icon

Prenášali sa vám Iphone údaje 2 dni?

Dnes o 11:00

čakala som že to bude dlho ale nie 2 dni, celkom je to limitujúce nakoľko je človek v podstate 2 dni bez telefonu.
do toho sa mi stala situacia že sa starý telefon počas prenosu vybil v noci - bude po opätovnom nastavení prenos pokračovať alebo to pôjde odznova?

simsalabim
Dnes o 11:04

@anonym_autor nikdy sa mi udaje neprenasali 2 dni. Netrvalo to vobec dlho, ale uz si nespominam, kolko.

anonym_253fdd
Dnes o 11:12

to sa ti z jedneho iphonu na druhy iphone prenadali udaje viac ako 48hodin???? to je extremne vela, to by malo byt tak do polhodinky, mozno vynimocne par hodin ked slo o viac ako 100GB dat...ale dva dni isto nie, muslea sa stat nejaka chyba

autor
Dnes o 11:25

musím to skúsiť znova lebo počas prenosu sa telefon vybil. Ale bolo toho veľa - len 23 000 fotiek. aká chyba mohla nastať? išla som z modelu 7plus na 17 pro.

autor
Dnes o 11:25

o 11:00 som začala s prenosom a v tú noc o 1 ráno bola skoro polka telefonu načítaná. čo by ste mi poradili?

anonym_bf2ed2
Dnes o 11:30
@anonym_autor

musím to skúsiť znova lebo počas prenosu sa telefon vybil. Ale bolo toho veľa - len 23 000 fotiek. aká chyba mohla nastať? išla som z modelu 7plus na 17 pro.

@anonym_autor a to si mala 23.000 fotiek v mobile alebo na cloude? Tie na cloude sa hadam neprenasaju, nie? Tie tam ostavaju... Prenasaju sa len data "fyzicky" na telefone...

autor
Dnes o 11:31

dala som tú možnosť preniesť fyzicky všetky, aj tie z icloudu

autor
Dnes o 11:31

ja som trochu iphone dôchodca v tomto popravde...

anonym_1dca22
Dnes o 11:33

fotky z cloudu si nemusíš presúvať, budeš ich mať v telefóne, keď sa prihlásiš. Prenes si len appky.

autor
Dnes o 11:34
@anonym_1dca22

fotky z cloudu si nemusíš presúvať, budeš ich mať v telefóne, keď sa prihlásiš. Prenes si len appky.

@anonym_1dca22 KDE ked sa prihlasim prosim?

anonym_3e4e39
Dnes o 11:37

Nedajú sa prepojiť telefóny káblom a tak dať prenášať?
Po kábli to bude vždy rýchlejšie ako cez WiFi alebo BT.
Akým spôsobom si prepojila telefóny?

autor
Dnes o 11:40
@anonym_3e4e39

Nedajú sa prepojiť telefóny káblom a tak dať prenášať?
Po kábli to bude vždy rýchlejšie ako cez WiFi alebo BT.
Akým spôsobom si prepojila telefóny?

@anonym_3e4e39 nie kablom, asi wifi alebo BT.. neviem ono sa to myslím ani nepýtalo, ale asi wifi

mirola
Dnes o 11:56
@anonym_autor

@anonym_3e4e39 nie kablom, asi wifi alebo BT.. neviem ono sa to myslím ani nepýtalo, ale asi wifi

Ja mam 296,55 GB zaplnenej pamate v tel .. ostatne na cloude.. mne prenasali data tusim 5 hodin
@anonym_autor