Pribúdajúce sa ročky🙂Ako sa cítite po 35?
Ahojte 🙂chcem sa opýtať ...zienky,ktoré majú od 35r.do40r...ako zvládate vek,že keď už pribudnú sem tam vrásky a celkovo 🙂
@libawet tento tu?
Necitala som tuto temu celu, ale dufam, ze som sa po babicke a do 90 budem kocka😁😁😁aj ked prsia mi uz nenarstu, ale pas by tenky ostal mohol.
😂😂😂
Ale aké dobré čítaníčko.
Ja pôsobím prísne, neprístupne. Veľa ľudí má so mnou problém, čo sa dozviem neskôr keď ma spoznajú, že som v pohode, dá sa so mnou dohodnúť, poradím poslúžim. Ja som v podstate veľmi milý človek.
@0silvia0 hej, vek 42 je este na balicov, ale vtedy som na take nemala pomyslenie. no a to, ze teraz v 49 nic, to je presne o mojom prvom prispevku v tejto teme. chlapi ten prechod asi vycitia.
nie, na zoznamku sa nechystam. je to ako keby som kricala "kto ma chce?". ponukat sa ja veru nebudem. ked niekto pride bude fajn, ked nie, budem smutna, ale v pohode prezijem. poznam cenu slobody po tych rokoch 🙂
@libawet tak ja aktualne vyzeram ako vestonicka venusa podla mna🙂 inak sranda tieto popisy tu... lebo ja som v skutocnosti velmi mily clovek, vela ludi ma pouziva ako butlavu vrbu, ako sa to hovorilo kedysi - v kolektive oblubena😃... a tu na kona to nejak neviem transferovat-D casto ma tu oznacuju za arogantnu a tak - si tak vzdy hovorim ze som asi nejaka rozpoltena osobnost🙂
@dai A ja som arogantná.
sa tomu hovorí aj typ broskyňa a typ kokosový orech 😅, no a samozrejme kombinácie toho 🙂
typ broskyňa - zvonku milučký voňavučký, sladký a vnútri si vylámeš zuby na tvrdej kôstke. A typ orech naopak - zvonku tvrdý obal a vnútri sladká mäkká dužina
@eliska13 mozno to nie je zle ale ja som tolko nikdy v zivote nevazila - moja normalna vaha a nej zodpovedajuci satnik je cca. 49-52kg... vtedy sa citim dobre... este do 54 to ide a potom to uz ide dole vodou🙂 aktualne mam prsia f-ka... pri vyske 162cm... pre mna horor - nosim podprsenky velkosti capice!
raz kedysi dávno tu na MK prišlo mne aj sestre upozornenie, že máme dvojitú registráciu a nech jednu z nich vymažeme he-he 🙂, to bolo v čase, keď sme mali obe fotku a asi to adminov pomýlilo 🙂
@ostorha , áno sme váhy, dosť sa podobáme, aj hlasy máme rovnaké a písmo (v škole som za ňu písala matiku občas a ona mi pomáhala s ruštinou a nemčinou 🙂. Ale Janka je taká trochu tvrdšia povaha ako ja, ja som väčší flegmatik. Ale ja trochu "klamem telom". Na veľa ľudí pôsobím nekonfliktne a ústupčivo, ale v zásadných veciach si idem za svojím a neustúpim. No a ešte jeden rozdiel, ja sa venujem kresleniu, tak poloprofesionálne, ona nie 🙂.
ja bezne robim to, ze tu napisem prispevok, precitam si ho po sebe a vymazem. Lebo si poviem, je mi to treba?
@bodka70 Veľmi siný príbeh, prajem Ti všetko dobré.
@saslavka73 , ďakujem 🙂,

@0silvia0 tak to je fakt sila. Telepatia aj takto ?