Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
@ceruzka_24. Aj mna vzali 😀 budeme mozno.spolužiacky 😀
@ceruzka_24 ahojte, aj ja som prijatá do TT.
@veronkarisko No mozno budeme spoluziacky 🙂
@ceruzka_24
@mirina5. Ake máte dojmy? Ja sa teším aj trosku bojím, ze ako to zvladnem 😉
@veronkarisko Ja mam obavy len z hudobnej vychovy, ako ju zvladnem nakolko mam velmi slaby hudobny sluch
@ceruzka_24 😀 😀 ja mam pokrocilu hluchotu, ale mm ako veľký folklorista ma hadam cosik priuci 😀 ani kresliť neviem ukážkovo, ale praca s detmi ma baví. Čítala som vsak aj na iných forach, ze.aj hudobná sa da zvládnuť
no snad to nejak potom zbladneme
Nemáte niekto vypracované otázky na prijímačky do PO? 🙂
@christiana04 Ahoj, bola si na prijímačkach v RK? 🙂
@erika10 nie,o chvilku nastupujem na MD..ja by som chcela skusit mozno nabuduci rok ale mozno to opat nevyjde.Myslela som,ze su tam neni prijimacky aj som im pisala email..no ale ak su tam nejake talentovky tak neviem ako by to dopadlo a este matematika/nic pre mna.A ty si bola?Ak ano ake boli prijimacky?
@veronkarisko @ceruzka_24 ahojte aj ja som si dala do tt, co vam prislo ake vyjadrenie kedbuz mate definitivne prijatie?;)
denka7483 ahoj ja som dostala email zo studijneho oddelenia
@ceruzka_24 nieco v zmysle ze ta prijmu ale definitivne rozhodnuti pride pisomne?
@denka7483 V juni mi prijde definitivne rozhodnutie
@ceruzka_24 toto prislo aj mnebaj kamoske,mam pocit ze vsetkym,ale kamoska pisalw la na studijne a povedali,ze sa to moze aj nemusi zmenit...preto ja to este neberem 100pero, ale tak hadam anoo ked uz to tak vsetci beru bodaj by:D
@denka7483 citala som, ze na externe studium beru 90 studentov
Jojo, mna minuly rok nezobrali chybali mi body, tak som zvedava ,ja som bola happy z toho mejlu len je tak divno sformulovany...a ja som si dala aj do bb, ty len do tt? 🙂 @ceruzka_24
@denka7483 ja som si prihlasku poslala len do tt.
@erika10 Ahoj Erika. Bola som v RK. Hlási sa tam 64 a berú 40. Pohovor bol fajn ... Mala som z toho výborný pocit, až na to, že keď nám prišli výsledky na net, tak som ostala viac než prekvapená. Mám ukončenú výšku s červeným diplomom, známky zo strednej mám tiež super a výsledok? Mám menej bodov za známky ako moja kamarátka, ktorá prechádzala s 3 a 4 🙂 Sila, že ... Takže teraz mám z toho max. zmiešané pocity
@christiana04 Posielam ti IT 😉
Ahojte baby neviete mi poradiť kde by som našla vypracované otázky na príjmačky do bb, na externe . Ďakujem.
Dievcata nejde niekto z vas studovat do NR externe?

@barbi44 ahoj poslala si si prihlasku do trnavy na predskolsku pedagogiku? Mna zobrala bez prijmacok