Pri akej novej informácii ste si povedali “ako som mohol bez tohto žiť svoj život doteraz”?
Informácia/ alebo vec
Možno to zmení život aj nám ostatným 🙂))
Az casom som pochopila, ze inym ludom je uplne jedno ako zijeme, len obcas o tom tliachaju, lebo nemaju o com. Takze sa netreba na nic hrat ani robit veci len ,,aby iny nepovedali ze..." 😉
umyvacka
overlock.
A vec: dialkovy ovladac na svetlo, fotobunky a automaticke zhasinanie 😂
Roboticky vysavac a umyvacka riadu 😁
Kyselina citronova v domacnosti 😀
@queen_mary a na čo ju používate? 🙂
U mňa veľké top bol robotický vysávač 👍. A samozrejme, teraz si už neviem predstaviť život bez smartphone a rôznych aplikácií 🙂. Mám rada pokrok a uľahčovanie života 😉. Aha ešte veľký objav bol pre mňa puer (resp. perkarbonát sodný😁). Mamičky asi budú vedieť o čom hovorím...🤭
Skoro na vsetko 😀 pozrite na instagrame uklidproklid, ma tam tipy 😀
zistenie, že nočné vložky always sú skvelé na deň 😂 tá pohoda a žiadny stres z utekania na wc každú chvíľu a obzeranie zadku
ako citam prispevok od zobaka, tak mi doslo, ze u mna to bol menstruacny kalisok 🙂
Vložky s kridelkami, nechápem ako som vedela celú základnú, strednú školu bez toho prežiť.
@mikadooo ja neviem čo je puer môžete napísať viac? 😄na čo sa používa? Tiež som mama
Internet v mobile 😂 ale fakt top detska videopestúnka
Na škvrny, aj zapraté. Veľmi dobrá vec za 5korún. Predáva sa normálne v drogériách, je to takýto prášok. Je to štandardná súčasť všetkých "zázrakov" na škvrny, akurát tie kúpite už s vysokohorskou prirážkou 😉. Postup: zaštupľujem umývadlo, napustím čo najhorúcejšiu vodu (u nás tak cca 50st), ponorím vec so škvrnou, nasypem tento prášok priamo na skvrnu, tak aby ju celý zakryl a nechám tak, kým sa prášok nerozpustí. Škvrna zmizne alebo zoslabne. Ak ešte ostala, znovu dolejem horúcu vodu, alebo napustím novú (tak aby vec bola v horúcej vode, vtedy sa ten prášok rýchlejšie rozpúšťa) a znovu zasypem. Samozrejme pri citlivom prádle to s teplotou vody netreba preháňať, akurát to rozpúšťanie bude dlhšie trvať. Nefunguje to na atrament, akrylové farby a škvrny od toho čierneho oleja, napr. z bicyklovej reťaze. Ale bežné fľaky od jedla, krvi, mrkvy, trávy, čučoriedok,... to vytiahlo.
@mikadooo foto 😁. Také mini guľôčky sú to. Už som mala aj od eurony aj vanish taký, príde mi to to isté v bledomodrom, plus zaplatíš za značku. U nás to majú v DM pod názvom puer, alebo v bezobalových obchodoch, prípadne cez internet myslím tierra verde to vyrába. Je možné, že to nebude v úplne všetkých drogérkach, aby som nezavádzala. Už neviem zmeniť ten koment hore.
@mikadooo toto bude asi ono 🙂
@mikadooo A nevytiahne to moc farby? Ja som doteraz používala žlčové mydlo. Ale keďže začali deti chodiť do MŠ už akosi nestačí. Pokiaľ prídu domov fľak zaschne a nie vždy sa dá vyprať
@monika185243 to aj mna zaujima tiež používam len to mydlo.
@monika185243 ak vec nepúšťa farby už v tej teplej vode, tak sa mi nestalo, že by to vytiahlo farbu. Ak mi vec púšťala už len v samotnej vode, tak som radšej neskúšala ani...
@mikadooo ďakujem, určite vyskúšam 🙂
...ze sa staci nad sebou zasmiat. :D A nikdy nic nebude dokonale,taky je len Boh. A je straasne oslobodzujuce,ze raz zomriem. ;) A nemusim prehanat s vaznostou a zit podla predstav inych.. A ze krasa pominie,vnutorna ostane. A vydobytky doby su mi..... ukradnute.. :D
Google pay. Vsetko kupujem cez telefon a toto je tak prakticke. Ozaj neviem preco som to nepouzivala 🤷
Hydroxid sodný na čistenie sifónov. Roky som to robil tak že som sifón rozobral a čistil ručne. Teraz už len chémia. Aj keď je to asi nie moc dobre pre prírodu.
@slovakboy kupim ho v dm? Ako to aplikujete?
Moj muz to hovori o mne😀
Bidet.
Bezdrotove sluchadla

Alebo nejaká vychytávka