icon

Prezidentské voľby - Koho idete voliť?

radsej_knihu
4. mar 2019

Ahojte zienky a dievcata, chystate sa ist volit o dva tyzdne? Ak ano, koho a preco? Sama som zatial nerozhodnuta, sondujem v okoli a zaujimaju ma vase nazory.

ukulela
6. mar 2019

@angelinja, a vies preco francuzi nemaju doma pokoj? lebo ked sa im nieco nepaci, nevahaju vyjst do ulic a nahnat trebars aj do pariza cele stada oviec a paralyzovat zivot. len aby si nieco vybojovali,. u nas nam zabijaju nevinnych ludi, mafioa je prepojena na stat a 98 percentam ludi je to laufer 4! preto je u nas svaty pokoj, lebo drzime hubu a krok ako blbi, pixujeme akurat tak na internete a ego si dvihame citanim hoaxov na hlavnychspravach, zemavek a zo slobodneho vysielaca.

dai
6. mar 2019

@angelinja prosím ta nepíš už radšej, strašne ukazujes aké máš obrovské diery v základných vedomostiach a aká si homofobna...
Len pre tvoju info, Mistrík je vzdelaný človek, vedec, self made milionár bez prepojení na štát. Osobne som s nim niekoľkokrát bola a je to veľmi múdry a kultivovaný pan. Tvoj harabin je hamba právneho štátu a tie svoje zákony vďaka ktorým okradol tento štát a všetkých obyvateľov o statisíce eur si prekrucal len preto lebo ho Mečiar doviedol k moci a následne sedel na stoličkách kde si sám vymýšľal zákony a nechal rozhodovat o svojich žalobach ľudí ktorých sám dosadil na ich stoličky...
A áno, ako odborník v práve vieš zarobiť pekne peniaze, takisto ako odborník v akomkoľvek obore...

ukulela
6. mar 2019

@dai nevysvetlis, jednak slovac nei je schopna ponat fakt, ze nie kazdy je schopny zarobit len 600 brutto a ak nema v hlave nasrate, je sikovny a cielavedomy, ma dvere do sveta otvorene a da sa legalne a nekradnutom zarobit statisice. a to im nezavidim a hovorim to ako priemerne zarabajucoio clovek. prajem im tie peniaze.
a druhak - na jednej strane vyssie napisane - obvinujeme a spochybnujeme peniaze ludi ako mistrik/caputova, no nezaujima nas, odkial vzal fico na bejvak a hodinky, z coho zil harabin, ked podla majetkoveho priznania usetril cely plat a kupil k tomu pozemok za 150 litrov (jasne, zivila ho zena - alebo baki sadiky posielala vreckove) atd. no sorry za vyraz, ale vyplyva to z diskusie, nasrate v hlavach.

lesik
6. mar 2019

Nevolíš Čapútovú, proste si sedlač,zadubenec,rusofil a fašista...Bohužiaľ,aj takýto je obraz "Slušného Slovenska".Na jednej strane majú plnú hubu demokracie a na druhej keď sa ťa opýtajú koho volíš a ty nebodaj odpovieš Eda Chmelára,tak ťa "bratislavskí intelektuáli" vyhlásia za degeša.

januarova
6. mar 2019

@angelinja, a co take strasne zasadne zle urobil Kiska za tych 5 rokov?

dai
6. mar 2019

@lesik žiaľ áno, inteligentného človeka spoznáš aj podľa toho koho voli... Ten chmelar je síce mimo ale nie je fasista a zlocinec... Ale ak medzi ním a harabinom s kotlebom nevidíš rozdiel tak je to zle...
A áno, žiaľ blbosť demokracie je v tom ze rozhoduje väčšina a volebné právo majú všetci - aj totálne nevzdelani ľudia a ignoranti...

zuzanagarelova
6. mar 2019

@matabb73 platí to hlavne pre iste etnikum, ja Slovensku rodinu takú nepoznám alebo mam sebavedome kamarátky?

ukulela
6. mar 2019

@lesik nepausalizuj "slusne slovensko", tak ako ja nepausalizujem ne/volicov caputovej, sefcovica, mikloska, chmelara ... mna neiritujwe to, ze ludia nevolia caputovu, irituje ma to, ze tu siria kraviny - nepodlozene a vymslene kraviny proti nej. chmelar - OK, ja som mu aj peticiu na kandidaturu podpisala, aj ked som dlho rozmyslala. ale mne sa nepacia viacere jeho politicke postoje. detto miklosko. ale ked mi povie niekto, ze harabik/kotleba vytrhnu tuto republiku a narod z biedy? no, sorry, ano. zadubenec/rusofil/fasista/negramotny nezorientovany clovek.

vroni
6. mar 2019

@lesik, ku Chmelarivej obrovskej smole si ho ľudia mýlia s druhým Chmelarom (nespomeniem si ani za boha na krstné meno), ktorý je žiaľ, statočný blbec... Mne sa a priori Chmelarove nazory pozdávali, aspoň väčšina, ale potom začal byť strašne ublizenecky a podrypavacny a prestala som ho sledovať. Ale v každom prípade ho považujem za múdreho a scitaneho človeka. Pokojne by som ho volila, keby.... Keby bol zvoliteľný. Mal šancu sa dostať do druhého kola. Lenže nemá. A mohlo by sa stať, že môj hlas "prepadne" v prospech súboja dvoch kandidátov, ktorí sú obaja pre mňa no go. Takže beriem kandidáta (kandidátku), ktorého považujem za zvoliteľného. Neznamená to, že každého, kto voli inak považujem za polodebilne tela (kým niekto nezačne o Sorosovi. To mam chuť volať 112, že zase niekto zdrhol z blázninca) Ale snažím sa pochopiť dôvod, prečo je niekto ochotný voliť hrôzy ako Harabin ci Kotleta. Takého Dana už považujem skôr za recesiu.

matabb73
6. mar 2019

@zuzanagarelova žiaľ nie len etnikum. Len veľakrát sa to drží v tajnosti. A ženy to prezradia až po rozvode, keď už sú voľne a nemusia sa báť. Alebo da hanbia. A chceš mi povedat, ze si sa nikdy nestretla s chlapmi, pre ktorych je žena nič a davaju jej to stále najavo? Ak áno , tak si šťastný človek.

lesik
6. mar 2019

@dai aha,tak z toho mi vyplýva,že iba inteligentní ľudia sú tí,ktorí volia Čapútovú?A tí ostatní sú teda v pásme podpriemeru?🙂
Edo Chmelár nie je vôbec mimo,ako teda mohol byť rektorom univerzity...je to jeden chlapík s úžasným prehľadom domácej a zahraničnej politiky,má historicky prehľad v dejinách a dokáže ich vecne využiť pri argumentácii...čo málokto z kandidátov vôbec nemá.
No a hádzať do jedného vreca Harabina,Kotlebu a Chmelára tak to je už silná káva.

ukulela
6. mar 2019

@lesik chcmelar sa diskvalifikoval, ked chcel zalozit politicku stranu a na harkoch mal falosne podpisy. nespochybnujem ho ako ucitela, nesuhlasim s jeho zahranicno-politickymi nazormi, no falosne podpisy na harkoch ho u mna jasne posuvaju do pasma nezvoliotelnosti.

lesik
6. mar 2019

@ukulela Ahoj. Vidíš,rozdiel medzi mnou a tebou je v tom,že ja neoznačujem ľudí,ktorí majú iný názor ako ja - za negramotných,ignorantských,amerických riťolezcov,sfanatizovaných slniečkárov bez vlastného názoru...Vidíš a to ma zrejme považuješ za jednoduchú a prostoduchú nevoličku pani Čapútovej.Ale,ak ti to zdvihne ego,tak mi niečo pekné napíš na dobrú noc.

ukulela
6. mar 2019

@lesik citaj s porozumenim, prosim ta.

lesik
6. mar 2019

@ukulela Harabin,Kotleba,Chmelár...to je úplne jedno,proste nevoliči kandidátky Ćapútovej ich hádžete úplne do jedného vreca,nehovor mi,že to tak nie je...stačil mi rozhovor s pánom Dokonalým Bratislavským s neomylným názorom,že všetci ostatní kandidáti sú nímandi a s obmedzenou mozgovou kapacitou.Z mojej strany debata skončila.Źelám ti pekný večer a ešte krajší výsledok volieb🙂

ukulela
6. mar 2019

@lesik opakujem - citaj s porozumenim.

vroni
6. mar 2019

@lesik, kto je pan dokonaly bratislavsky?

martasz
6. mar 2019

Nevolím hulváta, nacíka, zlodeja ani zapredanca, ani osoby "do počtu". Čaputovú, jednoznačne.

ajajo
6. mar 2019

Celá naša rodina voli Františka Mikloška. Je to slušný, poctivý, vtipný, príjemný, inteligentný a sčítaný človek s úžasným príbehom. A duchom stále mladík. Najlepší prezident, akého môžeme mať.

ukulela
6. mar 2019

@ajajo ja len aby @lesik vedela, ja tvoju volbu respektujem a zdovodnenie kvitujem 🙂 miklosko nie je moj kandidat, ale ako bojovnik proti komunizmu je u mna v plusovych cislach.

dai
6. mar 2019

@lesik pozri... Ja sledujem politiku dlho viac ako mi je niekedy milé... Detto p. Chmelara a jeho analýzy - mne osobne nesedia, podľa mňa neargumentuje zmysluplne...
Ešte raz si precitaj co som napísala - píšem že ak ty nevidíš rozdiel medzi ním a harabinom a kotlebom tak je to zle - chápeš? Ty žiaľ svojou obhajobou voličov kotlebu a harabina hadzes chmelara a jeho voličov do toho istého vreca... Pre mňa tyto voliči skôr volia naivne, ja napr celkom môžem mikloska - osobne ako človek je to typek... Ale keďže viem ze je nepriechodny tak mu nebudem dávať hlas...

hiro
7. mar 2019

@ajajo Tak. Bolo by celkom pekne ho mat za prezidenta. Vsetkym by sa nam to zislo.

majinka273
Autor odpoveď zmazal
lucilaines
7. mar 2019

@majinka273 ja len tak na okraj mimo temy..ale preco by si homosexuali mali adoptovat moje deti? Ty rozumies ako funguje adopcia?

dskjhfdlkdjhl
7. mar 2019

Niekomu sa tak krasne dari manipulovat davy. Z Caputovej urobi bosorku, ktoru by najradsej tie davy teraz upalili na hranici. Je smutne citat tu tie zmanipulovane taraniny, ktore nemaju ziadnu logiku, ziaden realny podklad-no, mne toto fakt pripomina to, ked babky demokratky bezhranicne zboznovali Meciara a boli by ho volili, aj keby priamo videli, ze napr. kradne, lebo to by isto nebola pravda, on bol pre ne svaty, dokonaly muz. Len tie babicky boli stare, mnohe uz senilne, casto nevzdelane. Teraz sa takto lahko daju manipulovat mladi ludia, mnohi maju "VS", blba prognoza pre Slovensko. A nie, nie som ani ja extra nadsena z Caputovej, Mistrikovi by som ten hlas dala radsej. Ale toto, co tu citam, to je fakt smutne.

pajinka91
7. mar 2019

@majinka273 Prezident ma nulovu pravomoc, co sa tyka adopcii. NULOVU. A keby aj mal, tak Caputova nic take nepovedala. To tak dopadne, ked clovek na spravy pouziva akurat Facebook.

pajinka91
7. mar 2019

Ze deti zneuzivaju a biju v zariadeniach je ok, ale hlavne nech ich neadoptuju homosexuali... Inak nepoznam ani jedneho chlapa homosexuala, co by chcel adoptovat deti. Urcite su, ale mensina z mensiny. Akurat jeden par znamych kupil dom a byvalu detsku prerobili na velku kupelnu s virivkou, spolocnost je ohrozena 😃

mpg
7. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl Tie témy ako adopcie, homosexuáli sú témy okrajové, dôležitejšie by bolo vedieť, kto napr. Čaputovú podporuje aj v kampani, lebo môže sa stáť, aj keď to robia skryto mimovládne organizácie, ktoré sú podporované zo Západu, z EU, ktoré sa starajú o to, aby na vysokých postoch boli ľudia, ktorí uprednostnia pred národnými záujmami Slovenska - európske, americké, globálne a tých, ktorí uprednostňujú národné záujmy z vysokých postov sa snažia odstrániť, v Maďarsku nato prišli už dávno.

ciernysokol
7. mar 2019

Volici Harabina mi vzdy boli trochu zahadou,nakolko som medzi nimi objavila aj inteligentnych ludi.ale vsetkych spajala jedna crta.obdiv,ako niekto dokaze s kazdym vybabrat.so statom,s druhymi ludmi.myslim,ze tato crta jeho volicom nesmierne imponuje.niektori boli sami taki.neviem,ci sa citia oklamani,bezmocni,to netusim,preto sa im paci niekto,kto to vzdy vyhra.ale princip ostava,moralka nulova,pridem,oklamem,zmanipulujem,nad kazdym vyhram,som hrdina,volte ma.treba sa zamysliet,ci spekulativnost a arogancia patria ozaj k vlastnostiam,ktore vytvaraju hodnoty alebo su to len moje preferencie vzhladom na moje pocity nedostatocnosti alebo niecoho ineho.

salome123
7. mar 2019

@mpg zboznujem tieto konspiracne teorie.... urcite vsetky zidovsko-sorošovsko-americke tajne sluzby maju eminentny zaujem aby 5milionove slovensko neodbocilo z prozapadnej cesty...to by sa asi celý "západ" zrutil a vypukla by 3. sv.vojna 😀 😀 inak, tu mas link na transparentny ucet Caputovej aby si videla kto ju podporuje ... https://www.transparentneucty.sk/#/ucet/SK70090...