icon

Pri akej novej informácii ste si povedali “ako som mohol bez tohto žiť svoj život doteraz”?

28. okt 2023

Informácia/ alebo vec
Možno to zmení život aj nám ostatným 🙂))

Strana
z3
autor
28. okt 2023

Alebo nejaká vychytávka

maranta_leuconeura
28. okt 2023

Az casom som pochopila, ze inym ludom je uplne jedno ako zijeme, len obcas o tom tliachaju, lebo nemaju o com. Takze sa netreba na nic hrat ani robit veci len ,,aby iny nepovedali ze..." 😉

viestta
28. okt 2023

umyvacka

dskjhfdlkdjhl
28. okt 2023

overlock.

maranta_leuconeura
28. okt 2023

A vec: dialkovy ovladac na svetlo, fotobunky a automaticke zhasinanie 😂

marticka85po
28. okt 2023

Roboticky vysavac a umyvacka riadu 😁

queen_mary
28. okt 2023

Kyselina citronova v domacnosti 😀

autor
28. okt 2023

@queen_mary a na čo ju používate? 🙂

mikadooo
28. okt 2023

U mňa veľké top bol robotický vysávač 👍. A samozrejme, teraz si už neviem predstaviť život bez smartphone a rôznych aplikácií 🙂. Mám rada pokrok a uľahčovanie života 😉. Aha ešte veľký objav bol pre mňa puer (resp. perkarbonát sodný😁). Mamičky asi budú vedieť o čom hovorím...🤭

queen_mary
28. okt 2023

Skoro na vsetko 😀 pozrite na instagrame uklidproklid, ma tam tipy 😀

zobaka
28. okt 2023

zistenie, že nočné vložky always sú skvelé na deň 😂 tá pohoda a žiadny stres z utekania na wc každú chvíľu a obzeranie zadku

reanda
28. okt 2023

ako citam prispevok od zobaka, tak mi doslo, ze u mna to bol menstruacny kalisok 🙂

januska12323
28. okt 2023

Vložky s kridelkami, nechápem ako som vedela celú základnú, strednú školu bez toho prežiť.

autor
28. okt 2023

@mikadooo ja neviem čo je puer môžete napísať viac? 😄na čo sa používa? Tiež som mama

angeli121212
28. okt 2023

Internet v mobile 😂 ale fakt top detska videopestúnka

mikadooo
28. okt 2023

Na škvrny, aj zapraté. Veľmi dobrá vec za 5korún. Predáva sa normálne v drogériách, je to takýto prášok. Je to štandardná súčasť všetkých "zázrakov" na škvrny, akurát tie kúpite už s vysokohorskou prirážkou 😉. Postup: zaštupľujem umývadlo, napustím čo najhorúcejšiu vodu (u nás tak cca 50st), ponorím vec so škvrnou, nasypem tento prášok priamo na skvrnu, tak aby ju celý zakryl a nechám tak, kým sa prášok nerozpustí. Škvrna zmizne alebo zoslabne. Ak ešte ostala, znovu dolejem horúcu vodu, alebo napustím novú (tak aby vec bola v horúcej vode, vtedy sa ten prášok rýchlejšie rozpúšťa) a znovu zasypem. Samozrejme pri citlivom prádle to s teplotou vody netreba preháňať, akurát to rozpúšťanie bude dlhšie trvať. Nefunguje to na atrament, akrylové farby a škvrny od toho čierneho oleja, napr. z bicyklovej reťaze. Ale bežné fľaky od jedla, krvi, mrkvy, trávy, čučoriedok,... to vytiahlo.

mikadooo
28. okt 2023

@mikadooo foto 😁. Také mini guľôčky sú to. Už som mala aj od eurony aj vanish taký, príde mi to to isté v bledomodrom, plus zaplatíš za značku. U nás to majú v DM pod názvom puer, alebo v bezobalových obchodoch, prípadne cez internet myslím tierra verde to vyrába. Je možné, že to nebude v úplne všetkých drogérkach, aby som nezavádzala. Už neviem zmeniť ten koment hore.

autor
28. okt 2023

@mikadooo toto bude asi ono 🙂

monika185243
28. okt 2023

@mikadooo A nevytiahne to moc farby? Ja som doteraz používala žlčové mydlo. Ale keďže začali deti chodiť do MŠ už akosi nestačí. Pokiaľ prídu domov fľak zaschne a nie vždy sa dá vyprať

autor
28. okt 2023

@monika185243 to aj mna zaujima tiež používam len to mydlo.

mikadooo
28. okt 2023

@monika185243 ak vec nepúšťa farby už v tej teplej vode, tak sa mi nestalo, že by to vytiahlo farbu. Ak mi vec púšťala už len v samotnej vode, tak som radšej neskúšala ani...

monika185243
28. okt 2023

@mikadooo ďakujem, určite vyskúšam 🙂

ivangeline
28. okt 2023

...ze sa staci nad sebou zasmiat. :D A nikdy nic nebude dokonale,taky je len Boh. A je straasne oslobodzujuce,ze raz zomriem. ;) A nemusim prehanat s vaznostou a zit podla predstav inych.. A ze krasa pominie,vnutorna ostane. A vydobytky doby su mi..... ukradnute.. :D

beata_k
28. okt 2023

Google pay. Vsetko kupujem cez telefon a toto je tak prakticke. Ozaj neviem preco som to nepouzivala 🤷

slovakboy
28. okt 2023

@viestta presne umývačku som šiel napísať ešte pred tým ako mi zišli oči na tvoj príspevok.

slovakboy
28. okt 2023

Hydroxid sodný na čistenie sifónov. Roky som to robil tak že som sifón rozobral a čistil ručne. Teraz už len chémia. Aj keď je to asi nie moc dobre pre prírodu.

autor
28. okt 2023

@slovakboy kupim ho v dm? Ako to aplikujete?

jj298
28. okt 2023

Moj muz to hovori o mne😀

rebrambora
28. okt 2023

Bidet.

majlo1234
28. okt 2023

Bezdrotove sluchadla

Strana
z3