icon

Prezidentské voľby - Koho idete voliť?

radsej_knihu
4. mar 2019

Ahojte zienky a dievcata, chystate sa ist volit o dva tyzdne? Ak ano, koho a preco? Sama som zatial nerozhodnuta, sondujem v okoli a zaujimaju ma vase nazory.

fazula1
5. mar 2019

@aja888 Harabin je pre mňa neprijateľný a najhoršia voľba. Volím Mikloška.

pajinka91
5. mar 2019

Ja odjakživa nechápem, ako sa z LGBT stala téma. Ako dieťa som ani netušila, že niečo také existuje a keď som sa to už staršia dozvedela, tak som to neriešila a vzala asi tak, že niekto je na brunetky a iný na ryšavé. Ale veľká časť národa má potrebu riešiť a riešiť, ako keby tu bol niekde poradovník na miništrantov pre gay páry 🙄

belllinka
5. mar 2019

@aja888 preco?

belllinka
5. mar 2019

Moze mi uz konecne niekto vysvetlit, z tych co volite harabina, ze preco? Nepoznate tie jeho kauzy??? Staci, ak si date do googlu "Harabin kauzy", tak sa hned dozviete, co je zac, ak to nahodou neviete. Ci u vas uz funguje uplne zatemnenie a zdegenrovanie mozgu?

gir
5. mar 2019

@radsej_knihu prepáč ale ako nemôžeš niekomu povedať že je úplne mimo keď nepodporuje LGBT?

marusia12
5. mar 2019

@pajinka91 volá sa to Overtonovo okno 😀

Voľby nie sú nič iné len boj Agendy2030 o tieto sprosté ovce.

dskjhfdlkdjhl
5. mar 2019

Kedysi som si naivne myslela, ze ked vymru "babky demokratky", tak budu mat volby naozaj zmysel. Bohuzial, teraz su mnohi mladi ludia svojim myslenim na urovni tych senilnych babiciek. Smutne.

fazula1
5. mar 2019

@pajinka91 áno ako dieťa si to netušila, že niečo také existuje, ale naše deti sa to dozvedia a s tým ich detským rozumom to nevedia rozlíšiť, tak im budú "kaleráby" do hlavy tlačiť...

alex666
5. mar 2019

@alaguema Dakujem za nazor. Ano, suhlasim, ze prezident dosah na stav skolstva a zdravotnictva nema, avsak to som myslela k volbam vseobecne. Napriem obmedzenym pravomociam prezidenta si myslim, ze prezident predstavuje dost vysoku autoritu a jeho slova a vystupovanie maju vahu a moznost ovplyvnovat verejnu mienku, nehovoriac o reprezentacii v zahranici. Preto si myslim, ze je dost podstatne kto tam je. A navyse, ak sa nam podari zvolit dobreho prezidenta, zvysuje to motivaciu ludi zucastnovat sa dalsich volieb, kedze nadobudnu pocit, ze sa to da zmenit.
P.S. Nie, nemam pät rokov, moja mila.

alex666
5. mar 2019

@fazula1
@belllinka
Ja tiez nerozumiem, preco ludia volia Harabina, ved on je psychicky chory clovek. A k Mikloskovi - ten clovek uz kandidoval krat a opät nema sancu na zvolenie. Jeho opätovna kandidatura mi pride ako nedostatok sebareflexie a sudnosti. Ste si ista, ze chcete dat hlas clovek, co nema ziadnu sancu? Ved to prepadnuty hlas...

alex666
5. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl Nuz, tomu nerozumiem ani ja. Da sa to vysvetlit iba tak, ze velka cast Slovenska, vratane mladych, su proste neopucitelni a nevzdelatelni ludia, ktori v dosledku vlastnej frustracie zo zivota volia skorumpovane kreatury s pochybnou minulostou typu Harabin (alebo Smer, SNS a Kotlebu) v nadeji, ze ich nejako spasia. A pritom tymto ludom nejde o nic ine, len o vlastny zisk.

diewcatqoo
5. mar 2019

Lebo slovakom neprekaza to, ze cela krajina je skorumpovana a vladne tu vyvolena hrstka ludi, ze spravodlivy clovek sa vlastneho prava nedomoze aj keby sa postavil na hlavu, ze skolstvo, zdravotnictvo, sudnictvo, polnohospodarstvo je v rozklade.. ze su tu hladove doliny, kde ludia nemaju najmensiu sancu najst si pracu, ze ludia makaju od nevidim do nevidim za almuznu, ze bezny obcan bude cely zivot makat na to, aby mal raz vlastne byvanie, ze mame tak strasne drahe potraviny, ze za takmer 30 rokov existencie tohto statu ani jedna vlada nedokazala postavit jednu posranu dialnicu...
Pre slovakov su v tomto state ovela vacsie problemy. A to, ze k nam mozu prist migranti alebo ze sa tu rozmoze lgbt. Toto naozaj ohrozi existenciu vacsiny slovakov... nevadi im, ze nebudu mat co zrat, ale co ak nahodou sa do susedstva nastahuje cernoch? A ak bude k tomu este aj teply? Ved to je neprijatelne... preto kto vytiahne vo volbach tuto otazku, ake je to vsetko fuj, fuj.. ma scasti vyhrane

willino1
5. mar 2019

určite voliť pôjdem... lebo ak nepojdem, tak to bude ako keby som voliť išla a volila víťaza, ktokoľvek to bude... a ak by to mal byť niekto zo smeru, harabin, kotleba, bugar... tak by ma vyrútilo, keby som mala pocit, že preto, že som voliť nebola, tak som ich nepriamo volila... no a mám to relatívne jednoduché... nevolím Smer-Šefčovič, Harabin, Kotleba, Bugár a blaznov... zo zvyšku vyberám tých, čo majú šancu poraziť predtým menovaných... predtým som sa rozhodovala medzi Mistríkom a čaputovou a teraz je to už len čaputová... LGBT je mi šuma fuk... dieťa potrebuje niekoho, kto ho bude milovať... a je jedno s kým dotyčný/á spáva... a okrem toho, prezident na podobné uzákonenie nemá žiadne právomoci... takže je to jedno...

willino1
5. mar 2019

a ešte je blbosť aby mi ako voličovi príšerne vadilo LGBT... čo nikomu neškodí, nikoho neokráda, nikoho nezabíja... a vadilo by mi to viac ako spolupráca vládnych strán na korupcii v miliardách (z našich daní...) na podpore zahraničnej aj slovenskej mafie ktorá okrem zlodejstva potom ešte tie drogy našim deťom aj predáva, na podpore vrážd pre pravdu... to myslím že akýmkoľvek deťom uškodí viac ako to či ich vychovávajú dve mamičky, dvaja ockovia, mama sama, otec sám, mama s otcom, prípadne je tam ešte niekde narvaný aj nevlastný rodič, prípadne starý rodič... atď...

salome123
5. mar 2019

tiez si myslim, ze temu adopcii, LGBT jej len umelo podsuvaju... nikdy sa ona nevyjadrila, ze ma v plane v tejto oblasti nieco zmenit. jej volebny program nic take nespomina, tak nerozumiem tej hysterii okolo toho...jedna sa o jej sukromny nazor.
a zboznujem vsetky tie konspiracie okolo toho... ako bolo vsetko dopredu dohodnute, Soroš a podobne nezmysly.
inak, vsimli ste si, ze sa tu vyjadrilo mozno 50ludi a nikto neplanuje volit Kšeftoviča? 🙂

hiro
5. mar 2019

K tym adopciam - je to tema uplne mimo. LGBT sa nemozu sobasit a nemozu mat ani registrovane partnerstvo. Takze pripadne adopcie (ci teraz ci v buducnosti) sa riesia (daju riesit) ako adopcia slobodnou osobou kde je jedno ci je niekto heterosexual ci nie.

marytesss
5. mar 2019

pre všetky ženy, čo idú voliť čaputovú...pokiaľ ozaj chcete, aby tu boli podporované homosexuálne manželstvá.... ona to schváli. aspoň v česku majú jasno, zatiaľ čo na slovensku sú z nej všetci hotoví.

willino1
5. mar 2019

@diewcatqoo veru... teplý černoch za suseda to je top postrach... 🙂 ale mafiánsky talian okrádajúci nás všetkých cez dotácie a eurofondy v spolupráci s vládou, políciou, prokúrou a súdom je dobrý sused...a Kočner je top sused... 🙂 a už keď začnú so sorošom , tak mi je do smiechu 🙂 som veľmi zvedavá kto bude na vine, keď soroš zomrie 🙂 koho si najdu ako vinníka všetkého na zemi 🙂

alex666
5. mar 2019

Ešte raz. Zuzana Čaputová nemá v pláni ani v programe nijako aktívne presadzovať registrované partnerstvá ani adopcie homosexuálnych párov. Táto téma sa jej podsúva ako zastrašovanie odvtedy, odkedy sa len otvorene a bez populizmu vyjadrila, aký je jej súkromný názor na tieto témy. Čiže áno, ona je za práva homosexuálov ako súkromná osoba, ale neplánuje v tejto veci podniknúť žiadne kroky alebo sa za to aktívne zasadzovať.

Ak tým homosexuálom - ok, adopcie sú ťažká téma a chcelo by to viac argumentov od psychológov, nemyslím si, že to je niečo, čo by mali riešiť laici. Ale spolužitie homosexuálov ako také je z môjho pohľadu úplne neškodné, veď keď im to tak vyhovuje, majú sa radi a zároveň nikomu neškodia, tak prečo im to neumožniť, Homosexuálov je dosť, tak bacha, aby aj vaše deti neboli jednými z nich.

renatka100
5. mar 2019

@marytesss suhlasim, pozrite si video, kde napadla ochranka novinara pred tlacovkou caputovej, uz ste to videli? Nie? To preto , ze media nechcu nic proti tejto uzasnej a mierumilovnej kandidatke zverejnit...skrtili tam cloveka, ano, ochranka tejto mierumilovnej damy...
https://www.hlavnespravy.sk/caputovej-skandal-n...

salome123
5. mar 2019

@marytesss a este mi tam chyba nieco so scientologiou? take nieco by sa nenaslo?

diewcatqoo
5. mar 2019

@willino1 soros nikdy nezomrie, ved on riadi vsetko na svete... urcite ma aj nejaky zazracny elixir nesmrtelnosti :D

diewcatqoo
5. mar 2019

@marytesss zijem v cesku a cesi maju uplne u riti, kto vyhra prezidentske volby na slovensku. Vacsina ani nevie, ze sa nejake volby budu konat, toboz nie, kto kandiduje 🙂
A este, odkedy im tam vladne slovensky stbabis, tak sympatie voci slovensku a hlavne voci slovenskej politike dost klesli. Takze vobec by ma neprekvapilo, keby autorom tohto vyroku bol slovak, ktory to len pisal v cestine. A to vobec tymto nechcem zastavat caputovu, moj postoj k nej je neutralny.

marytesss
5. mar 2019

@renatka100 ja si myslím že to, za akú ju ľudia pokladajú je presne to, čo chcú dosiahnuť. potom sa dostane k moci a potom budú všetci plakať a búchať si hlavu o stenu, už bude neskoro. my ako štát sme fakt štát ovečiek, čo vôbec nerozmýšľajú.... navyše proti nej sa nič nevyťahuje, ako keby bola čistá, svätá a neviem čo.... už tam mi to je podozrivé...

janinka007
5. mar 2019

@marytesss akú moc má prezident v tejto krajine prosím ťa???? On môže podpísať len to, čo schváli parlament, už si to konečne všetci uvedomte.

renatka100
5. mar 2019

@marytesss
@janinka007 moc? Moc ovplyvnit masy, ako svojho casu kiska, ked ficalo za slusne slovensko - ten najslusnejsi sa ozyval

pajinka91
5. mar 2019

Ja to chapem, ze sa Caputovej ludia boja. Pretoze kazdy normalny clovek predsa vie, ze ona je v skutocnosti jaster navleceny do ludskej koze panny obetovanej Slobodomurarmi, ktori pri tom spievali zidovske piesne. Jej plan je zakazat heterosexualne sobase a povolit iba homosexualne. Vsetky deti pojdu do konvertovacich taborov. Ludstvo vyhynie a ostanu iba jastery. A vsetko to plati Soros.

dskjhfdlkdjhl
5. mar 2019

@diewcatqoo asi mas pravdu, ze to nepisal Cech, lebo to nie je ani cesky spravne😉 Niekto chcel byt zaujimavy, akurat nevie sklonovat.😉

sintra
5. mar 2019

@marytesss vies co, normalni rozumni ludia sa z tychto vasich bu bu bu smeju. Fakt. Ste na smiech. Robia si z vas vtipy, memecka, smeju sa z vas na zomri a vy sa potom rozculujete, citite sa ukrivdeni a to vas este viac posiluje vo vasom presvedceni, ze jedini poznate pravdu :D
Inak zivot v neustalom strachu z niecoho a konspiraciach musi byt tazky, nezavidim ti ani trochu.