Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave 2016
Ahojte 🙂 Táto diskusia vzniká najmä pre študentky odboru Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave začínajúce v 2016, aby sme si mohli navzájom pomáhať a podporovať sa.

Ja idem takisto na 9:00.
Dievčatá, neviete koľko bude zápis trvať?
Kočky, aj ste sa niektoré spoznali? Ja som mala pri sebe zrovna zo sociálnej pedagogiky a veru, tie, ktoré máte aj fotku, som vôbec nespoznala... ☹
Ahojte ja som zo Svrčinovca a tiež musim príst do ZA a odtial do Trnavy...tak by som sa rada pridala k vám čo ste písali že ste zo ZA..aspon by nam bolo veselšie 😉
Nebolo by lepsie, keby si vytvorime aj spravu na fb a budeme si tam pisat? 🙂
@monika18966 tiež si myslím, že by to bolo fajn. Ale neviem čo by bolo najlepšie? Skupina, stránka...? Máte skúsenosti?
Takže dievčatá, dajte si na fb vyhľadať: PEP E 2016-2020
Toto bude naša skupina, treba požiadať o prijatie.
@nejla ty si bola tiez na 13?vobec som ta tam nevidela.teda nespoznala.ta skupina super napad.budem mat lepsi prehlad
@silviasisa áno Silvi, bola, prišla som a za mnou zavrela dvere...prvá rada hneď prvé miesto...
A ty si kde sedela?
Dievčatá a koľko vás bolo poobede?
Nedá sa povedať koľko, lebo tam boli aj na iný odbor. Ale spolu cca 40-50.
@nejla ja som sedela v 3.rade a tiez hned prve miesto.takze hned za tebou 🙂
Aj ja som bola v 3.rade😃 v riflovych šatách😃
zdenkaja ja by som tiez rada chodila s vami autom aspon by som tam bola skor...ak by ste mali este volne miesto tak myslite na mna...Dakujem
@mazula my ked sme pisali diktaty ... profak tak cital ypsilony ze len debil ( s prepacenim) by to nepocul a pri ciarke ostal ticho na 5 min....🙂 zalezi na koho natrafis,,,,matiku sme mali drsnu...chodila som doma aj na sukromne doucko...ale statnica z matiky bola paradoxne fraska...u nas to skor baby vzdali...co uz psychicky nevladali...malo kedy vyhodili.... netreba sa dat...u nas bola didaktika peklo...len som vosla do vnutra... na ustnu...a uz vedela ze letim...vytiahla som si 2 otazky....zodpovedala a ona ze to je malo este... a ja ze viac v skriptach nebolo a ona smola mali ste si nastudovat vsetko co existuje k danej teme..serus...chcem vam len povedat baby ze nie vsetko je o vas a vasich schopnostiach ....jednoducho ked natrafite na debila...nebude to vasa chyba
Chcem sa spytat toto budu nase predmety? https://student.truni.sk/maisportal/studijnePro...
Ahojte nejde niekto študovať externe predškolsku pedagogiku na UK do BA?
Alebo nepoznáte niekoho, kto tam chodí?
Dievčatá, našli ste si na stránke prvý predbežný rozvrh hodín?

Ja som tiez na 9:00 a som z Galanty 🙂