Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave 2016
Ahojte 🙂 Táto diskusia vzniká najmä pre študentky odboru Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave začínajúce v 2016, aby sme si mohli navzájom pomáhať a podporovať sa.

No to určite nie, ale našla som tam len to čo aj ty.
@nejla pekná zástierka ako ťahať z ľudí peniaze...
k tej slovenčine - treba mať dobré základy zo ZŠ, resp. chodiť na doučko. Nám teda prof. nediktoval žiadne ypsilony, ani nerobil extra dlhé pauzy pri čiarkach. Skúšku som urobila bez najmenších problémov na prvý šup, ale dosť báb si skúšku prenášalo, niektoré pre slovenčinu opakovali ročník a jednu, či dve, nepripustili ku štátniciam, lebo stále im chýbal ten diktát. Aj didaktika bola v pohode. Najväčšie problémy sme mali s praxou - externistky nikde nechcú, lebo za to nemajú peniaze.
slovina je brutalna baby moje....ale ak by ste nahodou nieco potrebovali...mam nejake tezy a vypracovane otazky na maily...ozvite sa mi do spravy rada pomozem 🙂
Kočky a neviete nič o školení do informačných systémov? Stále som na stránke nič nepostrehla...
Baby a zápis je 10,9?
Ahojte dievcata, ak by ste potrebovali komplet vypracovane materialy - prednasky, poznamky, testy z 1. a 2. rocnika, tak mi pokojne dajte vediet do spravy 🙂
Ahojte holky 🙂 zúčastníte sa všetky školenia do MAIS 19.9. ? Ako veľa z vás aj ja chodím do práce a školenie vychádza zrovna na pondelok pokial som to pozrela dobre...
@gabrielajus písala som ti správu 🙂
Dievcata, ak by ste potrebovali Pravopisno-gramaticku prirucku s cvicebnicou (Hladky, Maculak, Rendar, Veselska) tak sa mi pokojne ozvite. Je to potrebne mat na predmet Slovenska ortografia(diktaty) 🙂
Baby neviete kedy je zapis? Mne nic nedoslo..asito treba sledovat na stranke tuni?
Zapis bol v july 6.
Toho 19.9 na zaskolenie ja pojdem.a tiez si budem musiet zobrat dovolenku.
Kočky, už Vám prišli podklady k úhrade školného?
Dúfam, že dostanem voľno na toho 19.9. Ale rada by som šla aj ja.
O školnom mi ešte nič neprišlo :(
Ahojte kočky 🙂 Cestuje niektorá z Nových Zámkov? 🙂
Ahojte dievčatá, nebola som naposledy na prednáškach (1.10), bol by niekto ochotný a dali by ste mi nejaké info?diky
@gabrielajus ahoj ja by som mala záujem dik
@katkadredka Napíš mi prosím súkromnu spravu
Dievčatá, nemáte prosím vás niektorá uložené učebné materiály čo nám boli poslané na somatický vývin dietata??
@lenkami2008 nájdeš na stránke truni, elektronické učebnice, somatický vývin

Áno.To máme 1.polrok 4 predmety?