Priateľ má rad fetish
Ahojte s priateľom sme spolu už dlho ale viem o nom že má rád fetish a videla som ho ako mi ovoniava nohavičky, taktiež viem že aj ked sme niekde na návšteve u kamarátky tak to robí aj s jej nohavičkami :/ pri sexe sa mu snažim plniť všetky možne tužby no nepomáha hoci už prekonávam aj vlastne hranice.. vpodstate ma to vzrušuje ale proste nedá sa to takto ked to robi aj cudzím...vďaka
No použite v kupelni :/ ale to si len myslím.. o mojich viem určite
@hoss no ja ti neviem..... nemam kamaratku, ktorej by sa pouzite gate valali v kupelni....hlavne ak je tam navsteva...... hm.
Nevymyslas si tak trosku? Sa to tu hemzi nejako tymi sexualnymi temami zrazu..... 😒
no koš na špinave pradlo je v kupelni bežne 🙂
@obsadenemeno ved asi myslela v kosi na pradlo nie?
Preto som sa aj ja pytala ci cucha ciste ci pouzite...no a to je riadny humus ak pouzite....fuj grc
Zas sa niekto očividne nudi 😬

@hoss no neviem, ci bezne....mnoho ludi ma kos ci v spajzi alebo v spalni...... ja by som kos so spinavym pradlom v kupelni nechcela, uz len koli navstevam a koli tomu, ze je tam vlhko a to podporuje rast bakterii na veciach, co cakaju na pranie..... hm.
@obsadenemeno
v spalni cuchat celodenne spotene ponozky je tiez vyhra 😀 alebo v spajzi? Akoze pri jedle? Ked v kupelni mam okno, odsavac a osviezovace? Omg...
@babulkomale spajzou som myslela skor komoru - znama to ma vedla kupelne a uchovava tam len kompoty, konzervy, krabice, naradie pre muza a ine nejeditelne veci.....cize sa jej potraviny nenacuchnu.
a v spalni - no, ja mam kos vo vyklenku pri okne, ktore je otvorene nonstop. V zivote som nic z kosa nezacitila, no ale nam nohy nesmrdia.....
A vela ludi nema okno v kupelni - cize radsej v spalni, kde je ten priestor vacsi, okno dokoran a podivne navstevy mi tam nevlezu cuchat spinave gate.
A tie umele "osviezovace vzduchu" to je este horsie ako tie ponozky.... a o skodlivosti ani nepisem.
Moj chlap si obcas natiahne moje tanga na hlavu a strasi v tom deti. Ale na navsteve u kamosky to nerobi, takze asi nie je uchyl, ze? 😃
@obsadenemeno
Aha, kumbal. Rozumiem.
Nikde nepisem o umelych osviezovacoch.
Uchyl ti vlezie vsade ked chce. Niektori ludia otvaraju skrinky v kupelniach a cumakuju, ake lieky kto uziva a co tam ma.
Holt, niektorym ludom, myslim ze vacsine, nohy smrdia. Ide o vrodene zlozenie potu, ktore sa dokonca dedi. Ale tiez si myslim, ze je lepsie zdedit napr.nehnutelnost s kumbalom na spinave pradlo 😉
Ešte tvoje no fajn, niektorým sa to páči ale kamoškyne??? To je fakt divné a ja by som to teda netolerovala... Ako si na to vlastne prišla keď si to len myslíš? Na základe čoho?
@babulkomale mojmu svagrovi strasne pachnu nohy....chudak sestra...... 😨
tak to si teda neviem predstaviť, že by toto môj partner robil na návšteve.. je to divné.. buď nech s tým prestane alebo od neho radšej utekaj..
Všetko je to blbosť -provokacia

😲
tak mne by toto vo vztahu poriadne vadilo....s tými kamar. nahavičkami by dostal poza uši poriadne....hovado úchylné