Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
ja sa chcem opytat a ku prihlaske do Nitry treba dat aj potvrdenie od logopeda?
niekto na študium externé do BB ?
Ahojte, baby 🙂 je tu niekto, kto si dáva prihlášku do BB na externé štúdium? Prípadne vie niekto o tom, ako asi prebiehajú prijímačky, čo treba očakávať a pod.? 🙂
Ahojte 🙂 Ja by som chcela ísť do Trnavy na predškolskú a elementárnu pedagogiku na denné štúdium. Ak je tu niekto, kto sa podelí s akýmikoľvek informáciami, budem rada. VĎAKA 😉
Ahojte 🙂 Tiež mám záujem o predškolskú a elementárnu pedagogiku do BB externe. Poteší každé info ohľadom prijímačiek 😉
Ahojte chysta sa niekto do Presova na externe studium predskolska a elementarna pedagogika..Alebo uz niekto kto studuje prvy rocnik?
prepacte niekto studujuci v SNV externe?
Ahojte. Mam na predaj CD na prijimacky na predskolsku a elementarnu pedagogiku do PO. Ak by mal niekto zaujem, piste. 😅
@danica1113 ahoj, mas este to cd k dispozicii? aka by bola cena aj s postovnym 2.tr? vdaka
@puffu ahooj tak cd som uz predala
@danica1113 nevadi..🙂 pekny zvysok dna..🙂
ahojte, chcem sa opytat, kto posielal prihlasku na predskolsku pedagogiku do Nitry, prisla vam uz pozvanka na primacky ?
Ahojte baby,
tie, čo už študujete predškolskú pedagogiku diaľkovo, napísali by ste mi predmety, ktoré máte v rozvrhu, zaujímajú ma najmä také špecifické, napr. hra na hud. nástroj, telesná výchova a pod.? A takisto, akým spôsobom budete resp. končíte štúdium?
Ďakujem pekne. 🙂
Ahojte, je tu niekto kto studuje v BA predskolsku a elementarnu pedagogiku?
Ahojte, chystá sa niekto na predskolsku elementarnu do Nitry?
ahojte, podávali ste si niektorá prihlášku na Katolícku Univerzitu Ružomberok? písalo sa tu , že keď sa spravia diferenčné skúšky je možné nastúpiť na Mgr stupeň, máte niekto osobnú skúsenosť, ďakujem 😉
Ahojte, mam zaujem ist studovat predskolsku a elementarnu pedagogiku na Trnavsku univerzitu ale externe z dovodu ze som zavahala ked bolo denne volne a teraz banujem. Tento rok som inak uspesne zmaturovala na obchodnej akademii. Chcem sa spytat je to dobra skola a dobra volba? Je to tazka skola?Mozem studovat externe ked v skolske nepracujem? Nedavno som volala na studijne oddelenie a tam mi povedali ze po roku mozem na denne prestupit ked ziadost napisem ale musim mat min. 40 kreditov. Je to vela, da sa to zvladnut? Aka je to cca znamka? Este sa chcem spytat ako je to s hudobnou? Ja to bohuzial uplny antitalent na hudobnu mna telesna velmi bavi. Myslite ze by som hudobnu a aj vsetko zvladla? Vopred veeeeelmi pekne dakujem 🙂
@danica1113 ahoj, rozmýšlam, že sa vrátim po skoro 20tich rokoch do školy..ako je to v PO s hud. nástrojom čo sa týka príjmačiek? A hlavne ma zaujíma matika...vďaka vopred za info 🙂
tie cd čo si mala, sa dajú bežne kúpiť?
Ahojte baby. Riešim pokračovanie v štúdiu. Mám ukončené bc. sociálnu prácu a chcela by som pokračovať v mgr. v odbore predškolská a elementárna pedagogika externe. Potrebujem zistiť, či je niečo také vôbec možné? Ak áno,tak kde a za akých podmienok? Ako to vyzerá s talentovkami a pod? Máte prosím nejaké info?
Ďakujem
Ahojte, prosim Vas studuje niekto v Trnave externe predskolsku a elementarnu pedagogiku? Chcela by som vediet ci je tam vela ucenia ? A ako prebieha vyucovanie, ci aj piatky alebo len soboty ?
Ahojte dievčatá prijali ma na PEP do TT externe...chodí tam niekto z vás alebo chodila? Mala by som pár otázok, kedže na študijnom je trošku zmätok 🙂
@matakernikova00 ahoj nastupuješ na tú predškolskú do TT? Ja tam idem externe tak by som sa chcela s niekým skontaktovať 🙂
@barborka314 Aj ja nastupujem 🙂 budeme spolužiačky? 🙂

Ahojte, bol niekto na Dni otvorených dverí v RK ohľadom predškolskej a základnej pedagogike?, a ak áno tak o čom sa tam hovorilo?, kvôli zdravotným problémom som nemohla ísť. A neviete náhodou, či sa dá v Nitre kúpiť nejaké CD ku prijímačkám, alebo aspoň nejaké otázky zohnať ku predškolskej a elementárnej pedagogike?, lebo to, čo dala škola, tak to je hrozne obšírne, to tam môžu dať úplne všetko a to je bez šance sa všetko naučiť.