icon

Priateľ všade mešká

7. máj 2020

Moj priatel je sice skvely ale ma zlu vlastnost a to,ze vsade meska na vsetko ma cas. Povedal,ze pride za mnou o 3 ja som z nocnej ani nespala iba som upratovala varila luxovala a prisiel za mnou az okolo 5 a jedla sa ani nedotkol. Stve ma to alebo snazim sa a on na to serie. Priserne ma s tym vytaca. Stale ho musim Vsade nahanat ked niekam ideme pretoze on ma na vsetko cas a potom je nervozny lebo meskame. Baby da sa taky chlap prerobit?

Strana
z3
simca06022011
10. máj 2020

@retatka aby odisiel z domu 😂 ja sa s ním na blbostiach nedohadujem, nie sme mali... Aj tak on z tých stretnutí nevie, kedy príde... niekedy sedia hodiny, inokedy to vybaví za 10minut..

simca06022011
10. máj 2020

Inak hodiny v kuchyni mame o 15 min dopredu 😂

iviacik
10. máj 2020

@simca06022011 ja mam rada dochvilnost, preto mam hodiny v kúpeľni (áno, v kúpeľni 😁) o 5 min dopredu, aby som sa tam nemotkala 🤷‍♀️🙂

sihaj
10. máj 2020

Nebudem písať o sebe, ale o jednej pani. Raz išla k dcére do BA a išla tak skoro, že stihla vlak o 8:00 (mala ísť až o 10:00) a v BA a čudovala, že ju tam nik nečaká. Chodili sme s ňou do TN a napríklad sme sa dohodli, že o 9:00 prídeme. Ona už čakala o 8:30 pre domom a vždy, kde sme tak dlho a to sme prišli cca 8:50. A isto už bola ráno o7:00 pripravená na odchod....

ivanka33
10. máj 2020

Aj môj chodí všade neskoro, prerobiť sa to nedá... ak chcem niekam ísť o 16tej,poviem že ideme o 15tej...jedine to funguje....

simca06022011
10. máj 2020

@iviacik tak ja som v kúpeľni malo kým ponahanam motkacov po dome, som v kuchyni a make up až v kancelárii.

simca06022011
10. máj 2020

@ivanka33 ja k lekárovi keď chcem aby ma odviezol alebo som jeho objednala, hovorím termín o pol hodinu skôr 😂 musím tam byt skôr inak by som sa zbláznila 😂 potom mi povie v aute ze utekaj budeš meškať a ja si myslím svoje 😂

ivanka33
10. máj 2020

U môjho 5 minút znamená v skutočnosti 20-25 minút, on nedokáže reálne vnímať čas vôbec, mňa keď niekedy viezol k vlaku... lebo bývame ďaleko od stanice, tak som len tak tak dobehla na vlak, lístok som vždy kupovala vo vlaku, som sa hanbila jak pes... a naspäť keď išiel po mňa, má nechal tam 15 minút stáť... no mala som pocit infarktu...

Strana
z3