icon

Priateľ ma vyčerpáva

18. nov 2019

Ahoj dievčatá, mám taký problém so svojím priateľom a potrebovala by som to prebrať s niekým nezainteresovaným. Ide o to, že stále odo mňa chce, aby som ho maznala ako malé decko, vyžaduje masáž chrbta, nôh a ískať vo vláskoch. A najradšej dlho. No to mám teda radosť, ja nie som masér, aby som masírovala pol hodinu-hodinu, však ma ruky bolia. Neustále vyžaduje starostlivosť a pozornosť. Včera som mu zabudla dať pusu na dobrú noc, bola som nad niečím zamyslená, a hneď mi to vytkol. Alebo mi vyčíta, že za ním neprídem do práce, keď som doma a mám voľno. Keď nemám zrovna chuť na sex, tak sa urazí a nebaví sa so mnou. Ide stiahnuť fľašu vína a v tom lepšom prípade zaspí a v tom horšom sa opije a robí mi zle. Stále mi niečo vyčíta, napr. "Keby si ma milovala, tak...", "V tomto vidím, že ja Ťa milujem viac, ako Ty mňa", "Je vidieť, ako ma miluješ", "Tá Tvoja opičia láska" a tak podobne. Ja už som z toho n a nervy, fakt by som ho najradšej nakopla. Radšej sama ako toto. Čo myslíte? Je to už "cez"?

Strana
z3
veronikaszabova
18. nov 2019

Utekaaaaaj a velmi rychlo!

janinah
18. nov 2019

Totálne cez...nevyzretý egoista....kým ťa nemal asi ho ískala mamička...bola by som opatrná ako ďalej s ním.

ivkazba
18. nov 2019

Výčitky typu "keby si ma milovala" či "vidím že ja ťa milujem viac"... buď je brutálne nevyzretý alebo má pomýlenú predstavu o láske. Láska sa nevynucuje, nepodmieňuje...

0silvia0
18. nov 2019

A on ta iska a masiruje? Chodi za tebou do prace a vsima si ta a pusinkuje? Dava ti to, co on vyzaduje od teba?

autor
18. nov 2019

@ivkazba Ja si myslím, že má veľmi pomýlenú predstavu o láske.

autor
18. nov 2019

@0silvia0 To nie, ale kávu mám každé ráno, dnes mi priniesol obľúbené koláčiky, kupuje mi darčeky..

stella03
Autor odpoveď zmazal
pribinak
18. nov 2019

Čo konkretne ta pri nom drzi? V texte som nenasla nic co sa ti na nom paci, co na nom obdivujes, ....

autor
18. nov 2019

@stella03 Je to ako teror, psychicky to už nedâvam. Podľa neho mi ale dáva všetko a nič mi nechýba. Ja sa ale dusím.

autor
18. nov 2019

@pribinak Vieš, že ani neviem? Mám ho rada, ale týmto ma ubíja.

aspinka
18. nov 2019

aky ma vztah s mamou? Lebo ked ho takto iskala a opatrovala je na to nauceny a iny uz nebude bude to vyzadovat aj od teba.... "ako vo vaticke" 😀

autor
18. nov 2019

@aspinka Nemá matku. Teda má, adoptívnu, ale s tou nekomunikuje už roky.

stella03
Autor odpoveď zmazal
autor
18. nov 2019

@stella03 Asi tak ako píšete. On ma ubíja.

stella03
Autor odpoveď zmazal
halienka
18. nov 2019

Hľadá u teba čo mu v detstve chýbalo od skutočnej matky...bohužiaľ to je následok emocionálnej frustrácie z detstva. Toto by dokázal vyriešiť jedine s psychologičkou, no to by si to najskôr musel priznať, a to chlapi neradi. Takže nejakú veľkú šancu na zmenu tam nevidím...

autor
18. nov 2019

@halienka Aj ja si to myslím. Ale ja nie som jeho matka, ale partnerka..

stella03
Autor odpoveď zmazal
autor
18. nov 2019

@stella03 Tak to je radost :(

autor
18. nov 2019

@stella03 Pravda, ale čo s ním bude? Veď je celkom sám na svete...

0silvia0
18. nov 2019

a s tebou co bude? Vycerpana a ubita zena? Potrebujes ho zachranovat pred svetom? Preco?

aspinka
18. nov 2019

tak je to opacny pripad, ze si tebou tu mamu vynahradzuje ...

stella03
Autor odpoveď zmazal
autor
18. nov 2019

@0silvia0 Nikto by nemal byť sám. Ale toto je manipulovanie, verím, že nevedomé.

autor
18. nov 2019

@stella03 Viem to, cítim to. A nakoniec sa ešte ja cítim vinná.

stella03
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
18. nov 2019

Nikto by nemal byt sam? Tymto chces akoze co povedat? Ze sa obetujes a vydrzis jeho vedome/nevedome manipulivanie? 🙄

autor
18. nov 2019

@stella03 Hmmm, je to tak. A dokáže sa sprâvať hrozne.

autor
18. nov 2019

@0silvia0 To zase nie, veď už teraz nevládzem.

stella03
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3