icon

Premiér Fico reaguje na bombové hrozby

9. sep 2024

K hrozbam a vyhraznym e-mailom sa vyjadril aj premier Robert Fico:
"Tu nejaky idiot sa zabava, denne nam strasi 250 skol a roznych zariadeni, sa to tyka uz aj iny krajin. Samozrejme, prijimame potrebne bezpecnostne opatrenia, ale ja sa odmietam s vami bavit o idiotinach"
No nemame skveleho premiera? Ukludnuje prezident, premier ma na starosti nie idiotiny. Myslite si to aj vy?
Ludovy premier.

aliaray1
•
9. sep 2024

Autor: Aky ma tato tema diskusie ciel?

Vyprovokovat o tomto diskusiu a politicke vasne? Co sa tym zmeni na tom, ze trpia rodicia aj deti...?🤷‍♀️ bez ohladu na nazory na konkretnu vladu asi robia co sa da, aby to zastavili...asi (polemizovat je zbytocna strata casu)

mmooly
•
9. sep 2024

Prosím ťa, nepíš hlúposti.. ako to môže nejaký premiér vyriešiť? Nepočúvaš, nechápeš že sa to nedá tak ľahko zistiť v dnešnej dobre kto to odosiela??? Majú s tým problém viaceré štáty okolo...

autor
•
9. sep 2024

@mmooly aku konkretnu hlupost som napisala?

hendikep
•
9. sep 2024

@mmooly stacilo by to nebagatelizovat, lebo ono ten clovek alebo ta skupina co sa “ tym bavi “ moze mat plan cim to cele vygraduje, a potom uz bude neskoro.
PS: ked to je len nejaky “idiot co sa zabava” preco ho este policia nevystopovala? asi nie je az taky velky “ idiot”

lizatko1009
•
9. sep 2024

Ja by som mu splecha co drista za bludy, ved ziadne neexistuju, tak ako tvrdil, ze covid nie je 👌

autor
•
9. sep 2024

Nechcem burcovat vasne. Ale nezelam si, aby premier bol az taky "prostoteky", tym burcuje vasne.

veklipo
•
9. sep 2024

Nulova empatia. Predstavte si prvacikov, ktori sa tesia do skoly a zaroven sa aj velmi boja. No a nepustia ich do triedy, ze mame nahlasenu bombu. Viete aky to je pre nich stres? My dospeli to mozeme brat s rezervou, ale netreba to zlahcovat.
Ked on nasiel dlazobne kocky, zvolal bezpecnostnu radu.
Je to zly, zatrpknuty clovek

danica2711
•
9. sep 2024

kamarát Putin mu asi povedal, že Slovensko sa nemusí báť, tak je hustý. .. Z vďaky za to sa Putinov užitočný idiot pustil do ukrajinských "fašistických symbolov"... Vďaka vám, voliči Smeru, za to, čo ste nám zvolili

rozculena
•
9. sep 2024

tak choď mu to povedať,nechápem,prečo to vypisuješ na koňa,či si myslíš,že Fico sem chodí čítať a hneď sa zariadi podľa teba,lebo ty si to neželáš...

sevrin
•
9. sep 2024

Ja už len čakám kedy strelený potkan začne z tých útokov obviňovať sestru tetky Šimeckovej sesternice z piateho kolena.

autor
•
9. sep 2024

@rozculena dakujem za radu

autor
•
9. sep 2024

@sevrin potkan je tiez cicavec, ale na rozdiel od cloveka hlodavec. Neberme si priklad z vyjadrovania sa Fica, prosim.

dominikamacakova
•
9. sep 2024

To je debil...

autor
•
9. sep 2024

@dominikamacakova neopakujme po Ficovi, prosim

autor
•
9. sep 2024

@dominikamacakova ale suhlas s tebou. Nulova empatia, bagatelizovanie... Ano, ma toho vela, sam bol postreleny, no preto by mal prejavit trochu spolucasti

mondolina
•
9. sep 2024

ale keby bol p. Fico momentálne v opozícii, tak by kričal pravý opak 🙏

sevrin
•
9. sep 2024

:D

mondolina
•
9. sep 2024

presne, toľko x už otočil.