja som sa najprv nasla ako posledna na zozname co by aj sedelo s mojimi nevedomostami ale potom som si vsimla ze jedno cislo nesedi a nasla som sa v spravnom zozname.. ale inak odchadzala som odtial so smiechom ze som bola urcite jedina ktora 45 odpovedí zo 45 otazok mala zlých..

@maslicka1 ja študujem v BA na UK, som vo 4.r. Nie, zatiaľ sme nepísali diklat. Mali sme podobný predmet- Gramatiku, ale diktát sme nepísali, boli sme online.. Pre mňa bola najhoršie Elemetarny hudobný nástroj- flauta. Zatiaľ zvládam aj pri 2 deťoch.. ;)