Priateľ sa so mnou stále vadí, že som tlstá
S priatelom som 4 roky no vkuse sa somnou vadi ze som tlsta a mam zo sebou nieco robit. Ked sme sa spoznali nebola som ani stihla ani tlsta taka akurat. Mam 34 rokov a on mi pri hadke vyhadzuje na oci ze vyzeram uz ako chlap a nie ako zena. Nespime spolu uz dva roky lebo vraj ho nepritahujem ako zena ale vyhoncovat chce. Mna to uraza nevie pochopit,ze 30 kil nezhodim za mesiac. Nejaky cas som cvicila lenze ma to nebavilo a navyse nevidela som rychlo vysledky tak som sa na to vykaslala. V auguste mame svadbu a on mi prizvukuje ze aspon na svadbu by som mohla schudnut nech nejak vyzeram.
A ešte toto bolo dobre, že sa ma presýtil.. Pred svadbou
Ty tvrdiš, že sex neni dóležitý
Tak ja ti poradím - reholne sestry stále berú do svojich rádov nové sestry.Na Slovensku je x reholí a vyjde ťa to na stejno
Vydaj sa, ale sa nesťažuj. Nenadavaj na nikoho. Je to tvoje rozhodnutie.Tvoj muž je trošku sebecký, ty to akceptuješ, tak nie je dóvod na sťažnosti ani kritiku
Plati take porekadlo;
"Ako si ustelieš, tak budeš spať."
A inak niekde bol problem, že baba nechcela spať s chlapom, lebo pribral a mu to povedala, že sa jej hnusí tym padom sex.Všetky ženy sa do nej obuli, že to nemóžeš muži sa na to haklivy, ješitne ego, to nemižeš hovoriť
A ked to je naopak, tak jej tu radite cvičiiť a jedalniček s tym, ze ona ho ma nadalej uspokojovať a on to može akože hovoriť
Na toto dvojtvare pristupovanie k mužpm a ženam ja občas poukazujem. Vždy sa nejaka husa ozve a do mňa obuje
To okrem mňa nikto nevidí? Či všetky ženy maju syndróm " mužovi to najlepšie, sama sebe to najhoršie?"
A v takom duchu aj dcery vychovavate, nech sa citia menejcenne?
Však v tomto konkretnom pripade by som začala cvičiť, že ano, ale nasralo by ma, keby ma muž odmietal v posteli ale čakal, že ja jeho obsťastn
@karolinakr ale veď jej tu predsa väčšina radí, aby o svadbe ani nepomýšlala, lebo jej muž nemá vhodné správanie...a okrem toho partneri by sa mali udržiavať obaja, alebo nech sa nesťažujú, že sa jeden druhému nepáčia...pardon ale sex je vizuálna záležitosť, z niečoho to vzrušenie musí prísť, z dobrého srdca to nebude...
Zeny skoda reci, pockajme si na novu, zaujimavejsiu diskusiu v auguste po svadbe 😏
To nie tvoj "priatel" je blby, ale blba si ty, ze si s chlaoom, ktory sa takto k tebe sprava. Nic viac nic menej. Zi tak dalej.
Osobne si tiež myslím, že toto celé je pritiahnuté za vlasy, možno vymyslené. Ale zbežne som si čítala komentáre a nedá mi nenapísať, možno ako reakciu na tie, ktoré majú takéhoto partnera za blbého a radia rozchod. Autorka napísala, že keď s partnerom začala, bola taká akurát. Teda pribrala počas vzťahu a tak sa podľa mňa nie je čo čudovať, ak sa partnerovi prestáva páčiť, priťahovať ho. Pretože ak by chcel ženu kyprejšej postavy, našiel by si takú hneď na začiatku. Ak počas vzťahu jeden alebo druhý s partnerov priberie (nemyslím 5kg a podobne) tak je to voči partnerovi sebecké. Skôr sa vedia asi stotožniť so zmenou účesu ako s veľkým nárastom váhy.

@mondolina kto to je ?