icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

pepa11
10. feb 2014

@robinsonka123 Ty sa máš, už to máš pomaly za sebou 😀

lucka9513
10. feb 2014

@robinsonka123 to by som aj ja rada vedela 😉

petusa5551
18. feb 2014

Ahojte, chystate sa niekto do BB ? Čítam, že ustny pohovor a mnozstvo knih doniest precitaných 😀 viete niekto nieco blizsie? Vdaka

sendy182
18. feb 2014

@petusa5551 zbieram odvahu 😲 😀 😀 😀 .........už si si podala prihlášku,.........????........

petusa5551
19. feb 2014

@sendy182 zajtra posielam 🙂 ale mam obavy z tych prijimaciek

vladi15
21. feb 2014

@pepa11 ahoj pepa 11, bola si včera na otvorených dńoch v Nr? Aj si sa tam niečo dozvedala, ja som chcela ísť, ale nevyšlo mi to. tiež zvažujem externe predškolská a elementárna pedagogika. nevieš či budú aj prímačky a tak ďakujem :ň

vladi15
21. feb 2014

@slzicka3010 ahoj prosím Ťa ty chodíš na predškolskú elementárnu pedagogiku v NR externe? vy ste mali aj príjmačky, boli t
ťažké a na tú prípravku ste prosím vás kde chodili? ďakujem a štúdium je náročné, telesná,flauta, kreslenie, Ďakujem za informácie 🙂

christiana04
22. feb 2014

Ahojte ... ako tak čítam, viaceré z Vás plánujú ísť do BB na predškolskú a elementárnu pedagogiku.. prosím Vás, dajú sa niekde kúpiť nejaké materiály na prijímací pohovor? Keďže neviem na hudobnom nástroji, to bude asi problém :( Ale je to môj sen ... tak snáď si ho aj splním 🙂

pepa11
24. feb 2014

@vladi15 Ahoj, áno bola som. V podstate som sa nič nové nedozvedela, len to, že vrámci písomného testu je tam aj nejaký IQ test, ale vraj to nie je ťažké. Prijímačky sa vraj robili aj minulý rok, ale bola to len taká formalita, lebo brali všetkých. Preto si myslím, že budú aj tento rok. A zoberú nás podľa toho, koľko sa prihlási ľudí. Ak sa pomenej, zoberú všetkých, ak veľa, bude asi sito, ale myslím, že by mohli všetkých, lebo majú z nás prachy 🙂 Dala si si prihlášku do NR na externé?

pepa11
24. feb 2014

@britney_25 Ahoj ja som bola na DOD a CD nie je. Treba sa učiť len podľa tých téz na prijímačky a podľa odporúčanej literatúry, ktorá je na stránke.

pepa11
24. feb 2014

@christiana04 V marci bude prípravný kurz na prijímačky. Dátum ešte nie je zverejnený, ale na stránke tohto odboru sú tézy na prijímačky a aj to, že bude spomínaný prípravný kurz, tak si to mrkni.

pepa11
24. feb 2014

@andrea_robko Ahoj, tak ja sa budem držať tých téz na prijímačky, ktoré sú aj na stránke. Takže pekne do knižnice a pracne si to študovať, nič iné mi neostáva 🙂

ivetmatko
25. feb 2014

@pepa11 ahoj tiez chcem ist studovat externe do NR. uz si si dala prihlasku? bojim sa toho prijimacieho pohovoru, no ale vsak uvidme. pojdes na ten kurz?

marmir
26. feb 2014

Ahojte, chcela by som ísť do Ružomberka na predšk. a el. pedagogiku. Študujete tam niektorá? je to ťažké? ako často sa chodí pri externom štúdiu?musím vedieť dobre hrať na hudobný nástroj, či len tak , symbolicky? Musím vedieť aj dobre kresliť? 🙂 Budem vďačná za akékoľvek postrehy. 🙂 🙂 🙂 ďakujem

erika10
26. feb 2014

@marmir Ahoj, tak toto by zaujímalo i mňa, či sa niekto nájde poradiť ohľadom Ružomberka, prijímačky na externé štúdium predšk a el. pedagogika. tiež by som to rada tento rok skúsila 🙂

marmir
27. feb 2014

@erika10 ahoj, snáď sa tu nájde nejaká dobrá duša čo nám poradí 🙂

laurika25
27. feb 2014

@marmir
@erika10 ak nieco zistite,dajte vediet..-🙂 budem vas tu sledovat-🙂)

pepa11
27. feb 2014

@ivetmatko Ahoj, ano dala som si prihlasku do NR externe 🙂 O žiadnom kurze neviem??O tom nehovorili ani na dni otvorenych dveri..

pepa11
27. feb 2014

@ivetmatko Prípravný kurz je len v BB pokiaľ viem

slzicka3010
9. mar 2014

@vladi15 ahoooj. Ja chodim do Bb.

britney_25
14. mar 2014

Ahojte baby, takze uz som z toho trosku zufala neviem z coho sa mam ucit na prijimacky do NR, kedze ziadne cd-cko neexistuje a tie knihy s odporucanou literaturou su tazko zohnatelne a popravde ja sa prave nachadzam v prahe takze ani neviem jak by som zohnala tieto knihy, ☹
nie je tu niekto kto ma nejake podklady na prijimacky alebo kto uz studuje na tejto skole a bol by mi ochotny pomoct a odpovedat na moje otazky??
dakujem velmi pekne 😉

sheila72
31. mar 2014

@dashenka426 ahoj, síce je to dlhá doba, ale prosím ťa vedela by si mi povedať, ako prebiehali talentovky? na stránke tých info moc neni a google mi tiež vôbec neporadil, bola by som ozaj veľmi vďačná 🙂

christiana04
9. apr 2014

Tak babenky, 30 apríla mám prijímačky do RK 🙂

ivetmatko
14. apr 2014

Ahojte, prišlo Vám už niečo z Nitry? Kedy sú príjimačky alebo niečo podobné? Mne ešte nič neprišlo :(

britney_25
14. apr 2014

@ivetmatko ja som si tam tiez podavala prihlasku a tiez mi este stale nic neprislo :/ pocuj inak uz vies ako sa budes pripravovat na prijimacky?? 🙂

jeny
15. apr 2014

baby mne prisli papiere zo skoly vcera, prihlasku som si davala do bb, ale neviem ako to stihnem za 2 mesiace vsetko nastudovat,je tam toho strasneee vela 😒

ceruzka_24
16. apr 2014

@zuna8
ahoj

Chcem sa ta spytat, ci sa da pohode zvladnut v Trnave predskolska a a elementarna pedagogika,Mna prijali externe ale mam obavy z hudobnej vychovy, nakolko nemam hudobny sluch. ty si v ktorom rocniku?

ceruzka_24
16. apr 2014

Ahojte baby
ide niekto externe studovat do Trnavy mna prijali bez prijmacok. Ak ano napiste mi Dakujem

zuna8
16. apr 2014

@ceruzka_24 ahoj, ano, da sa to zvladnut, som v tretom, bakalarskom rocniku.. absolutne neviem spievat a prezila som to 😀

ceruzka_24
16. apr 2014

Ahooj Mohla by som ta poprosit ak mas niektore materialy z 1 rocnika ale skripta posles mi ich na adresu?