Prevod peňazí medzi bankami
Dobry den chcem sa opýtať kedy budu peniaze na ucte ak boli poslane v piatok z tatra banky na ucet v slovenskej sporiteľni.Ďakujem
@kristinka1990 mali by prist dnes. Neprisli? Pokial máš banking skús skontrolovať. Mne platila jedna mamička c piatok tiež z Tatra banky do SLSP a platba mi prisla v pondelok poobede.
@eliska13 v stredu? Prevod trvá 24 hodín či? Ale je pravda, ze záleží od času zadania platby
@kristinka1990 mali by ich mať dnes ale napríklad pri takejto istej transakcií som v TB musela platbu reklamovať lebo na účet druhej v SLSP oficialne nedošla... SLSP ju registrovala avšak pani na druhej strane ich na účte nemala a nemohla nimi disponovať 🤪🤪 darmo sme obe vyvolávali do bánk, kde to viazne...až potom čo TB zisťovala kde sa peniaze 'stratili' , zraaaazu sa uracili v SLSP pripísať na účet 😈 tieto doťahovačky trvali 2 týždne.
@lenicka1121 Mne sa už stalo,že keď bol víkend a uhradila som v piatok večer prišli až v stredu ráno medzi inými bankami
@kristinka1990 Mali by byť na druhy deň doobeda. Jedine že by si to posielala po 22.00. To potom až na tretí deň.

Asi zajtra záleží aj či si posielala ráno či večer, ale kľudne môžu byť az v stredu