icon

Pribúdajúce sa ročky🙂Ako sa cítite po 35?

kvetinka317
1. aug 2018

Ahojte 🙂chcem sa opýtať ...zienky,ktoré majú od 35r.do40r...ako zvládate vek,že keď už pribudnú sem tam vrásky a celkovo 🙂

libawet
8. aug 2018

@bodka70 silná a rozumná žena, veľmi prakticky mysliaca, fandím....a ako čítam o tom Tvojom ex...aby sa až tak nezlepšil a nepolepšil, že sa bude chcieť vrátiť....aj také býva....

libawet
8. aug 2018

@dai o Teba strach veru nemám, "čítam Ťa" už dlhšie, Ty svoju cestu vieš.

daniela2227
8. aug 2018

@libawet deti aj manzela mam...len sme sa stale akosi nedopracovali k vlastnemu byvaniu..niecomu..co po nas detom ostane

0silvia0
8. aug 2018

@modrava preco myslis ze v patdesiatke je zena pre muza neviditelna? Nemyslim si ze kazdy chlap prahne po plastikovej umeline ktora ma o 20 rokov menej ako on...

bodka70
8. aug 2018

@libawet , nie ja už som s ním nadobro skončila, ľúbila som ho, ale už nie. Nie som žiadna prehnaná romantička, ale bez aspoň štipky citu nie som ochotná s niekým zdieľať život. To si rovno môžem cudzieho chlapa z ulice nasáčkovať. A ani on má nemá rád, paradoxne, náš rozchod asi preto prebehol tak luxusne pokojne, lebo mu na mne nezáleží, dokonca ani na to, aby dačo robil proti mne. Sme preč 15 mesiacov a za ten čas ani len nenaznačil, že mu je ľúto, že sme sa rozišli alebo žeby naznačoval, aby sme sa vrátili. A dievčatá ho tiež nechcú. Už sa k tomu vedia vyjadriť, vraveli, že nechcú s ním úplne prerušiť kontakt, ale že si s ním nemajú čo povedať Odkedy sme preč, ani raz nespali v "jeho" byte, nechodia k nemu. Vidia ho, len keď mi na chodbe dá malého, čo k nemu občas chodí. Pozdravia ahoj a zavrú sa do izby.

bodka70
8. aug 2018

A čo si sa pýtala na mojich rodičov, máme vlažné vzťahy - neublížia ale ani nepomôžu. Napokon už sú dosť starí a majú svoje vlastné zdravotné problémy. Ale veľkou oporou je mi moja sestra - dvojička , chodí aj tu na MK ako jolinka 🙂. Ona mi pomohla s bytom - s prenájmom - mám ho od jej muža, čo si ho kúpil ešte pred manželstvom. Mám tam "rodinnú" cenu a môžem tam byť dlhodobo.
@libawet

modrava
8. aug 2018

@0silvia0 vies, co? som 7 rokov sama... nie som ani tucna, ani chuda, ani skareda, ani krasavica, som komunikativna, vtipna, vela zaujmov a dostatocny rozhlad aby som sa dokazala bavit s postarom aj akademikom... napriek tomu moja vekova kategoria 50nikov je bud zadana, alebo idu druhe kolo, tj. rozvedeni co hladaju 35 rocne na svoje "omladenie". neviem, mam pocit, ze som v takom vekovom vzduchoprazdne. pravdepodobne by som dokazala "zbalit" 65+ ktory by sa zas prostrednictvom mna tuzil "omladit"...

libawet
8. aug 2018

@modrava tomuto inak tiež nerozumiem, že sa niekto podujme na to, že vo finále sa na seba už ani nepodobá....neviem, prečo sa to deje? Možno, skôr nezadané baby, že už nevedia kam z konopí a robia všetko pre to, aby nejakého ulovili, mysliac si, že tak to pôjde. No opak je skôr pravdou. Normálny chlap chce skôr "pôvodnú" ženu, skôr bez toho makeupu, kt. potom zlizuje alebo bez umelých pŕs, kde je veruže poznať, že sú umelé. Je normálne sa ako žena o seba starať, ale tak prirodzene a triezvo a aj primerane svojmu veku, lebo nič nie je horšie ako keď chce žena vo veku 50 vyzerať na 15, to je naozaj tragédia, ale pre ňu.

libawet
8. aug 2018

@daniela2227 bývate u rodičov, či v prenájme ?

bodka70
8. aug 2018

teda chodila, už teraz má iný nick 🙂

libawet
8. aug 2018

@bodka70 teda zvládla si to všetko bravúrne, ja viem, ono sa to teraz ľahko píše, ale určite si si prežila svoje peklo na zemi, ako sa vraví a čo Ťa nezabije, Ťa posilní...želám z celého srdca len nech sa Ti darí a aj Tvojim deťom, máš skvelú sestru.

0silvia0
8. aug 2018

@modrava no ale pred siedmymi rokmi si bola cca v mojom veku a napriklad na mna este chlapi reaguju, vidim to, prednedavnom som zazila balica... A mozno ti pred tymi rokmi aj vyhovovalo byt single. Urcite je to tazsie ako zamladi, ale nejaku zoznamku si neskusala? Ci nechces to takto nasilu riesit? A zas robit opatrovatelku nejakemu staremu dedovi s maniermi, to radsej nic...😰

kvetinka75
8. aug 2018

@libawet no len čo vidím v okolí, tak muži sa otáčajú práve za tými umelými krasotinkami. Dlhe mihalnice - umelé, nafučané pery, umelé výrazné nechty, veľké prsia. Mám taký pocit, že už normálnych chlapov, ktorí by chceli normálnu ženu, nejako ubudlo až vymizli.

kvetinka75
8. aug 2018

@0silvia0 no na mňa reaguje už len môj muž - prejdem popred TV a hneď reakcia. Ale keby radšej nebola žiadna. 😅

bodka70
8. aug 2018

@libawet , áno som za ňu vďačná 🙂, určite si sa s ňou tu pár krát "rozprávala", volá sa "negymama" 🙂. A ja to tak nevnímam, že to predtým bolo "peklo" - ja som len riešila veci. Tu na MK je kopec príbehov, kde to majú ženy oveľa horšie, len na rozdiel odo mňa z rôznych dôvodov v tom ďalej "trčia". Ja som nikdy nebola "strachopud" 🙂.

0silvia0
8. aug 2018

@libawet ja zasa neviem pochopit tie kacacie pery, ked nejaku vidim, pomyslim si: toto si si dobrovolne urobila? A fakt sa ti to paci?

dai
8. aug 2018

@libawet dakujem - nie som isto dokonala, skor tu spravnu cestu vecne hladajuca😉 a nastastie som si k tomuto pohladu na svet nasla aj vhodneho muza....
Inak s tou krasou - moja susedka je medialne celmi znama zena - velmi pekna aj bez umeliny - napriek tomu tu umelinu na sebe ma - ma prsia aj pery spravene - mozno aj nieco viac ale neriesim. Ma okolo 35 a riesi partnera - uz asi 3tieho odkefy sa pozname. Ona je velmi mila, vzdelana baba, zial medialneho obrazu ze je bohata dedicka, rozmaznana a umela sa len tazko zbavuje. A cez ten obraz ju balia aj chlapi... a ona pritom tiez hlada len chlapa s ktorym by mohla mat deti - cize je to mozno aj na skodu , lebo tie dievcata pritahuju urcity typ chlapov. Moj muz mi napr. Aj teraz povie ako sa mu pacim a to pritom sa ja sama sebe aktualne moc nepacim a ta vaha mi dost vadi ( preto ju aj riesim - sice nie plastikou ale aj tak)
Ja tu casto pisem o mojej maminke - je to nadherna zena aj v 60tke... moj ocino zomrel nedavno a ona uz chlapa nechce - keby ale chcela tak by ho bez problemov mala ( vidim ako s nou chlapi medzi 50-70tkou flirtuju...) takze ja to nevidim tak zeby zeny po 50tke boli neviditelne...

bodka70
8. aug 2018

@0silvia0
@kvetinka75 , tak aj mňa občas nejaký muži "balia". I keď to slovo je asi prisilné, ale proste sú milší ako je bežné, jeden, čo sme boli aj na kávu (pracovnú) mi potom posielal správy z dovolenky, ráno mi písal, že mi praje dobré ráno a tak. Ale nič viac. Je to fajn, o nič nejde, ja to neodmietam, ale ani nepovzbudzujem, necítim potrebu. Ale milo to pošteklí ženské sebavedomie he-he 🙂, nič viac, nič menej, som už dostatočne zrelá žena, aby som nad tým mala nadhľad. 🙂

libawet
8. aug 2018

@kvetinka75 ...to len do chvíle, kým ju nemajú doma, potom zistia, že to bol len ten prvotný efekt, no už je pozde.

dai
8. aug 2018

@kvetinka75 🙂 tak ja aktualne vyzeram podla mna ako taka mala gula s obrovskymi prsiami😀 a teda chlapi reaguju stale... dokonca aj ked sa trepem s 3mi detmi niekde 🙂

0silvia0
8. aug 2018

@kvetinka75 ale no...😂😂😂

libawet
8. aug 2018

@0silvia0 na mňa tiež reagujú - buď si ma s niekým pomýlia alebo chcú vedieť, kde čo je. Mne raz jeden chlap povedal - ja by som sa k vám aj priblížil, ale bojím sa vás. Vyzerám tak neprístupne, to mi hovorí aj môj syn. Ja som vždy tak pôsobila, preto som si musela svojho muža zbaliť sama, doslova, na mňa si skoro nik netrúfol a ak, tak zas to bolo nič moc pre mňa. 🙂.. čo si človek neurobí sám.... 🙂

dai
8. aug 2018

@asocial ja som ti to o vzhlade pisala len preto lebo pises ze mas psychicku krizu - ak si sama so sebou a vyzorom spokojna tak super... len mi to potom nejak neide dokopy s tou krizou😞

0silvia0
8. aug 2018

@libawet teraz som si ta predstavila ako helenu fibingerovu😂😂😂

libawet
8. aug 2018

@dai cítia z Teba doslova sa valiacu ženskosť. 🙂

libawet
8. aug 2018

@0silvia0 len taká veľká zas nie som a takú guľu by som nezdvihla 🙂, ale ten výraz veru asi áno....ale ja som inak dobrá duša, aj milá, aj komunikatívna..🙂 🙂

0silvia0
8. aug 2018

@libawet no jedina tu ma fotku @bodka70, ked sa tak opisujete, mam potom rozne predstavy... Jedna sa opisuje ako prsnata gula 😂 druha zavadzajuca pred telkou tak si predstavim pomaly helenu ruzickovu... Moja predstavivost mi tu potom bujnie😄

libawet
8. aug 2018

@0silvia0 ja Teba si zasa predstavujem ako Ivanu Chýlkovú, neviem prečo, ale od samého začiatku....dokonca Ti hovorím, že - aha Ivana píše.

bodka70
8. aug 2018

@0silvia0 , tak som taká krásna, že som musela dať svoju foto he-he 🙂, mám na nej 42 rokov, aktuálne o 5 a pol roka viac a zhruba o 5 kíl menej a vlasy do medena 🙂

0silvia0
8. aug 2018

@libawet a vies ze si ma celkom odhadla? Typovo sa celkom podobame, len nie som taka vysoka.