Priateľ komunikuje so staešími ženami. Je to normálne?
Chcela by som sa vas spytat na nazor. Zistila som, ze moj priatel, ma 23 a na istom nemenovanom zoznamovacom chate kontaktuje zeny cez 40 rokov, s detmi, kadejake aj pri tele s tym, ze si s nimi chce pisat o duchovnych veciach, ze ma pocit, ze ho maju co naucit ...neviem, aky na to mate nazor. Pise si s nimi o roznych veciach, tvari sa duchovne, pise o knihach, rozobera zhovaranie sa s hmyzom, ako miluje svet a tak a tie zenske, vacsinou nejako opustene, s postihnutymi detmi a tak, su z neho paf, ostala som v soku. Povedal mi, ze len chce spoznavat ludi a ziskavat duchovne bohatstvo...je to normalne u muza v jeho veku?
a co, uz nic? fantazia unavena? 😅
podla mna to da podivin/ka uzavriet...podobne ako temu "podvod", ktoru zalozila 😝
diddi ty si jej dala poriadne do nosa v tych jej bajkach . Filipal ved ona nerozumie ani sama sebe. A najvecsia drzost je Najlepsia obrana je utok, co ona vie nepravom zautocit.
hhh 😀 dobre ste baby, nic vam neunikne 😉
Milocka, voci tebe bolo fakt nefer, ako Camerka na teba zautocila.... ved si mala precitat predchadzajuce prispevky a ked v tom bola nevinne, situaciu vysvetlit....
ja som uz o tych radach zartovala, ved uz chapem, ze cele je to nejaky for! mozme sa na tom celom len zasmiat....
ludia sem pisu anonymne, tak sa pravu pricinu ani nedozvieme....
ahojte, citala som prvy prispevok od camerky a potom aj od (akoze) nalepki a teda hned to bolo jasne 😝 dala som si vyhladat jej prispevky a ano, podla mna, ten problem, ktory nacrtla v prvom prispevku, moze byt ozaj problemom, ktory ju trapi, lebo v teme Podvod pise, ze ma 23 rocneho napadnika, od ktoreho je o 9 rokov starsia a ktory, ked sa po mesiaci znamosti dozvedel, ze ma dcerku, tak vycuval z potencionalneho vztahu... cize ten problem moze byt realny, zjavne su este stale v kontakte s tzv. panom Podivinom, len ta vyhovorka so zamenou uzivatelskych mien je tak "trosku" zvlastna a teda zjavnym klamstvom ci zavadzanim 😨 len nerozumiem, ze preco to zvlalila na syna, ktoreho bud zamlcala alebo nema.
no neva, hocako, podla dostupnych info, Camerka sa s Podivinom zoznamila takisto cez net, je jeho prva znamost a taketo pisanie si s osamelymi damami a hladanie duchovnosti cez klavesnicu urcite nepredstavuje zaklad pevneho, prespektivneho vztahu.... takze ak chces radu, urcite hladaj partnera v reali a nie niekoho, kto sa duchovne otvara cez virtualne diskusie... tam je urcite hlbsi problem a ked chces mat pokojny, otvoreny vztah a zivot, skus si dvakrat premysliet, ci ti za to ten mladik stoji 🙂
Camerka, tvoj priatel je citovo nezrely, jeho osobnost este nebude dostatocne vyvinuta a ja si myslim, ze dospela zena s dietatom potrebuje na pevny a harmonicky vztah realneho muza co stoji oboma nohami na zemi a nelieta vo virtualnom svete, hoci podla tvojich doterajsich prispevkov mi prides nezrela aj ty, ked si potrebujes vymyslat nejake historky so synom aby si riesila problem...
inak čo som pozerala ten syn nie je vymyslený....ozaj je v nálepkách a je vidno že to písalo dieťa.....no ako je to s tou dcérou to by zaujímalo aj mňa..... 😕

camerka mne chvalabohu zatial pamet sluzi velmi dobre:
camerka napisala o 9.00 "A milocka pre teba: skor, ako niekoho priamo obvinis, musis mat dokazy, keby som ti ja povedala, ze nevystupuj tu ako milocka, aj ako neviem kto, asi by ta to nastvalo, neplet si pojmy a dojmy, neznasam takych ludi, filipal sa aspon opytala, ty hned utocis, asi sama tu mas aspon 5 nickov, najviac totiz to vyskakuju prave take typy". To si pisala o sebe ze? len si zabudla pre ktory nick. Ja tu mam trocha viac prispevkov ako ty, ale v ziadnom som ani nahodou nikoho neurazila ani urazit nechcela teba. Ospravedlnit sa Ti nemam za co, skor sa ty zamysli nad sebou a nerob tu z nikoho takych ako si ty.
filipal myslim ze tvoje rady su natolko vzacne, ze by bolo skoda tvojho casu stracat pre niekoho, kto ani sam nevie cim je a co chce.