Prestal mi fungovať notebook

anetkaadamko
21. mar 2016

Baby, pomôžte mi............prestal mi fungovať notebook.......vypisuje mi toto: Systém Windows nelze spustit. Uvedený soubor je poškozen nebo nebyl nalezen. Tento soubor mužete opraviť spustením inštalace systému windows pomocí originálni inštalační diskety nebo disku CD-Rom opravu spustíte stisknutím klávesy r na první obrazovce.....je to Acer............nemám žiadne cd c:\windows\system32\config\system

Ako to mám urobiť...........mám tam fotky detí...... :(
ďakujem

lydia302
21. mar 2016
Používateľ lydia302 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lydia302.

no to radsej nejakeho odbornika zavolaj aby ti to spravil, aj ked neviem ci nestratis tie fotky

3009
21. mar 2016

@anetkaadamko choď so servisu PC a tam ti tvoj notebook opravia cca za 30-40 eur. Neboj sa fotky ti tam zostanú. Mne sa tak isto takto pokazil notbook a bolo to v pohode.

peterjakubik
26. mar 2016

@anetkaadamko Notebook ma problem nastartovat operacny system. Neznamena to ze su poskodene/stratene ine subory ako zavadzacie windowsove. Pokial by v servise navrhovali vymazanie a naformatovanie celeho disku nanovo /podla toho kam pojdes, "experti" su vsade/, poziadaj ich aby najprv pripojili tvoj disk externe k inemu ntb/pc a odkopirovali ti tvoje subory na ktorych ti zalezi.

+ do buducnosti odporucam pouzit na zalohovanie niektoru bezplatnu sluzbu cloudovych ulozisk, kam si mozes odkladat subory. Ja napriklad pouzivam dropbox.com ktory sa mi automaticky synchronizuje aj z pc aj z telefonu /pouzivam ho na fotenie/, takze aj ked pridem o ktorykolvek z pristrojov, fotky stale mam a mam ich dostupne kedykolvek a z akehokolvek prehliadaca.

Tych ulozisk je samozrejme viac /OneDrive od Microsoftu, Google Drive.../, pozri si clanok ktory ich popisuje tu:

https://digitalportal.sk/ake-cloudove-ulozisko-...

Vseobecne sa s nimi robi velmi jednoducho.

anetkaadamko
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz