icon

Priateľ všade mešká

7. máj 2020

Moj priatel je sice skvely ale ma zlu vlastnost a to,ze vsade meska na vsetko ma cas. Povedal,ze pride za mnou o 3 ja som z nocnej ani nespala iba som upratovala varila luxovala a prisiel za mnou az okolo 5 a jedla sa ani nedotkol. Stve ma to alebo snazim sa a on na to serie. Priserne ma s tym vytaca. Stale ho musim Vsade nahanat ked niekam ideme pretoze on ma na vsetko cas a potom je nervozny lebo meskame. Baby da sa taky chlap prerobit?

janinah
7. máj 2020

Mm prišiel načas raz v živote,na náš sobáš,žijem s ním 27 rokov,dá sa to,len používam finty,ak kdesi treba vyraziť o 10tej,tak dva dni predtým hučím,že najneskôr o 9tej odchádzame,takže do 10tej stihneme odísť.....a pod....sú horšie vlastnosti.

retatka
Autor odpoveď zmazal
jany149
7. máj 2020

Nemám skúsenost s takým partnerom ale môj brat je taký..... celý život všade mešká; vždy má na všetko čas; ....ten zmešká aj vlastný sobáš 😡Už roky má od kamošov prezývku "flesho"😁

nnnuuunnn
7. máj 2020

Toto som zazila pocas randenia s jednym, vzdy ma nechal cakat 2-3 hodiny ☹ Som rada, ze s nim nie som. Tolko som sa naplakalaaa... pol roka som s nim chodila. Toto sice nebol dovod rozchodu, ale ani si nevies predstavit aka som stastna, on ma vlastne nechal. 😀 Ale mal este kopec inych zlych vlastnosti, kazdy den pivko, krcma, sluby... ostras. Ale laska bola slepa. 😀

katarinka89
7. máj 2020

Neda- musíš si zvyknut

tenerifka
7. máj 2020

@janinah aj ja tak davam muzovi nadskok, hlavne ked ideme na letisko, nenavidim zhon stres, chcem odist o 10, tak mu poviem, ze odchd o 9,30....o 9,45 sa zacneme presuvat s batozinou k autu a este mame aj moznost sa vratit, ked nieco zabudne( dost casto sa stava), ale to je leniva a flegmaticka spanielska krv, uz som si zvykla

kakawah
7. máj 2020

Poznam jedneho, mame v rodine. On meskal tiez uz v zaciatkoch na rande. Tiez nestihal vlak, na návštevy chodil o 22.00. Potom aj s deťmi do skoly vecne zmeskali prvu hodinu. Ziadne dohovaranie zo strany zeny nepomohlo, aj ked deti mali v skole problemy on to mal na haku. Mna by *eblo. S takym by som nemohla zit. Aj keby bol neviem aky dobry, lebo si myslím, ze taky človek nerespektuje druhych, myslím partnera.Len na seba mysli.

kakawah
7. máj 2020

@marca12 s tou poslednou vetou súhlasím. Ten moj rodinny príslušník, je strašný chaosak. Vo veciach ma bordel a chaos. Cez den vola zene X KRAT, kde ma svoje veci. Z prace odisiel do zaslúženého dochodku, lebo prenho dodrzat cas a vobec mat nad sebou autoritu bolo nemozne. Celkovo jeho zivot je velky chaos, ale ma rodinu a to ho vobec netrápi. Vsetci okolo su blbeckovia, on nechape ze všetkým okolo mení plany a vobec ....Nechapem ako to s nim jeho zena moze vydržať. Ale ona je zas taky submusivny typ, moc sa k tomu nevyjadruje. Celkovo cela rodina zije v chaose, jaksi ziju akoby vedľa seba ale každý svoj život. Okolo domu kopec prace neporobenej, rozrobenej a nedokončenéj, koli tomu ze on sa nevie zorganizovať. 😞😫

montemotherone
7. máj 2020

Skús zrkadliť a začni to robiť aj ty... pochopí... Hádam 😏

montemotherone
7. máj 2020

@mondolina presne tak. Je to vrchol nezodpovednosti a detinského nedospelého správania. Totálna ignorácia svojho okolia 😕 Ak je niekto lemra, jednoducho si privstane, vyráta si čas ktorý potrebuje na prípravu a nakoniec to stihne 😕 Ja som napríklad spachtoš. Po zazvonení budíka vstanem reálne až o 30 minút. Inak by ma asi trafil šľak...😁 Tak mám budík jednoducho nastavený o 30 minút skôr 🤷‍♀️ Všetko sa dá keď človek chce

marca12
8. máj 2020

@kakawah to je presne aj u nas jeden velky chaos a niekedy uz meliem z posledneho. S takym clovekom je velmi tazke zit

krisbar
8. máj 2020

Tak a naco jo cakas? Ja keby neprisiel do 15:15, si spravim svoj program a keby volal, kde som, tak mu poviem, ze uz si idem svoj pribeh inde. Ja by som sa o cas nenechala oberat.

janapeterjana
8. máj 2020

Ja som mala priateľa, ktorý stále meškal. Bolo to príšerné. Ja som dochvíľna, vážim sa svoj čas a on na to zvysoka kašlal. Vždy potreboval na poslednú chvíľu ešte niečo urobiť, vedel meškať stále - 10, 15, 20 a v pohode aj viac minút. Moje výhrady k tomu nejako nechápal. Úprimne, som neskutočne šťastná, že s ním už nie som a toto nemusím riešiť, lebo by ma postupne porazilo.

brita7777
8. máj 2020

inak ludia,co su nedochvilni, mozu mat aj poruchu pozornosti Adhd, psychologicky problem, su menej organizovani, mozu mat tendenciu zacat vela veci naraz a nedokoncit, su akoby taki rozlietani, neposedni, ..

retatka
Autor odpoveď zmazal
tykat
8. máj 2020

Joooj ja mam taku sestru...pamatam sa ked ju oco viezol na vlak, on uz v aute kukal na hodinky a ona hlava v uteraku zhanala po dome fen 😂 ...taka aj ostala, vsetko na poslednu chvilu.

misa11111
8. máj 2020

Ako mne povedala svokra... Miška prerob si ho... 3roky spolu bývame snaží sa 😆ale niekedy to proste nejde, chlapa neprerobiš jak ho rodičia naučili tak je

autor
9. máj 2020

Tak nakoniec nemeskal z vlastneho pricinenia ale policia ho zdrzala

margareta15
9. máj 2020

Takyto exemplar mam doma uz pomaly 20 rokov a mam ustavicne nervy. Nezmeni sa, ani sa nesnazi, aj keby si sa na hlavu postavila, lebo to ma dane a nic s tym nespravis. Okrem toho totalny chaos v dokladoch, v skrini, hala bala všetko. Ak si flegmaticka, tak ok, zvladnes to. Inac sa priprav na to, ze budes takpovediac na vsetko sama, hlavne ked pridu deti. Lebo vsetko ti slubi, ale nic nesplni. Inac nikdy nezvysil hlas, je velkorysy , stedry, mily...Ale s rozumom aky mam dnes by som do toho druhykrat nesla. Tak sa spraval aj pred svadbou (myslim meskanie, slubotechny), ale myslela som , ze sa zmeni.....

retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
9. máj 2020

@margareta15 vies co moj je zas poriadkumilovny ja som skor bordelar on ma veci tak ze ked by mu nieco prehrabem hned to vie

margareta15
9. máj 2020

Ja tvojho priatela nepoznam, pisem o mojom manzelovi. S retatkou suhlasim. S vekom je to este horsie....Keby som chcela podrobnejsie , tak je to na roman. Rodicov ma normalnych, uvedomelych a spolahlivych, taktiez brata, cize vychovou to urcite nie je. Keby mi niekto pred tymi 20 rokmi povedal, ze bude zo mna len kopka nervov, tiez by som neverila, lebo som si vtedy myslela, ze laska prekona vsetko.....

olisia
9. máj 2020

Moj manžel je taký.. povie že.pride vtedy a vtedy a jeho nikde. Nezavola, nenapíše že bude meškať.
Ja som zas človek ktorý je všade na minútu presne.
Čiže sa stále kvôli tomu hádame. Ja až hystericky po ňom vrieskam kvôli tomu 😀 on sa úrazi lebo kricim po ňom a tak 😀😀😀 10 rokov si takto žijeme 🤷‍♀️🤷‍♀️😀😀😀
Mi stále povie či som si nezvykla. Tak ja mu stále poviem, Že nech si on potom zvyká na to že bude mať doma peklo 😀

retatka
Autor odpoveď zmazal
brita7777
9. máj 2020

@margareta15 stoji ti to za to zostat v takom vztahu ?

margareta15
9. máj 2020

@brita7777 mame 3 deti, ktore ho maju radi..

margareta15
9. máj 2020

@brita7777 ano , vytaca ma pravidelne, ale ako som uz vyssie napisala, ma vela inych dobrych vlastnosti, a stale ho mam rada....

simca06022011
9. máj 2020

Ale daaaa... Čakám 15 minút dosť. Potom píšem správu že teda inokedy. Veľmi rýchlo si zvykol, aj teraz keď spolu žijeme keď sa stalo ze mešká a nedá vedieť, nečakám. Ak sa mame stretnúť a nepríde načas odchádzam. Príde, nenájde ma tam. Jeho problém. Čiže stáva sa to už naozaj málokedy až nikdy... Na začiatku to bolo bežné, keď pochopil ze sa dotrepeme neskoro a cestuje 100km a viac, a zbytočne, postupne sa uvedomil.. Zvykne už volat aj keď mešká 5 minút 😂🤦‍♀️ ale ked ide na nejaké iné stretnutie, pracovné, stále ho musím naháňať... A doma? Má byť na večeru doma o 18tej, nie je a ma po večeri...

retatka
Autor odpoveď zmazal
lumikuma
9. máj 2020

No neprerobis ho 😁 ked som s mojim muzom este chodila dali sme si taku stavku, ze za kazde meskanie na rande mi musi kupit cokoladu.. ked som ich uz mala riadnu kopu zrusila som to.. vlastne si nepamatam rande bez cokolady😁 🙄 teraz ked potrebujem aby prisiel na nejaku hodinu napr. s detmi k lekarovi poviem mu cas tak o pol hodinu az hodinu skor ako tam mame byt a chodime nacas 😁 inak ho lubim strasne velmi moc a je super otec aj manzel aj vsetko... len toto je pre mna des a hruza 😁 ale zas nemoze byt dokonaly 😎