Presťahovali (by) ste sa na iný kontinent?
Otazka velmi specificka, ale myslim, ze som tu postrehla par mamiciek vratane @miadi ktore ziju v Kanade.
Mam moznost prestahovat sa do Kanady (s pracovným povolenim a prácou, ale zda sa mi, ze su tam dost nizke platy v pomere k nakladom na zivot).
Nemam tam nikoho. Na Slovensku byvame blizko mojich rodicov, je to neuveritelna pomoc pri detoch. Pracu mame s muzom obaja super na Slovensku.
Ale zároveň, vždy bol moj sen vyskúšať pozit v anglicky hovoriacej krajine, idealne amerika, kanada.. uz som si hovorila, nejaký rok po porode, že musim sa asi uz vedome toho sna vzdat. Ze s dieťaťom to nepôjde.. A zrazu mam tuto moznost. dieta mam uz skoro v skolkarskom veku, cize v Kanade by muselo chodit uz do škôlky, na co zvyknuti nie sme.. ale zase fajn by bolo ze sa tam moze naucit angličtinu
Je to uplne individuálne pre každého.. ja viem.. ale mozno niekto mate aj konkretne skusenosti 🙂
Keď máte dieťa v skolkarskom veku, tak je to dokonalá príležitosť n a kvalitnú výučbu cudzieho jazyka...adaptuje sa rýchlo, naučí sa reč. Budem sa dariť zostanete, nebude vrátite sa sem
@andreatytler môžem sa opýtať,kde žijete v Kanade? Vidiek alebo mesto? Ďakujem 😊
@ivka266 Zijem v meste.
Presťahovali ste sa nakoniec?

@elementissa vy ste chceli do kanady, isli ste nakoniec?