icon

Prezidentka už nebude kandidovať - Smer možno vyhrá

20. jún 2023

A ja sa zbalim a idem do teplych krajin ,lebo ruzovo to nevidim...ci je tam nadej na mensie kradnutie od Smerakov?? Mozno Smer2 Hlas kradnut bude menej ...ale vazne..fakt sme tak tupy a neponaucitelny narod ??

Strana
z2
laurita285
24. jún 2023

@annm81 podľa mňa je možné že to je divadielko aby mohli použiť atómovku a zvaľovať to jeden na druhého resp ja nejaký všeobecný chaos

annm81
24. jún 2023

@laurita285 Použitie atómovej bomby je podľa mňa prakticky úplne vylúčené. Tú totiž Rusi nebudú mať ako zvaliť na Ukrajincov. UA sa musela atómových hlavíc vzdať a skontrolovali to inšpektori. A nebude mať ani teraz problém pustiť inšpekciu na kontrolu akékoľvek miesta.

Ak by Rusko použilo atómovku, NATO zasiahne a konvenčnými zbraňami Rusov vypráši z Ukrajiny. Čina, ktorej vojna na UA vlastne vyhovuje, tiež z toho nebude ani trochu nadšená. Tu ide "len" o jadrovú elektráreň.

Celý ten puč ale ide nejako veľmi hladko. Buď to bude len akcia na prekrytie niečoho, alebo to nie je len o wagnerovcoch, ale je do toho zapletených omnoho viac ľudí. Nikto podľa mňa nevie, aké budú následky. Bude Putin zosadený? Ak to pôjde rýchlo a bez veľkých strát, je to zlá správa, lebo Prigožin bude chciet dokázať, že operáciu na Ukrajine zvládne oveľa lepšie. Ak to prejde do občianskej vojny, čo to bude znamenať pre európsku bezpečnosť? Ideálne by asi bolo, keby to celé trvalo dlhšiu dobu a spôsobilo Rusku čo najväčšie straty.

Strana
z2