Prejedanie sa
Je normálne keď jem 5 krát denne ale v tom štýle že raňajky, obed, za tri hodiny zas to isté čo na obed a za tri hodiny zas to isté čo na obed a potom ľahká večera, je to normálne? Prejedam sa? Jem veľa? Asi hej keď takto nejem som hladná, chcem schudnúť ale nedarí sa, asi jem veľa, mam 31,165 cm a 86 kíl, neviem si dat rady, z nejakého ovocia alebo jogurtu som stále hladná, mam roztiahnuty žalúdok?
Ďakujem všetkým už včera som mala len jeden obed, potom ľahšie jedla, musím sa zaťať, nemôžem sa na seba pozerať hlavne na to brucho, je beriem antidepresiva tak mi viac chuti hlavne večer, veľa o tom čítam a nie a nie začať
@alofinka davaj si lahsie vecere alebo sa najedz riadne okolo 17 a uz ptoom do rana nejedz. a pohyb. obmedzit muska sladke a uvidis kg idu dole.

@alofinka budeš musieť vydržať aj hlad bohužiaľ, lebo s takouto váhou ti nemôže byť dobre a tvoje zdravie pôjde dole vodou.. Mam o 10cm viac ako ty a ani počas tehotenstva som toľko nevážila.. Raz som sa prejedla à pribrala som za tri mesiace 10kg.. Potom som si povedala, že to teda nie à začala som chudnúť.. Na raňajky som si dala hocičo.. Aj sladké, ved pred sebou celý deň.. To určite spalis.. Potom som bola v škole do tretej, do školy dom si brala cherry paradajky alebo uhorku nakrájanú.. Proste nejakú Zeleninu.. Keď som prišla domov, okolo štvrtej som si dala nejaký normálny obed.. Potom som už nejedla.. Jasne, bola som hladná, ale chcela som schudnúť.. Tak som musela vydržať.. Večer som doma cvičila, brusaky à tak.. Jednoduché cviky.. Čítala som, že najlepšie je cvičiť večer pred spaním lebo tvoje telo ešte spaľuje keď spíš.. Píla som vela vodu, ešte pred odchodom do školy liter čaju, v škole dom so aj dvakrát docapovala pol litrovu fľašku... Držím palce, aby so schudla..
Bude to ťažké, budeš musieť vydržať aj hlad, ale zmenší sa to žalúdok a potom to už tak citit nebudeš.. ☺️