icon

Priateľ odmietol darček.

23. dec 2019

S priatelom ideme do 3 roka vztahu. Je to fajn chalan ked ma svohe svetls chvilky. Vianoce travime s rodinami. Teda on u svojich ja u svojich. Problem je,ze ich rodina vianoce neoslavuje. Teda hostinu maju ale potom sa rozidu. U nas po vecery sa rozdavaju darceky. Preto som chcela,ze si darceky vymenime a zajtra si ich ogvorime pod stromcek. Lenze on moj darcek odmietol,ze ho nechce a nemam mu nic kupovat. Dotklo sa ma to pretoze na meniny a narodeniny mu kupim veci ktore sa mu pacia alebo ktore si vyslovene povie. Ja mam hned po stedrom dni narodeniny. 1 rok som nedostala nic 2 rok mi kupil iba salku a myslim si,ze tento rok zas nic nebude sice som mu povedala,ze by to bolo romanticke dostat pod stromeck prsten.
Nie kvoli zasnubam ale nikdy som od muza nedostala sperk. Mam ho rada a zalezi mi na nom no mam pocit,ze on sa moc snazit nechcd lebo si mysli,ze to nema zmysel. A pomaly sa utvrdzujem v tom,ze nas vztah uz davno neni vztah ale skor kamaractvo. Rodina mi stale prizvukuje,ze chlap by mal zenu obdaruvavat ale ja nie som na to zviknuta pretoze to ziaden muz nerobil. Ako bys te reagocalu vy?

sense
23. dec 2019

Jedno je vec zevti nedaruje vobec nic druha ze ty chces prsten lebo rodina to ocakava...

A tiez by som si nekupivala darceky s tym a tvrdila ze su od neho ked nie...

Sama pises ze ste viac kamarati ako partneri, tak co tak namiesto darcekov ste si naliali "cisteho vina" a hodili rec ci chcete byt spolu resp preco ste vlastne este spolu...

Podla toho co citam.tak u.vas je toho viac ako nezhody.v darcekoch

dilino
23. dec 2019

@bublinka1426 a dobre že si sa ho zbavila aspoň máš z detmi kľud pre mňa sú deti dar moja je veľmi postihnuta a nevie nič čo sú to Vianoce nič čo sú darčeky ale zato druhým detom rada doprajem a kupujem aj darčeky

vroni
23. dec 2019

Pozri, koľko skromných a nematrialistickych slepic by sa na takýto poklad ulakomilo. Tak im ho podaruj a ty si nájdi normálneho a nie takehoto potrata.

bublinka1426
23. dec 2019

@dilino to ma velmi mrzi :( ten moj ex mi este vyhrazal ze ak by sa mi narodilo chore dieta aj to by bola moja vina akoze. som rada ze som sa s nim rozisla. ale psychicky nie som vdka nemu doteraz v poriadku

bublinka1426
23. dec 2019

@dilino drzim palce a prajem vela zdravia dietatku. a vam rodine vela sil.

autor
23. dec 2019

Ja na darceky nie som ale su urcite tradicie a zvyky. Povedala som mu ze by bolo fajn keby sme troska do domacnosti nakupili aj nejake hrnce do kuchyne atd. Jedine co dokazal ze behal po tescu jak splasena sliepka hadzal do kosika vsetko co mu prislo pod ruku ani sa nepytal ci to potrebujeme potom ked pri pokladni zistil kolko stoja tie 4 panvice a 10 hrncov 🙄 sa ohradil ci ozaj toto potrebujeme. Ked aom mu vysvetlila,ze ano treba tak to sice zaplatil ale pozmurkaval po danej predavacke a pri mne stacal oci dohora ale ok. Vecer ked som chistala veceru mu vravim ci sa nejdemd presjt, on nieco robil na noteboku a zabrucal,ze nie lebo vonku je zima. Tak ze ci nejdeme do kina nie on do kina nejde jeho to nebavi a naco ked si to vie v itunse kuknht. Ked sa teda niekedy rozhodbs ze by sme sa isli vecer najst nevybeire ze restauraciu ale iba nejaky fastfood kde si nekupim nic zdrave ale on do rwstik beha cez den s kolegynami,sekretarkami kolegami a jemu je zatazko ma zobrat na jednu veceru.
Vecer ked niekedy peciem si nalejem stvrtku vina a uz o mne vypdava jak o alkoholicke

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
autor
23. dec 2019

@vroni bodaj by to bolo take jednoduche. Jeden chalan mal o mna zaujem vsade ma bral lenze uz ma inu a jeden co som on mala zaujem mi napise sice pekne ale vobec ho nenapadne ma pozvat na rande aj ked vkuse vyprava,ze ma chce

bublinka1426
23. dec 2019

sup od neho prec. dobre ti radim

bublinka1426
23. dec 2019

ked nevyskusas nevies. a tvoj vztah davmo vztahom nie je, je to len o zvyknu a ponizovani a vydierani najdi si takeho co si ta bude skutocne vazit

lubkavargova1
23. dec 2019

zeny a kolko tu je takych tem, ze chlap je lakomec a hovedoa furt s nim ostavaju take zeny..ja nechapem take zeny. preco? A nehovorte mi o psychickom tyrani lebo prd platne to je. nech mi nikto nehovori, ze ona sama nevidi uz teraz ze blikaju vsetky kontrolky a furt je s nim. To je taky uzasny sex abo co akoze??? Inak ten prsten by som fakt netlacila leo podla mna par rokov tu mame temu, ze ako planovali svadu, romanticky pod stromcek prsten a dieta lanovali..blabla-bla...ONA planuje a nie ON. To fakt sme tak blbe a slabe zeny? to sa az tak bojime, ze ostaneme trosku same? To sa tak bojime, ze uz nikoho akoze nenajdeme? Ze trosku prevetrat hlavu je tak zle? Ze co povie rodina? V takychto pipadoch su podla mna obaja vynovato rovnako aj ten chlap aj ta zena.

bublinka1426
23. dec 2019

@lubkavargova1 niekdy ten chlap vie zenu ( ja som mala a mam menej sebevadeomia) dat dolu ze by si neverila co vsetko taketo zeny ako ja znesieme. par rokov bvyhrazania sa, dokonca vynuteneho sexu :O....ale spamatala som sa skor nez prisli deti ! lebo uz som to fakt nedavala

mila06
23. dec 2019

Ja by som sa s nim rozisla cim skor, tym lepsie,pretoze ti to vadi, potom ked sa vezmete atd. ti bude vadit viac veci, pridu deti a nebudes spokojna. Ja som muzovi kupila na narodeniny kozmetiku a vraj take sprostosti mu kupujem dudral a zabolelo ma to ale nepovedala som nic. Ty si este mozes vyberat

amelie2017
23. dec 2019

Citala som len prvu stranu, ale cin viac som citala, tym viac ste mi obaja liezli na nervy. On vulgarny chrapun a ty rozmaznana zlatokopka, ktora cakala, ze chalan s novou audinou ju bude zahrnovat darmi a opak je pravdou. Chodte kazdy svojou cestou a budete stastnejsi.

senta_sofia
23. dec 2019

Nic v zlom, ale pomylene to mas trosku aj ty... mne by po troch rokoch vztahu neprislo normalne, ze by mi kupoval auto, hoci aj 20 rocne, ale kupil ti ho. Ty si si vysnivala prsten, lebo ho ocakavas a ocakava ho aj tvoja rodina. Darceky su podla mna uplne o niecom inom a vobec nie o tom, ze sa vynucuju nejake konkretne.

dilino
23. dec 2019

@bublinka1426 no nech čaka na sebe čo žela druhemu želať niekomu choré dieťa tak to je ubohosť že sa nehambi ty vole dostal by taku facku že by sa posral choré dieťa by som v živote nepriala nikomu ani najväčšiemu nepriateľovi ved to je strašne take čosi len z huby povedať my dcérke symbolický kúpujeme oblečenie, nejakých plyšákov to je hebke tak sa smeje,rádio miluje jemné melodie radio nikdy nevypinam ani na noc aby počula aspoň nejake hlasy a cez deň sa celý deň k nej prihovarame tak vie že sme doma a nebudem klamať vždy na štedrý večer pri stromčeku plačeme že aka by bola keby chodila, rozpravala, ako by sa tešila všetko na svete by sme dali zato aby sa jej polepšilo žiaľ to neide je to smútne veľmi ked jej poviem aha máš darček tak robi íííí a smeje sa ale dorúk si nezoberie nič ma ich funkčne len na 20 percent ináč nie.

bublinka1426
23. dec 2019

@dilino a co ma malicka ak sa mozem opytat, mam znamu tiez s chorym chlapcekom hrozne ste silne zeny pre mna matky.

autor
23. dec 2019

@amelie2017 nehnevaj sa ale preco ma urazas? Ja som nikdy zlatokopka nebola. Pisem predsa,ze nepotrebujem nove auto. Mne by stacilo aj 10 rocne a kludne moze byt starsie ale nie auto do ktoreho som musela vrazit 1000 euro aby sa dalo na nom jazdit. Ja nie som od neho finacne zavisla, v zivote som od chlapa peniaze nepytala tak si vyprosim aby si ma tak nazyvala.
Podla teba to,ze mu poviem,ze by mi mohol kupit 1ks cervenej ruze za 2 eura alebo bombonieru za cca 3 eura tak som hned zlatokopka??? Ja som mu davala namety co mi moze kupit ale vzdy to boli darceky do cca 10 euro. A to auto sa rozhodol kupit on a teba by nenastvalo kebyze tebe kupi auto ktore mimochodom dotiahol jeho otec ku nam za 450 eur a on si nie ani za 2 mesiace kupi novu audinu? Ja nie som materialna ja som to auto zobrala lebo to bol dar ale jazdit sa na nom nedo a oprava ma stala 1000 euro este stale mas dojem ze som zlatokopka?
Neziadala som od neho kupovat oblecenie,kabelky topanky. Prsten som chcela zo swarovsky lebo nie su drahe a pacia sa mi. To nemozem chciet jeden posraty prsten za 5 euro bez toho aby ma niekto nazval zlatokopkou?

amelie2017
23. dec 2019

Nebolo to len kvoli auto, ale prislo mi to tak celkovo z toho, co si pisala, ako on ma peniaze, ale teba len do fastdoodu a pod. Cela tvoja komunikacia znie ako trucovite fnukanie rozmaznaneho dievcatka, co nedostalo to, co ocakavalo. Prepac, ak to tak nie je. No a prsten swarovski tiez nie je zrovna najlacnejsia zalezitost.

bublinka1426
23. dec 2019

kalsi na to zjavne baba nevie co pise a ekdze ja zazijal to co ty presne viem jak sa citis. mrzi ma to. skuste sa porozpravat ale ked ani to nepomoze chod prec. nemate dufam spolocne hypoteka ci dom ci byt ...

dilino
23. dec 2019

@bublinka1426 ona ma z mozgom oživovali ju 9 krát doktor ma neskoro poslala na pôrod najprv boloskoro potom už neskoro dostala som pred pôrodom status epilepticus

bublinka1426
23. dec 2019

@amelie2017 ja zazila presne to co autorka pisala. a si stastna ze si taketo neprezila ver mi

anjelicek26
23. dec 2019

Nenechaj sa vytočiť. Obdarovať toho druhého k normálnemu vzťahu patrí. Ide o gesto, nie dar samotný. Auto musí byť bezpečné, pretože mi na osobe, ktorá s ním jazdí - maximálne záleží. Mňa by muž nedovolil do auta sadnúť, kde by sa mi mohlo niečo stať, berie to ako svoju základnu povinnosť..

bublinka1426
23. dec 2019

@dilino och :( to ma mrzi chudatko buste silna cela rodina

dilino
23. dec 2019

@bublinka1426 dakujeme nič ine nám neostava

autor
23. dec 2019

@dilino drzim malickej moc palceky je bojovnicka

dilino
23. dec 2019

dakujeme veľmi pekné a ako to nakoniec dopadlo s tým panom dokonalým rozišli ste sa

autor
23. dec 2019

A dalsia vec mam jedneho kamarata ktory by chcel somnou chodit ale ak mu nenapisem ja tak nic prixom mi vzdy povie ako mu chybam. A na rande furt chce aby som priala k nemu do ich mesta.ale nechapem preco ja ako zena mam ist na rande k nemu?

bublinka1426
23. dec 2019

to uz sama musis vediet. prajem vela zdaru

amelie2017
23. dec 2019

@bublinka1426 ano, je takych vela zien a vela chlapov a nie raz som to tu citala aj na koniku, ale tie zeny mali uplne iny styl vyjadrovania ako tato slecna. Mne je luto, ze jej nekupi darcek podla jej predstav, mne manzel stale nieco kupuje, ale napr, aj moj byvaly bol taky, tiez som mu ukazovala 2 roky, aky prsten by ma potesil ako darcek na promocie, nie snubny, len bol dokonaly a dostala kyticu umelych kvetov!!! Zatial co spoluziacky dostavali dovolenky, sperky a pod. Na narodeniny a pod stromcek som mu vzdy kupovala originalne dary, pol roka som zhanala, vymyslala a od neho som dostala ciapku. Ale boli ine veci dolezitejsie. On aspon nebol taky somar ako tento.