icon

Pribúdajúce sa ročky🙂Ako sa cítite po 35?

kvetinka317
1. aug 2018

Ahojte 🙂chcem sa opýtať ...zienky,ktoré majú od 35r.do40r...ako zvládate vek,že keď už pribudnú sem tam vrásky a celkovo 🙂

libawet
8. aug 2018

@0silvia0 tak to je fakt sila. Telepatia aj takto ?

0silvia0
8. aug 2018

@libawet no ale kukla som na tie fotky ivany, musim napisat ze ona je krajsia, ale ako typ zeny sme nieco priblizne podobne☺

libawet
8. aug 2018

@0silvia0 ja sa skôr podobám na Bohdalku vo všetkých jej vekových kategóriách, takže si myslím, že v jej veku budem ako ona.....môj muž jej hovorí " Rákosníček " 🙂

libawet
8. aug 2018

@0silvia0 tak to by si mi bola veliceže sympatická aj naživo, nielen tu v " éteri " a slovne.

0silvia0
8. aug 2018

@libawet rakosnicek???😂☺☺ a to co akoze?

ostorha
8. aug 2018

@0silvia0 Ja si myslim ze sa podobas na jednu z dcer Jane Birkin bud starsiu Charlotte Gainsburg alebo mladsiu Lou Doulon

libawet
8. aug 2018

@0silvia0 ona ho predsa hovorila v tom Večerníčku a keď raz vyšli jej nahé fotky už v takom jej vyššom veku, čo ju nejaký blbec odfotil ako si išla nahá vešať tie plavky, tak môj muž to zavalil, že " aha - Rákosníček " 🙂, odvtedy jej tak hovorí.

simsalabim
8. aug 2018

@libawet tento tu?

jajka257
8. aug 2018

Necitala som tuto temu celu, ale dufam, ze som sa po babicke a do 90 budem kocka😁😁😁aj ked prsia mi uz nenarstu, ale pas by tenky ostal mohol.
😂😂😂

0silvia0
8. aug 2018

@ostorha to uz asi nie, nemam takyto zensky sarm, ja osobne si pripadam trocha ako chlap😔

0silvia0
8. aug 2018

@libawet no tak ten rakosnicek je fakt sexi😰

ostorha
8. aug 2018

@0silvia0 Ale myslim ten typ postavy,utlost, aj to melancholicke vyzarovanie ake ma Charlotte ona je jedina z tej velkej umeleckej familie introvet.

saslavka73
8. aug 2018

Ale aké dobré čítaníčko.

0silvia0
8. aug 2018

@ostorha postava moze byt, ale melancholicke vyzarovanie nemam, ja som skor ostra ako pitbull😔

saslavka73
8. aug 2018

Ja pôsobím prísne, neprístupne. Veľa ľudí má so mnou problém, čo sa dozviem neskôr keď ma spoznajú, že som v pohode, dá sa so mnou dohodnúť, poradím poslúžim. Ja som v podstate veľmi milý človek.

modrava
8. aug 2018

@0silvia0 hej, vek 42 je este na balicov, ale vtedy som na take nemala pomyslenie. no a to, ze teraz v 49 nic, to je presne o mojom prvom prispevku v tejto teme. chlapi ten prechod asi vycitia.
nie, na zoznamku sa nechystam. je to ako keby som kricala "kto ma chce?". ponukat sa ja veru nebudem. ked niekto pride bude fajn, ked nie, budem smutna, ale v pohode prezijem. poznam cenu slobody po tych rokoch 🙂

dai
8. aug 2018

@libawet tak ja aktualne vyzeram ako vestonicka venusa podla mna🙂 inak sranda tieto popisy tu... lebo ja som v skutocnosti velmi mily clovek, vela ludi ma pouziva ako butlavu vrbu, ako sa to hovorilo kedysi - v kolektive oblubena😃... a tu na kona to nejak neviem transferovat-D casto ma tu oznacuju za arogantnu a tak - si tak vzdy hovorim ze som asi nejaka rozpoltena osobnost🙂

eliska13
8. aug 2018

@dai nebuď na seba prísna veď 68 kg a pol ročné bábo nie je vôbec zle🙂a, keď si chudty typ určite to pôjde dole.ja som pri kojeni a strese a chuti na sladké pribrala ešte 4 kg .nikdy som sladké nemala rada vtedy z únavy ano.

saslavka73
8. aug 2018

@dai A ja som arogantná.

bodka70
8. aug 2018

sa tomu hovorí aj typ broskyňa a typ kokosový orech 😅, no a samozrejme kombinácie toho 🙂
typ broskyňa - zvonku milučký voňavučký, sladký a vnútri si vylámeš zuby na tvrdej kôstke. A typ orech naopak - zvonku tvrdý obal a vnútri sladká mäkká dužina

dai
8. aug 2018

@eliska13 mozno to nie je zle ale ja som tolko nikdy v zivote nevazila - moja normalna vaha a nej zodpovedajuci satnik je cca. 49-52kg... vtedy sa citim dobre... este do 54 to ide a potom to uz ide dole vodou🙂 aktualne mam prsia f-ka... pri vyske 162cm... pre mna horor - nosim podprsenky velkosti capice!

ostorha
8. aug 2018

@bodka70 Tvoja sestra je negymama? ta co ma 4 deti azije na dedine?Ak je to ona tak je to moj oblubeny nick.

bodka70
8. aug 2018

@ostorha , áno to je moje o 10 minút staršie dvojča 🙂

bodka70
8. aug 2018

raz kedysi dávno tu na MK prišlo mne aj sestre upozornenie, že máme dvojitú registráciu a nech jednu z nich vymažeme he-he 🙂, to bolo v čase, keď sme mali obe fotku a asi to adminov pomýlilo 🙂

bodka70
8. aug 2018

@ostorha , moja sestra mala tiež posledné dieťa po 40 tke, tak sme žartovali, že som schválne otehotnela, aby v tom nebola sama jediná v rodine, čo má ako štyridsiatnička dieťa 🙂

ostorha
8. aug 2018

@bodka70 Ja Vas obe rada citam ste take sociabilne,empaticke a prirodzene mudre.A teda ked mas o 2mesiace narodky tak si ty aj sestra znamenie panna alebo vahy,ale povahovo typujem skor tie vahy.

bodka70
8. aug 2018

@ostorha , áno sme váhy, dosť sa podobáme, aj hlasy máme rovnaké a písmo (v škole som za ňu písala matiku občas a ona mi pomáhala s ruštinou a nemčinou 🙂. Ale Janka je taká trochu tvrdšia povaha ako ja, ja som väčší flegmatik. Ale ja trochu "klamem telom". Na veľa ľudí pôsobím nekonfliktne a ústupčivo, ale v zásadných veciach si idem za svojím a neustúpim. No a ešte jeden rozdiel, ja sa venujem kresleniu, tak poloprofesionálne, ona nie 🙂.

lena888
8. aug 2018

ja bezne robim to, ze tu napisem prispevok, precitam si ho po sebe a vymazem. Lebo si poviem, je mi to treba?

saslavka73
8. aug 2018

@bodka70 Veľmi siný príbeh, prajem Ti všetko dobré.

bodka70
8. aug 2018

@saslavka73 , ďakujem 🙂,