icon

Prenos údajov z iPhone: Prečo trvá dva dni?

Dnes o 11:00

čakala som že to bude dlho ale nie 2 dni, celkom je to limitujúce nakoľko je človek v podstate 2 dni bez telefonu.
do toho sa mi stala situacia že sa starý telefon počas prenosu vybil v noci - bude po opätovnom nastavení prenos pokračovať alebo to pôjde odznova?

simsalabim
Dnes o 11:04

@anonym_autor nikdy sa mi udaje neprenasali 2 dni. Netrvalo to vobec dlho, ale uz si nespominam, kolko.

anonym_253fdd
Dnes o 11:12

to sa ti z jedneho iphonu na druhy iphone prenadali udaje viac ako 48hodin???? to je extremne vela, to by malo byt tak do polhodinky, mozno vynimocne par hodin ked slo o viac ako 100GB dat...ale dva dni isto nie, muslea sa stat nejaka chyba

autor
Dnes o 11:25

musím to skúsiť znova lebo počas prenosu sa telefon vybil. Ale bolo toho veľa - len 23 000 fotiek. aká chyba mohla nastať? išla som z modelu 7plus na 17 pro.

autor
Dnes o 11:25

o 11:00 som začala s prenosom a v tú noc o 1 ráno bola skoro polka telefonu načítaná. čo by ste mi poradili?

anonym_bf2ed2
Dnes o 11:30
@anonym_autor

musím to skúsiť znova lebo počas prenosu sa telefon vybil. Ale bolo toho veľa - len 23 000 fotiek. aká chyba mohla nastať? išla som z modelu 7plus na 17 pro.

@anonym_autor a to si mala 23.000 fotiek v mobile alebo na cloude? Tie na cloude sa hadam neprenasaju, nie? Tie tam ostavaju... Prenasaju sa len data "fyzicky" na telefone...

autor
Dnes o 11:31

dala som tú možnosť preniesť fyzicky všetky, aj tie z icloudu

autor
Dnes o 11:31

ja som trochu iphone dôchodca v tomto popravde...

anonym_1dca22
Dnes o 11:33

fotky z cloudu si nemusíš presúvať, budeš ich mať v telefóne, keď sa prihlásiš. Prenes si len appky.

autor
Dnes o 11:34
@anonym_1dca22

fotky z cloudu si nemusíš presúvať, budeš ich mať v telefóne, keď sa prihlásiš. Prenes si len appky.

@anonym_1dca22 KDE ked sa prihlasim prosim?

anonym_3e4e39
Dnes o 11:37

Nedajú sa prepojiť telefóny káblom a tak dať prenášať?
Po kábli to bude vždy rýchlejšie ako cez WiFi alebo BT.
Akým spôsobom si prepojila telefóny?

autor
Dnes o 11:40
@anonym_3e4e39

Nedajú sa prepojiť telefóny káblom a tak dať prenášať?
Po kábli to bude vždy rýchlejšie ako cez WiFi alebo BT.
Akým spôsobom si prepojila telefóny?

@anonym_3e4e39 nie kablom, asi wifi alebo BT.. neviem ono sa to myslím ani nepýtalo, ale asi wifi

mirola
Dnes o 11:56
@anonym_autor

@anonym_3e4e39 nie kablom, asi wifi alebo BT.. neviem ono sa to myslím ani nepýtalo, ale asi wifi

Ja mam 296,55 GB zaplnenej pamate v tel .. ostatne na cloude.. mne prenasali data tusim 5 hodin
@anonym_autor

jimmyy128
Dnes o 13:20

Prenos priamo zo zariadenia sa neda pauznut. Ked sa to prerusi, vybitim alebo tym ze sa telefony stratia zo spojenia, neda sa v tom pokracovat, novy telefon treba vymazat a nastavit odznova. Data na starom su cele a nedotknute, takze o nic neprides, len to musis spustit este raz.

Ale hlavne, tych 23 000 fotiek vobec nemusis tahat fyzicky. Ak si mala na sedmicke zapnute iCloud fotky, staci sa na novom telefone prihlasit tym istym Apple uctom a fotky sa stiahnu samy z iCloudu na pozadi. To prihlasenie ta ponukne uz pri prvom nastavovani telefonu, a da sa to zapnut aj kedykolvek neskor v Nastaveniach, uplne hore je tvoje meno, tam iCloud a Fotky. Prenasaju sa potom len appky a nastavenia a to je otazka minut, nie dni.

Ked to teda pustis znova, oba telefony daj do nabijacky, poloz ich vedla seba a nechaj tak. Po kabli by to bolo rychlejsie, ale sedmicka ma Lightning a 17 Pro uz USB-C, takze by si na to potrebovala kabel Lightning na USB-C, co doma asi nemas.

A este poznamka k tym dvom dnom, to nie je normalne ani cez wifi. Aj plna pamat sa medzi telefonmi bezne prenesie za hodiny. Skor to vyzera, ze si dala prenasat aj to, co uz mas v iCloude, takze to islo dvakrat cez siet.

autor
Dnes o 14:12
@jimmyy128

Prenos priamo zo zariadenia sa neda pauznut. Ked sa to prerusi, vybitim alebo tym ze sa telefony stratia zo spojenia, neda sa v tom pokracovat, novy telefon treba vymazat a nastavit odznova. Data na starom su cele a nedotknute, takze o nic neprides, len to musis spustit este raz.

Ale hlavne, tych 23 000 fotiek vobec nemusis tahat fyzicky. Ak si mala na sedmicke zapnute iCloud fotky, staci sa na novom telefone prihlasit tym istym Apple uctom a fotky sa stiahnu samy z iCloudu na pozadi. To prihlasenie ta ponukne uz pri prvom nastavovani telefonu, a da sa to zapnut aj kedykolvek neskor v Nastaveniach, uplne hore je tvoje meno, tam iCloud a Fotky. Prenasaju sa potom len appky a nastavenia a to je otazka minut, nie dni.

Ked to teda pustis znova, oba telefony daj do nabijacky, poloz ich vedla seba a nechaj tak. Po kabli by to bolo rychlejsie, ale sedmicka ma Lightning a 17 Pro uz USB-C, takze by si na to potrebovala kabel Lightning na USB-C, co doma asi nemas.

A este poznamka k tym dvom dnom, to nie je normalne ani cez wifi. Aj plna pamat sa medzi telefonmi bezne prenesie za hodiny. Skor to vyzera, ze si dala prenasat aj to, co uz mas v iCloude, takze to islo dvakrat cez siet.

@jimmyy128 naozaj tie fotky najdem na iCloude? A ako sa do neho dostanem cez telefon? Platím 3€ mesačne ale nikdy som sa do neho neprihlasovala.
Ja by som tie fotky cchcela skor v galérii, nie len na iCloude, dá sa to aj tak? 😁