Priateľovi spadla obrúčka na zem

ludmilka2013
6. dec 2017

Baby chcem sa opýtať, ideme sa s priateľom brať a skúšali sme si doma obrúčky a priateľ potriasol rukou, chcel vyskúšať či mu nevypadne obrúčka z prsta a spadla na zem :( počula som, že to prináša smolu :(

obsadenemeno
6. dec 2017

kristova noho..... 😠

ludmilka2013
autor
6. dec 2017

Čo????

ludmilka2013
autor
6. dec 2017

@obsadenemeno blbosť? Alebo co?

obsadenemeno
6. dec 2017

@ludmilka2013 smolu ti to prinesie akurat v tom, ze mu obrucka bude padat pri kazdom zatraseni cize ju bude stracat velmi casto a furt budete musiet kupovat novu a tym padom vam to polezie do penazi.
Potom sa zacnete hadat na peniazoch, lebo nebude ani na chleba, len na tie stratene obrucky. A potom sa budete len hadat, prestanete sa milovat a rozvediete sa. Cize ano, prinesie vam to smolu.

Kristova noho, to akoze myslis ze vsetky nestastne manzelstva su preto, lebo si ludia nevedia kupit obrucku spravnej velkosti???? 😨

....a tu o poveru o pisani blbosti na modreho konika si pocula?

ludmilka2013
autor
6. dec 2017

Nemyslela som to tak :( to viem, že nie ja sa len pytam, či taká nejaká povera existuje alebo je to blbosť :(

h2
6. dec 2017

@ludmilka2013 Je to blbosť, či už taká povera existuje, alebo neexistuje. 😉

ludmilka2013
autor
6. dec 2017

@obsadenemeno nemyslela som to v zlom, len som počula o takej povere :( či niekto o takom niečom počul :(

janci05
6. dec 2017

Ja na nejaké tie povery verím, ale v tomto prípade si myslím, že to aký si život s partnerom zariadite, nemá s obrúčkou nič spoločné. Ak si veríte a máte sa radi, tak je všetko O.K.

obsadenemeno
6. dec 2017

@ludmilka2013 je to blbost, ci uz taka povera existuje alebo nie.
Mna by zaujimalo, kde ludia na tie "povery" chodia.

lindusss2016
6. dec 2017

😅
Nahodou mna si pobavila. No tak este teda prehodnotte, ci sa vam vobec oplati brat, ked uz teraz je jasne, ze sa rozvediete 😝
Prosim ta, nestresuj sa kvoli nezmyslom a uzivaj si stastne predmanzelske chvile...

moonlight1210
7. dec 2017

@ludmilka2013 negativna skusenost je dolezita pre prezitie, aby sme sa toho vystrihali. Preto su s nou spojene silnejsie emocie, lebo sa vdaka tomu hlbsie zapisuje do pamate.
Ale odtial prameni aj toto, co teraz prezivas ty. Ze negativne info o ohrozeni cohokolvek, co je pre teba dolezite (trebars buduceho manzelstva), sa ta velmi dotkne a zneisti ta. Nemusi byt pravdive, ani sa zakldat na pravde. Ale vyvola ten isty efekt.

Neviem kolko stoviek par bolo pozorovanych, ze im spadli prstene z prsta a manzelstvo im nasledne aj realne krachlo, ze vznikla tato povera.

Ale viem si vysvetlit anglicku poveru o tom, ze otvorit dazdnik v dome prinasa smolu 😁 . Jednak, kazde otvorenie je zakoncene takym trhnutim, "dopnutim", ked zaskoci zapadka a celym povrchom to akoby trhne. Ak je dazdnik mokry, tak z neho odprskne na vsetky strany voda. A druha vec su tie male anglicke byty v radovych zastavbach (zac min storocia), ktore ale milovali mat preplnene roznymi ozdobnymi a spomienkovymi predmetmi. A pri otvarani dazdnika len tak v dome hrozilo, ze nieco hned aj poleti zo steny alebo police, kedze si s nim ako "zahorak s rebrikom".

No a podobne s rebrikom, ze chodit popod rebrik nosi smolu. Riskujes, ze tomu, co robi hore, nieco prave vtedy vypadne z ruk a rovno na teba.
(A este som pocula, ze to suvisi s trojuholnikovym utvarom, co rebrik oprety o nieco vytvara. Vraj tym sliapes po bozskej trojici. - tak vidis, povod maju povery rozny a nie vzdy realne varujuci pred skutocnym nebezpecenstvom.)

Tak sa prestan bat.
A co sa tyka vztahu, tam len nezaspite na vavrinoch, ze sobasom ste si prejavili najvacsi dokaz lasky a odteraz uz bude vsetko iba taketo. Lasku si treba stale dokazovat a na vztahu pracovat. Inak zovsednie a vtedy prave krachne. Aj ked budte nosit obrucky denne.

nikelca
7. dec 2017

Moja obrucka je v zachode, mala mi ju tam splachla... 5r po svadbe... co by potom znamenalo to? :D z osobneho pozorovania-do mesiaca som bola tehotna :D
Zakladam novu poveru...

lindusss2016
7. dec 2017

@nikelca
😂 mozno vam tym chcela nieco.naznacit, ked poslala vase manzelstvo do haj...u 😂
Ale moja tiez rada splachuje, tak kto vie 😉

lavieenrose
7. dec 2017

snubak aj obrucka mi vzdy vypalia do ruky ranu..predtym som to nemala teraz mam co to znamena ?! uz ma nemiluje? podvadza ma ?...NIE...mam alergiu.....ps nikdy som nepocula ze by to prinasalo nestastie prinasa to diskomfort pri jej noseni...asi ju nebude nosit nebude oznackovany a zeny ho budu zvadzat 😂

zdenkatv3
7. dec 2017

Ale no taaaak. ako mozte na take povery verit? Smolu a vsetko zle proste prinesie zivot, aj keby a rozhodne by som na to zle nemyslela, inak si to akurat tak privolate. Ziadne povery ani vestice a budete kludnejsie 🙂

pininka
7. dec 2017

Je to presne taka ista blbost,ako ze sa doma pohadate ked sa vysype sol. Do takej miery to bude negativne,ako to sama pripustis.

gita17
7. dec 2017

hm, neviem co by si si pomyslela o nas. Mne bol zasnubny prsten maly, tak sme ho poslali do 7 dni naspat a dali vymenit za mensi... 🙂

stastnablcha
11. dec 2017

hlavne sa tym nedaj znechutit a prstem daj zmensit aby ho nestratil 🙂