icon

Prezidentské voľby - Koho idete voliť?

radsej_knihu
4. mar 2019

Ahojte zienky a dievcata, chystate sa ist volit o dva tyzdne? Ak ano, koho a preco? Sama som zatial nerozhodnuta, sondujem v okoli a zaujimaju ma vase nazory.

abbey1
11. mar 2019

@rik01lulaka Zdravý rozum nebude odsudzovať niečo len preto, že to nepozná, je iné a len preto, že niekto povedal Bububu.Zdravy rozum sa rozhliadne okolo seba a urobí, čo môže, aby zabrániť ničeniu svojej krajiny z vnútra. Nie migrácia, nie homosexualita, nie teroristi dostali našu krajinu do sraciek. To vidí zdravý rozum.

dskjhfdlkdjhl
11. mar 2019

@rik01lulaka a bola si v niektorej z tych zapadnych krajin, ci len slepo veris, co si precitas a to si opakujes?

dai
11. mar 2019

@rik01lulaka všetci klamú len ty poznáš jedinú pravdu🙂 daj link kde sa ta pani vyjadrila že dievčatko v sukni s vrkocmi je extrémista... Fakt si to rada pozriem. Verím že taký link máš. Dakujem

abbey1
11. mar 2019

@ritter Čiže Fica a Kaliňák, ktorí mali dávno pykať za všetko, čo spáchali. :(

rik01lulaka
11. mar 2019

😂😂😂 fiiiii no ved nazor som si napisala, to esteje smiem...a kolko odozvy. Pre niekoho HS hoax pre ineho nie...Skoda sa dohadovat....

abbey1
11. mar 2019

@rik01lulaka Veď sa ťa len pýtame na reálne skúsenosti. Potom možno uveríme i my.

ritter
11. mar 2019

@abbey1 Volím p. Šefčoviča, Nie Fica a Kalináka. A napíš mi čo spáchali. Už mi to tak pripadá , že keď sa omešká električka môže za to Fico, zabudneš doma dáždnik -môže za to Fico. Lebo Fico.

rik01lulaka
11. mar 2019

@abbey1 tak nebudem sa pchat do krajin kde su migranti ked clovek cita a pozera aj ine ako dennik N a nase super tv noviny, co tam dokazuju, znasilnenia, vrazdy, vytrznictvo...a teda nemam ani zaujem cestovat vsak som sa narodila na Slovensku a chcem aby tato krajina bola ta najlepsia aj pre moje deti

abbey1
11. mar 2019

@rik01lulaka No vidíš, a kopa ľudí do tých krajín cestuje, kopa ich tam žije a neboja sa. Ty sedíš doma, čítaš, čo čítaš a bojíš sa. 🙂 Paráda.

tatisna
11. mar 2019

Všetci čo rozmýšľate o Harabinovi: vygooglite si čo spravil bývalej žene a deťom...a ak to niekomu nestačí, tak ako maril procesy s najťažšími zločincami...
Ad Sefcovic: v EU ako diplomat sa vyjadroval, že treba podporovať homosexualov, v kampani už to tak neplatí, je to typický smerak...
Ja volím jednoznačne Caputovu...

mircalla
11. mar 2019

@rik01lulaka No chciet mozes, az na to, ze nie je. Ked budes volit Smer ci Harabina, ani nebude. Ak si to za x rokov vladnutia tejto vlady nepochopila, tak zial....
Si dokonaly priklad toho, ze nieco opakujes ako papagaj a ani nevies co. Presne takych ludi potrebuju.
Spinkaj sladko dalej

abbey1
11. mar 2019

@ritter A kto bude cez neho vládnuť? Kto teraz ovláda premiéra? Naozaj nevies, čo všetko majú na rováši tí dvaja? To pred všetkým zatvaras ovi? Ty si spokojná, ako tu funguje školstvo, zdravotníctvo, poľnohospodárstvo? Ako sa hospodári s vodami? Ty si spokojná, ako sa vyšetrujú kauzy, vraždy? Ako sa vyšetril pád lietadla a kto bol za to potrestaný, ako sa vyšetrovala vražda Kuriatka a ďalších? Akých ľudí menovali do vysokých funkcií?? Ako sa do očí vysmievajú občanom a s svojim betiam? Uf.

vroni
11. mar 2019

@abbey1, nebuď na ňu taka prísna. Myslím, že je prvá, ktorá povedala, že Sefcovica. A aj jemu treba hlasy, lebo ak by sa stalo druhé kolo Harabin/Kotleba, tak nech posledný zhasne svetlo.....

ritter
11. mar 2019

@vroni No, otázka bola koho volíte, hovorím volim Šefčoviča. Ak nie neho tak určite nie p.Ćaputovú.

dskjhfdlkdjhl
11. mar 2019

@rik01lulaka takze Ty nikde necestujes, len si citas, citas a veris, ze skoro vsade je horsie ako na Slovensku. No, keby si mala 70+, tak by som to este mozno aj brala, ale vzhladom na vek deti, si mlada zena. Smutne.

ritter
11. mar 2019

@abbey1 Si myslíš, že ak tam bude niekto iní budeš sa mať lepšie? neblázni. Tak poraď koho.

bodka70
11. mar 2019

tak už som prišla na to, prečo má Ha-ra-bin taký veľký pupok a nevyšportovanú postavu. Je to skrytý liberál !!! 😀. A moje dievčatá sú zrejme z extrémistickej rodiny, lebo hoci majú už 15 a 18 rokov (čírou náhodou ako Čaputovej dievčatá 🙂 ) , tak vrkoče stále nosia a postavy majú vyšportované, lebo odmala ich vediem aj k športu a pohybu 😀.

dskjhfdlkdjhl
11. mar 2019

@bodka70 v tejto Tvojej uvahe som sa stratila. Prosim znovu a pomaly😀 V akej logike si to spachala?

bmuller
11. mar 2019

@vroni @dai @matabb73
...ved ja principialne "proti" Caputovej nic nemam - akurat, ze ani "za" nu
(co zas neznamena, ze nie je vhodnejsia ako niektori dalsi kandidati)

dskjhfdlkdjhl
11. mar 2019

@bodka70 inak, moje dcery su sice v inom veku, ale ostatne sedi, sme teda extremisticka rodina, to som doteraz fakt nevedela. Zacinam sa bat-sama seba😀

bodka70
11. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl však v "logike" Hlavných správ he-he 🙂

vroni
11. mar 2019

@bmuller, no ved. Nie je mi sympatická a jej rodná strana už vôbec nie. Ale to ostatné v ponuke je ešte horšie, tak čo už.... Z ponúkaného je to ta najlepšia voľba.

lesik
11. mar 2019

@luuubik Ahoj.Dokonale vystihnuté.Nuž,mediálna masáž dokonale funguje.Pekný deň.

majkeel
11. mar 2019

Pobavili ti, co idu volit Harabina.
Ten clovek si ohyba zakony a kluckuje medzi nimi. Miesto toho, aby svoje znalosti pouzil, aby zakony zlepsil, vyuziva ich medzery na vysudenie statisicovych odskodneni za clanky v mediach a pustanie mafianov. Ktovie ako by si ohol zakony, keby bol prezidentom. A urobil ten clovek niekedy nieco aj pre spolocnost, ked chce byt prezident?
Za socializmu bol komunista - jeho sud zavrel knaza, za kapitalizmu sa kamaratil s Meciarom, s drogovym bosom Saddikim, potom tahal s Ficom, taky pohotovy clovecik, co sa ma dobre a prezije za kazdeho rezimu.

ukulela
11. mar 2019

@ritter uz len to, ze tvrdi /RF/, ze byva v byte "prenajatom" (to vies) od danoveho podvodnika, je absolutny skandal. zesa odtial nemieni odstahovat, je skandal na druhu. to, ze svojej zene okato zahyba, kde sa len da, ona mu to ticho a mlcky toleruje - OK, to je take slovenske ... ale ze jej zahyba s mafianskou stetkou? ze zensku, co pozuje hore bez v panskom casopise posadi pocas rokovania za jeden stol s vrcholovymi predstavitelmi statu EU - to o com svedci? ze si vola - dokazatelne telefonuje - s mafianmi? ze jeho strana prideluje dotacie len a len svojim? (preber si projekty podporene na vyjazdovych rokovaniach vlady X rokov dozadu) - a to, ze p. Sefcovic sa chodi na MDZ usmievat s tymto chlapom po boku a tvrdi, ze on je nezavisly? no asi ako Gasparovic!

dai
11. mar 2019

@rik01lulaka co teda čítaš ešte okrem tvojich konspiracnych novín? Prečo myslíš ze ti imigranti sa páchajú do iných krajín a nie na slovensko? Určite preto ze je tam tak zle... Aj naši tam za prácou preto utekajú, čo? Jemine... Nič nepoznáš, nevieš, vyberá si 1 zdroj ktorý podporuje tvoju homo a xenifobiu... Hlavne ze máš vinníka zato ako zle sa máš - a ty nim nie si - to ti zlí migranti a homosi...

dskjhfdlkdjhl
11. mar 2019

@majkeel nechapes-je za klasicku rodinu, to staci. Zadubenym Slovakom (a az tu na MK vidim, ze ich je ovela viac ako by sme cakali) staci.

majkeel
11. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl Ved to je normalne, dokonca ani neklamu, vsetci predsa kopu za klasicku rodinu. 🙂 Za tu svoju 🙂

kikulienka94
11. mar 2019

@ritter keď volíš Šefčoviča, otváraš dvere Ficovi na ústavný súd a SMER-u zase do vlády. Vzhľadom na to, že Šefčo je kandidát smeru, aj keď sa tvári ako nezávislý.

willino1
11. mar 2019

@rik01lulaka bojiš sa migrantov... u nás nechcú byť ani tí migranti ... aj naše deti radšej zdrhajú do tej migrantami pošpinenej europy... a všímaj, nejak sa nechcú vrátiť... radšej migrantov tam, ako vlastných zlodejov a vrahov a podvodníkov na najvyššich postoch a vlastných, nie cudzincov, tu... o čom to svedčí?