Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
@ataz ved aj ja...presne 17rokov,a kde si chodila na strednu?skusky pozostavali z pisomneho testu abcd a gramaticke cvicenia.ja som si presla testy 2x a to bolo vsetko🙂a nejako s ausmialo na mna stastie 😲 testy su z asi 10predmetov...taky vseobecny suhrn ,kazdy predmet ma tych 50otazok
mna tiez prijali do TT, viete ako prebieha studium?
@petula369 ahoj super tesim sa nemas fb? Mozeme si aj tam pisat 🙂
@kikiriki30 @barborka314 skade ste? Na fb Petra Plačková
ja som z okresu TO
Aj ja som z TO
Tak to je fajn 🙂
@kikiriki30 kde bývaš pri TO?
@petula369 aj ja sa pripajam k nastupujicim pep
Jeeej to je super 🙂
@makulienkaaa1606 tak sme sa možno už videli na zápise 🙂 skade si?
kocky a z coho ste sa pripravovali na prijimacky? ja sa chystam az buduci rok ak sa casovo podari ale rada by som uz zacala zbierat nejaky material na ucenie atd kedze 10r po skole toho clovek vela pozabuda...skoro nikde nie je info z coho su vobec prijimacky...tak za akekolvek info budem vdacna.. 😉
@ataz uvazujem prave nad PO, kedze to mam z tv najblizsie, pripadne levoca ale nepocula som dobre ohlasy tak neviem..my sa este len dalsi rok vraciame z uk tak uvidim ci budem stihat prijimacky ale rada by som sla co najskor tak dufam ze sa podari .. tak ak ziskat nejaky info o tyzden tak mi daj vediet, dobre?... 😉
miska2311 ... aj ja nastupujem toho roku do prveho rocnika na predškolsku do prešova 🙂))
Ahojte. Chcem sa opytat daval si niekto prihlasku na TU pedag.fakulta socialna pedagogika a vychovavatelstvo? Presla som z odboru PEP kvoli slov.ortografii. dakujem.
Ahojte kocky chodi niektora na predskolsku
do Rk alebo Bb.Chcem skusit buduci rok,tak zbieram niejake inform.dakujem. 🙂
ahojte, tiež nastupujem do PO do prveho ročníka externeho štúdia. Prosím Vás, je tu niekto kto už chodí a môže posunúť nejaké materiály na štúdium? dakujem
baby boli ste uz niektora na prednaskach minuly tyzden v Trnave? Ako to prebiehalo ?
Som v treťom ročníku pep v trnave, môžem poskytnúť nejaké materialy z prednášok, skúšok.

@barborka314