icon

Priateľka ma ďalší vzťah s iným.

6. mar 2020

S priateľkou sme spolu 8 mesiacov. Veľká vášnivá láska na začiatku sa časom zmenila. Priateľka neznášala všetkých mojich priateľov, robila scény, hádali sme sa a niekoľko krát rozišli ale stále sme si našli k sebe cestu. Vadilo jej na mne veľa vecí a prestala si ma vážiť. Nadávala mi. Ja som kľudný a nerád sa hádam ale to už sa nedalo. Urobil som veľa chýb ale vždy som sa to snažil napraviť ospravedlnil som sa. Ona sa mi za všetko musela vždy veľmi pomstiť. Ja som pokojný melancholický typ a ona cholerička. Často sa pohádame na hlúpostiach. Pred mesiacom sme sa veľmi pohádali, poslednú dobu ma aj udrela alebo bila ak sme sa hádali. Často chodila von s novými chlapmi, ma skoro len chlapov kamarátov a ženy ani nie. Mne je 26 jej 22. Je veľmi spoločenská a každý ju obdivuje, doma je ale iná ku mne.
Po tej hádke išla na hory s novým kamarátom, ja som sa jej ani neozval nahnevalo ma to. Na druhý deň mi to vyčítala že som sa neozval, ale nahnevalo ma to lebo pri ňom spala. Ostala tam ďalšie dni spať, mne o dva dni povedala do telefónu že s ním bolo na výlete úžasne a že my sme príliš odlišní, že už dávno to mala úplne ukončiť. Že sa k sebe nehodíme. Bývame spolu v nájme. Ona sa ale nechcela odsťahovať. Bola cele dni preč s ním a pri ňom. Ja som bol zničený, videl som úplny koniec zranilo ma to a preplakal som tyžden, potom prišlo obdobie hnevu, a už som ju ignoroval. Potom mi istý čas tvrdila že nikoho nemá a potom zas že jej mám dať čas že chce to skúsiť s niekým iným. Ja som to prekonal, a zmieril sa stým. Nevadilo mi ani že u mňa býva. O týždeň som ale už nevydržal a chcel vedieť pravdu, spýtal som sa ako to je a povedala najprv že má začínajúci vzťah. Povedal som jej nech sa k nemu nasťahuje a že už sa ma on o ňu starať a nie ja lebo ja som ju všade vozil, varil staral sa o ňu a ona mi ešte za to vynadala že som meškal. Tak následne povedala že nikoho nemá že si to celé vymyslela aby som jej dal pokoj.

Na druhý deň mi ale napísala že po tomto rozhovore sa chce odsťahovať. Chápal som to, bol som už zmierený. Potom som ostal po práci na káve a ona mi volala že mám prisť okamžite domov že kde som, nechápal som veď spolu že nič nemáme. Opäť sme sa pohádali, na druhý deň písala mi do práce že je jej tak zle že musí do nemocnice. Letel som domov, opäť sme sa pohádali a bila ma už hlava nehlava až si poranila ruku. Šla s tým na vyšetrenie a vyhrážala sa mi políciou.

O deň už bola s tým chlapcom na výlete a ruku mala podľa fotiek na insta už úplne v pohode. Jemu do telefónu povedala, počul som to že som jej to urobil ja, že násilie.

Pár dni sa nič nedialo, ignoroval som ju, ona odišla že na tyzden preč, praca a že bude u toho chjlapce, že kedže ja sa nechcem po práci vraciať domov nechýba mi. Po jednom dni sa ma pýtala či chcem vo vzťahu pokračovať. Napísal som jej čo mi vadí: bitky, neustále kontroly, nemôžem sa venovať veciam ktoré mám rád, neúcta. Rovnako žijú moji rodičia, napísal som že nebudem žiť ako oni. Napísal som že ak sa to nezmení nechcem byť s ňou. Prišla do hodiny domov a vášnivo sa so mnou milovala, úplne sa zmenila. Doma začala pratať, variť nenadávala mi, bola v pohode ako na začiatku. Povedala že s tým chlapcom nič nemá že si to vymyslela že čakala či o ňu budem bojovať.

Mali sme každú noc sex ale ja nie som úplne ok s tým čo sa stalo a cez víkend som v sexe zlyhal. proste mi nestál úplne a nedokončil som sa. Stalo sa to viac krát, nechápem prečo. Opäť mi to vyčítala že som gay alebo frigidny alebo ju nemilujem. Už 3 dni ma opäť odstrkuje a nechce. Ale inak všetko ako v poriadku. Mne to nedalo a keď bola preč prezrel som si jej správy s tým chlapcom. Viem nemá sa to ale chcel som vedieť pravdu. Podľa správ a toho čo si písali je on do nej extrémne zamilovaný ako ja na začiatku, miluje ju a písal jej to, podľa textu vtedy čo spolu boli na výlet vtedy keď sme boli veľmi pohádaný , pred mesiacom, vtedy keď tam spala prvé noci tak sa spolu vyspali. Podľa textu čo som čítal ona bola z neho úplne hotová. Písala mu že to bolo možno najúžasnejšie v jej živote.

On jej písal ako ju miluje ako im je spolu úžasne. Ako miluje ju bozkávať a spať s ňou. Neviem čo všetko sa tam dialo. Ja som bol zmierený že je koniec prečo ale si ma získala naspäť prečo sa vrátila a opäť ma namotala a opäť k nej cítim silnú lásku a trápim sa. A teraz keď som toto zistil je mi zle ako nikdy v živote, taký hnusný pocit na hrudi, bolesť. Ona si s ním stále píše, v centre mesta ma nechce chytiť za ruku, len v inom meste. On jej stále píše ako ju chce ako mu chýba a ona za ním chodí, neviem čo sa tam deje. Posiela jej zamilované správy. Chodia k nemu aj na wellness a podobne. Akoby žila už v dvoch vzťahoch. Ona mu tam pred mesiacom napísala že som jej ex že spolu ešte bývame a on že to chápe. Prečo ma ale získala späť a vrátila sa, o čo jej ide? Čo by ste teraz robili vy na takom mieste? Ja neviem, nemôžem to na ňu vybaliť len tak, dôkazy mám získane nečestne. Iné zatiaľ nemám, len nepriame. Ok s ním zažíva to čo so mnou na začiatku, on ju môže vziať na nové miesta ukázať jej nové veci, ja musím teraz veľa pracovať, kvôli spoločnému životu a bývaniu a nášmu vzťahu som vzal pôžičky, ona študuje a nepracuje. Neviem o čo jej ide, prečo mi už nedala pokoj keď si našla niekoho lepšieho. On je Poliak ale žije tu asi v nájme o mesto ďalej od nás. Čo si o tom myslíte?

Včera som jej povedal že o všetkom, kričal som na ňu do telefónu a povedal že sa s ňou nebudem deliť a je koniec. Ona vypla telefón potom zapla, hádali sme sa. Po práci ale prišla opäť milučká, že poďme na pivo, ja som to začal preberať ďalej a jediné čo priznala že mu dala pusu, inak všetko zatĺkala ako sa dalo a klamala ako sa dalo. Teraz sa chová akoby nič.

Strana
z2
kassandra25
6. mar 2020

Ten psycholog, pokial je kvalitny, je dobry krok. Ale ak pre seba neurobis to, ze si zariadis samostatne byvanie, tak si nic neurobil. Ak ty platis byvanie, treba vyhodit, dohodnut s majitelom bytu, treba sa zariadit.

horror
6. mar 2020

Ja len suhlasim s tym co pise vacsina. OBAJA patrite k psychologicke! S tym rozdielom ze sa este mozes zachranit ale ona uz je v stadiu strateny pripad!!! Kym bude atraktivna tak si vzdy najde "sponzora" ale inak skonci velmi zle.

aylinn
6. mar 2020

Hahah nevolá sa Marina? 😂😂
Nechapem ze takato ti stála vôbec za tu namahu napisať takyto sloh 😁

eliska13
6. mar 2020

Nájdi štipku sebaúcty a hľadaj si niekoho iného.Bije Tá, nepracuje ty berieš pôžičky?chorý vzťah hneď to ukončí ona by mala chodiť na terapie

katarinka89
6. mar 2020

Ak som to spravne pochopila podlahnes jej - resp. Podlahne jej tvoj koncek....ked ju vidis.uspokoj sa predtym ako sa mas s nou stretnut a s cistou,, hlavou,, hu pobal a posli do prdele. Ak ma kluc nezabudni vymenit zamok

karolinakr
6. mar 2020

@katarinka89 tam je pes zakopany.Nemoze jej sexu odolať. Fuuu to.máš potom ťažké🤣🤣

autor
6. mar 2020

To je pravda a ona to vie, týmto ma vie opantať a preto ju nedokážem vyhodiť osobne. Je to prvé dievča preto ju nedokážem vyhodiť, nikdy ma žiadne dievča nechcelo, problém mám aj ja

nenne9
6. mar 2020

Preboha to vážne toto? Kopni ju do zadku a najdi si normalnu babu nerob zo seba handru

autor
6. mar 2020

Bohužiaľ no príbeh je pravdivý. Neviem ani ako som sa naraz do toho zamotal. Najprv som býval pri nej. V júly ma odkopla po veľkej hádke na dovolenke a ja debil som sa k nej vrátil. Nasťahoval sa nazad, vtedy keby som to nechal tak asi by som mal už pokoj.

horror
6. mar 2020

A ked si to aj prepocitate kolko na to cele minie tak to by mohol chodit po bordeloch kazdy vikend a nemal by to drahsie! Tak by sa eliminoval aj problem s tym ze ho ina nechcu lebo mohol by mat kazdy vikend inu. Nastastie aj pre neatraktivnych zufalcov je riesenie (pre nich dokonca najidealnejsie) ist do bordelu. Len s ochranou.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
cormeum
6. mar 2020

Potrebuješ zrušiť všetky kontakty s ňou, aby ti nemala kde písať, volať a hrať ti na city...a raz dva sa odsťahuj. Nie je čo riešiť. Nehovor jej, čo sa chystáš robiť, sprav to bez jej vedomia..nebude vedieť kde ťa hľadať, kde ti volať...nič.

marion30
6. mar 2020

Ukázala by som jej že máš na lepšie a takú kravu by som ani neriešila byť chlap

kitycat
6. mar 2020

chlape...musis prestat myslit PINDIKOM a zacat mysliet HLAVOU...alebo si blb a vyzivas sa v tomto vztahu kde je frajerka dominantna

panelacikova
6. mar 2020

Na mňa to pôsobí tak, že niekto sa tu dobre zabáva

nefertiti5843
6. mar 2020

Omočil si pišulína a nevieš sa z toho spamätať ? Ty sa nechávaš mlátiť od nejakej hysterky pošahanej ? Zrejme ani ty nebudeš moc v poriadku ☹

karolinakr
6. mar 2020

Peter ty by si mohol dať konečne svoju fotku.Ja by som rada videla , s kým mám dočinenia.Ja už som ti radila zo 16x tak ma zaujíma aj, čo to máš za harpiu. Hovoríš, že chodíš k psychológovi.Aspoň nejaký pokrok.A čo ti radil ten psychológ?

simca06022011
6. mar 2020

Býva u teba, či najom mate spoločný? Zbal jej veci, napíš správu nech si ich príde zobrať do.... Inak budú pred dverami. Najlepšie si niekoho zavolať k sebe nech máš svedka ak bude vyvadza... Ak nepríde veci jej vyložiť pred dvere, alebo zaviesť do prace a vymeniť zámky a dovi... Ako ja žasnem, nevies si s nou dat rady? Ze zbila ťa?? Štetka to je bez chrbtovej kosti... Ešte nejakú chorobu dostaneš... Lubis ju strašne? Ľúto ti to je? Ste spolu tak krátko, nenatahuj to... Nech ide a tyranizuje niekoho iného... Takéto divozienky skončía tým ze sa ony zamilujú do chrapuna a ten im to zrata, vtedy dostanú rozum...

leeo
6. mar 2020

Sa necudujem, ze s tebou zameta, vela muznosti si asi nezdedil. Mi prides skor ako jej kamoska, nez nejaky chlap. Od skutocneho chlapa by uz davno letela aj s kuframi.

tncka
6. mar 2020

To co je za kravu🤣🙊

horror
6. mar 2020

@panelacikova tiez sa mi niektore prispevky zdaju na hony od reality ze normalne sa mi nechce verit ze to existuje. Aj my sme mali v dedine pripady ze sa nahanali sekerou, alebo ze mladik zabil svoju mamku, nikomu to nepovedal a telo niekolko mesiacov hnilo pod schodami, ale to bolo aj v TV takze kazdy si moze overit ze to je pravda...

Ale to co sa pise celkovo na MK tak by som iba citovala nebohu pani Ruzickovu z filmu slunce seno "tohle co se deje u nas nevymyslej ani v televizi!"

osky
6. mar 2020

Fuha...docitala som.dovtedy,ze nevies akoto ze zasa si sa do nej zalubil a nasiel si pravdu v mobile..

Prosim ta,je to nevyburena mlada baba,potrebube sa vyzurit,vyblaznit....a tolko ponizovania.
Kopni ju do zadku a najdi si dievca,ktore uz bude trochu viac uvedomele.
Tebe by sa nehnusilo s nou este spat?..
Ble..

merkelica
7. mar 2020

podla toho co pises, slecna ma pravdepodobne nejaku dusevnu poruchu. mne ako nezainteresovanemu citatelovi je dost zvlastne ze si s takou osobou.. pravdepodobne by ti bolo lepsie, keby s nou prerusis vsetky kontakty.. a vlastne ani neviem co chces od nas pocut

Strana
z2