Predškolská pedagogika
Ahojte kto to študuje alebo doštudoval Trnava,Nitra? Potrebujem zistiť nejaké veci, v predchádzajúcich diskusiách o tom veľa popísaného nebolo
@monikad77 Kamoska studuje v Trnave.Aj ked Nitru mala blizsie,isla do Trnavy,tam je vraj lepsia uroven skoly.
@monikad77 ked tak urcite NR, ja som z NR. Hlavne som zvazovala pedagogiku koli tomu, ze v mojej terajsej praci mam na figu pracovnu dobu a manzel este horsiu, mam 3 deti , takze jtm cystudijem akurat pojdu do skoly a zvazujem to hlavne koli tomu, ze by som mohla byt viac s detmi aj ked za cenu peniazkov, tu zarobim pekne, myslim ze v skolke alebo na 1. Stupni ZS tolko clovek nezarobi, ale pokial decka vyrastu aspon kym budi samostatne na par tokov by to bolo v poho a deti milujem takze by to bolo fajn len neviem ci by sa to dalo sklbit s pracou sice mam este 2 roky na rd pred sebou ale zvazujem silno. No budem sa musiet rohodnut cim skor. A ty by si kam radsej? Ak by si mala info daj vediet 🙂
Co ja viem, tak Predskolska pedagogika Mgr. sa dá študovať len v BB. Som jej absolventkou. V ostatných mestách sa robí Bc. Predskolska a elementárna pedagogika
@xevulax tak dôvody máme podobné prečo to robiť ale ja aj z toho dôvodu že celý život robím s dospelými ľuďmi a už to chcem zmeniť, cítim to tak--....a máš pravdu človek toho tu toľko nezarobí ale treba si určiť priority a ja si neviem predstaviť že by som sa vrátila späť,pracujem v banke a prac. čas až do večera,výhľad že by sa to mohlo zmeniť žiaden a chcem byť s malým, už nechcem lepiť čas ako pri dcére keď mi skončila materská,naviac už mi nemá kto pomôcž,naši už nie sú a moji nová svokrovci sú 100km od TT a zvažujem možno NR bude to miesto kam sa presťahujeme do obdobia tak cca 5rokov len musíme nájsť to správne miesto a aj svokrovci budú o niečo bližšie

Ja sice nestidijem, ale spytam sa, chystas sa na studium? Lebo ja zvazukem ze si urobi. dalsiu VS a kedze ina pedagogika ako predskolska a elementarna sa neda externe tak mi zosyalo iba toto stale rozmyslam ci ist alebo neist do toho